Strukton present at international tunnel fair WTC 2019 in Naples

Alleen voor leden beschikbaar, wordt daarom gratis lid!

Overig advies 03/05/2019 17:17
Strukton is participating in the international tunnel fair, the World Tunnelling Congress 2019 in Naples. Strukton will be at booth A4-A5 from 3 to 9 May 2019.
Strukton has taken the initiative from the Working Group 11 (Immersed and Floating Tunnels) of the International Tunnelling and Underground Space Association (ITA) to develop, together with partners, a booth for the WTC that promotes the immersion of tunnels and caissons. At this booth we will be working together with partners who are involved in Working Group 11.

Recently, Strukton transported and immersed 3 tunnel elements for the Marienholm tunnel project in Gothenburg, Sweden. Strukton is currently working on the transport and sinking of the caissons for the Canakkale 1915 bridge piers in Turkey.

EN
Strukton Worksphere realiseert tijdelijke huisvesting Tweede Kamer
Door de grootschalige renovatie van het Binnenhof zal de Tweede Kamer der Staten-Generaal tijdelijk verhuizen naar het voormalig ministerie van Buitenlandse Zaken. Strukton Worksphere is door het Rijksvastgoedbedrijf geselecteerd voor de afronding van de ontwerpfase en de integrale realisatie, zodat de Tweede Kamer in 2020 haar intrek kan nemen op de Bezuidenhoutseweg 67.

impressie publieksingang tijdelijk Kamergebouw - beeld rijksvastgoedbedrijf - Zecc Architechten

Entreehal Tijdelijke Tweede Kamer (artist impression ©Rijksvastgoedbedrijf/Zecc Architecten)

De renovatie van het Binnenhof is een indringende ingreep. De gebruikers verhuizen naar beschikbare locaties in Den Haag. Daarbij geldt dat deze locaties veilig, representatief en passend zijn voor gebruik. Tijdens de renovatie biedt het pand aan de Bezuidenhoutseweg 67 in Den Haag plaats aan de tijdelijke huisvesting van de Tweede Kamer.
Integrale aanpak
Strukton Worksphere heeft voor het Rijksvastgoedbedrijf bijgedragen aan de afronding van de ontwerpfase en de integrale aanpak van het voormalig ministerie, zodat de Tweede Kamer in 2020 haar intrek kan nemen op de Bezuidenhoutseweg. Onlangs is de realisatieovereenkomst getekend en is Strukton Worksphere als integrale bouwer gestart met de aanpassingen. Strukton Worksphere zorgt in samenwerking met alle betrokken partijen, voor een bedrijfszekere en prettige werkomgeving, in balans met het tijdelijke karakter, waarbij slimme keuzes op het gebied van hergebruik worden gemaakt.
Nieuwe entree
Om de grote aantallen bezoekers goed en veilig te kunnen ontvangen wordt voor de tijdelijke huisvesting van de Tweede Kamer een aparte publieksentree gerealiseerd. Deze entree wordt gemaakt aan de stationszijde van het gebouw aan de Bezuidenhoutseweg 67 in Den Haag.

EN
Integraal samenwerken aan verduurzaming en innovatie

De High Tech Campus wil in 2025 de meest duurzame en innovatieve campus van Europa zijn. Als strategisch partner schetst Strukton Worksphere de roadmap om deze ambitie waar te maken.

De High Tech Campus Eindhoven staat bekend als de slimste vierkante kilometer van Europa. De ambitie reikt echter verder: in 2025 wil de Campus de meest duurzame en innovatieve campus van Europa zijn. Acht strategische partners werken met Campus Site Management integraal aan de facilitaire component van deze ambitie. Strukton Worksphere is er hier één van, met onder zijn hoede het beheer en onderhoud van de technische installaties én diverse businesscases voor duurzaamheid en slimmer onderhoud.
Roadmap verduurzamen
Strukton Worksphere leverde een roadmap met een route voor verduurzaming voor de komende 15 à 20 jaar. Deze roadmap maakt verduurzamingsacties in tijd inzichtelijk en laat zien waarvoor we het doen. We weten nu bijvoorbeeld dat we met bepaalde integrale duurzaamheidsoplossingen het gasverbruik in de multi tenant gebouwen binnen 10 jaar met 97 procent terug kunnen dringen.

Lees meer over het verduurzamen bij de High Tech Campus in deze paper.



Beperkte weergave !
Leden hebben toegang tot meer informatie! Omdat u nog geen lid bent of niet staat ingelogd, ziet u nu een beperktere pagina. Wordt daarom GRATIS Lid of login met uw wachtwoord


Copyrights © 2000 by XEA.nl all rights reserved
Niets mag zonder toestemming van de redactie worden gekopieerd, linken naar deze pagina is wel toegestaan.


Copyrights © DEBELEGGERSADVISEUR.NL