RoodMicrotec stelt KERR aan als vertegenwoordiging in Italië

Alleen voor leden beschikbaar, wordt daarom gratis lid!

Overig advies 26/09/2019 09:46
Deventer, 26 september 2019 – RoodMicrotec N.V., de toonaangevende onafhankelijke onderneming op het gebied van productie en levering van halfgeleidercomponenten, stelt KERR aan als vertegenwoordiging in Italië.

Andrea Stona, CEO van KERR s.r.l. en Jan de Koning Gans, Managing Director van RoodMicrotec GmbH, hebben een contractuele overeenkomst getekend op grond waarvan KERR de marketing en verkoop van de door RoodMicrotec aangeboden diensten op de Italiaanse markt zal uitvoeren.

RoodMicrotec biedt ASIC Supply Chain-diensten, evenals kwalificatie-, test- en foutanalysediensten voor halfgeleidercomponenten aan. KERR zal hun aanwezigheid, kennis en netwerk in Italië gebruiken om deze diensten aan te bieden.

Over KERR
KERR s.r.l. is opgericht in 2008 in Bolzano, Italië. Zij treden op als vertegenwoordiger voor verschillende bedrijven voor micro-elektronica en verlichtingstoepassingen, met hoog-complexe ASIC- en FPGA-ontwerpen. Gebaseerd op meer dan 10 jaar ervaring, ondersteunen zij de ontwikkeling van ASIC, PCBA en FPGA Design. De mogelijkheden strekken zich uit van lage-stroomverbruik ontwerpen tot een mix van analoog/digitaal ASIC-implementatie en beveiligings IP. Het hoofdkantoor van KERR is gevestigd in Bolzano, Italië.




Beperkte weergave !
Leden hebben toegang tot meer informatie! Omdat u nog geen lid bent of niet staat ingelogd, ziet u nu een beperktere pagina. Wordt daarom GRATIS Lid of login met uw wachtwoord


Copyrights © 2000 by XEA.nl all rights reserved
Niets mag zonder toestemming van de redactie worden gekopieerd, linken naar deze pagina is wel toegestaan.


Copyrights © DEBELEGGERSADVISEUR.NL