RoodMicrotec lanceert nieuwe website - modern, innovatief, aantrekkelijk

Alleen voor leden beschikbaar, wordt daarom gratis lid!

Overig advies 07/12/2017 08:22
. Nieuwe website www.roodmicrotec.com
. Modern en duidelijk design
RoodMicrotec, de Nederlandse leverancier van geavanceerde semiconductor microchips, heeft haar website compleet vernieuwd en is trots op de moderne, innovatieve en aantrekkelijke nieuwe presentatie van de onderneming. Na deze facelift is de nieuwe website niet alleen state of the art, maar overtuigt hij ook visueel met een nieuwe look. De functionaliteit is geoptimaliseerd met duidelijke en gebruiksvriendelijke navigatie. Met haar nieuwe website zet RoodMicrotec een belangrijk stap richting de toekomst.

Dit is de eerste grote herinrichting van de website na de oorspronkelijke lancering in 2008. De inhoud en structuur zijn volledig herzien. Ook is het ontwerp geheel vernieuwd, zodat hij er nu fris en modern uitziet. De duidelijke tekst, professionele graphics en foto's van hoge kwaliteit zijn zeer indrukwekkend. Vooral de slider op de homepage springt in het oog en onderstreept RoodMicrotecs nieuwe online look.

Reinhard Pusch, COO van RoodMicrotec: "Samen met onze sterke omzet dit jaar vormt de nieuwe website een geweldige basis voor verdere ontwikkeling van onze onderneming. Ook vertegenwoordigt de nieuwe website een belangrijke stap naar een verbeterde zichtbaarheid in de markt. Wij willen deze zichtbaarheid enerzijds gebruiken om nieuwe business te genereren en anderzijds om de zichtbaarheid van RoodMicrotec in de ASIC markt te vergroten."

Concept en design waren van de hand van pixel-kraft GmbH, dat de nieuwe website ontworpen heeft. Het websiteproject ging in juli dit jaar van start. "Een project van deze orde van grootte neemt meestal een jaar in beslag, maar dank zij de goede samenwerking tussen RoodMicrotec en pixel-kraft kon het binnen vijf maanden voltooid worden. Beide partijen hebben geweldig werk geleverd", aldus Estera Grelle, PR Manager van RoodMicrotec.

Neemt u zelf een kijkje op www.roodmicrotec.comBeperkte weergave !
Leden hebben toegang tot meer informatie! Omdat u nog geen lid bent of niet staat ingelogd, ziet u nu een beperktere pagina. Wordt daarom GRATIS Lid of login met uw wachtwoord


Copyrights © 2000 by XEA.nl all rights reserved
Niets mag zonder toestemming van de redactie worden gekopieerd, linken naar deze pagina is wel toegestaan.


Copyrights © DEBELEGGERSADVISEUR.NL