Model portefeuille
Rendement portefeulle
+12.035 %

Rendement AEX
+33.325 %

Startdatum
01-01-2009

Startwaarde portefeuille € 74082.37

Startwaarde AEX
€ 245.94


Laatste update:
29-01-2010

RoodMicrotec haalt twee nieuwe orders binnen voor ruim EUR 250,000 in totaal

Alleen voor leden beschikbaar, wordt daarom gratis lid!

Overig advies 06/09/2017 06:37
Zwolle, 5 september 2017
. Orders voor betrouwbaarheidsonderzoeken en kwaliteitsverbeteringsproces bevestigen RoodMicrotecs concurrentiekracht
RoodMicrotec vergroot haar expertise in consultancydiensten met nieuw "Reliablilty Competence Center"
Jan de Koning Gans: Nieuwe Senior Sales & Marketing Manager

RoodMicrotec, de Nederlandse leverancier van geavanceerde microchips, heeft twee nieuwe orders binnengehaald op het gebied van optoelectronica die meer dan EUR 250.000 waard zijn. Deze orders hebben in het bijzonder te maken met betrouwbaarheidsonderzoek en kwalitatieve verbeteringen aan optoelektronische componenten, zoals vertical-cavity surface-emitting laser diodes (VCSEL). Voor de eerste order, van EUR 150.000, zal RoodMicrotec een betrouwbaarheidsonderzoek uitvoeren voor een klant in de telecommunicatiesector om de betrouwbaarheid van enkelvoudige diodes te testen van verschillende partijen wafers met gebruik van een uiteenlopende reeks betrouwbaarheidstests die in totaal 5.000 uur in beslag zullen nemen. Voor de tweede order, met een waarde van ruim EUR 100.000, zal RoodMicrotec de kwaliteit van VCSEL-strips verbeteren voor een klant in de automotive industrie. Beide klanten zijn de toonaangevende ondernemingen op hun gebied.

De tweede order komt voort uit consultancydiensten van het recent opgezette "Reliability Competence Center" (RCC) onder leiding van Klaus Dittmann. Experts van alle business units van RoodMicrotec, die hun kunnen al jaren in verschillende industriƫle sectoren tentoonspreiden, worden geraadpleegd op specifieke gebieden. Het Center kan zeer uitdagende automotive projecten uitvoeren, zoals het overzetten van consumentenproducten naar automotive applicaties, en in interdisciplinaire teams innovatieve oplossingen ontwerpen. Verder biedt het RCC betrouwbaarheidsconsultancy voor elektronische componenten en systemen, kwalificatieprocessen, zoals de ontwikkeling van kwalificatieprogramma's, en diensten voor elektrostatische ontlading (ESD). Het Center voert ook audits en expert evaluations uit.

Reinhard Pusch, COO van RoodMicrotec: "Het feit dat wij deze twee waardevolle orders binnengehaald hebben, toont aan dat wij zeer goed bekend staan en dat wij onze sporen hebben verdiend op het gebied van betrouwbaarheidstesten, kwaliteitsverbetering, en met onze deskundige consultancydiensten."

Jan de Koning Gans (59) is op 1 september aan de slag gegaan als Senior Sales & Marketing Manager om onze verkoopafdeling verder te versterken. Hij heeft verschillende bestuursfuncties vervuld bij bedrijven als onder andere Movexx International BV, en STATS ChipPAC, waar hij ervaring opdeed in de semiconductorindustrie Hij heeft ook eerder bij RoodMicrotec kennis opgedaan, toen de onderneming nog onder de naam Rood Technology Germany opereerde.
Beperkte weergave !
Leden hebben toegang tot meer informatie! Omdat u nog geen lid bent of niet staat ingelogd, ziet u nu een beperktere pagina. Wordt daarom GRATIS Lid of login met uw wachtwoord


Copyrights © 2000 by XEA.nl all rights reserved
Niets mag zonder toestemming van de redactie worden gekopieerd, linken naar deze pagina is wel toegestaan.


Copyrights © DEBELEGGERSADVISEUR.NL