B&O-contract voor Royal Philips panden op de HTC

Alleen voor leden beschikbaar, wordt daarom gratis lid!

Overig advies 01/05/2018 13:22
Op 30 april is officieel het contract getekend tussen Philips Real Estate (PRE) en Strukton Worksphere voor het beheer en onderhoud van de Royal Philips panden op de High Tech Campus in Eindhoven. De implementatie is inmiddels in volle gang en per 1 april heeft Strukton de werkzaamheden conform het nieuwe contract reeds overgenomen.

Roel Stroeken, Head of Real Estate BeNeLux: “Philips Real Estate heeft ervoor gekozen om de hard services voor haar kritische locaties direct bij een marktspecialist te contracteren en zelf te managen. Philips Real Estate heeft hiervoor haar eigen organisatie uitgebreid met de functie Manager Hard Services om zodoende, met eigen kennis in huis, het contract en het partnerschap optimaal te laten renderen”. Philips Real Estate geeft aan bewust gekozen te hebben voor een prestatiecontract met een instandhoudingsverplichting, rechtstreeks afgesloten met Strukton Worksphere als hard services provider. De doelstelling is om samen met Strukton Worksphere een transparante, wederzijds kritische en constructieve samenwerking aan te gaan, waarbij beide partijen op basis van een gedegen Service Level Agreement en KPI’s de dienstverlening naar een hoger kwaliteitsniveau brengen en monitoren om de bewoners een prettige werk- en verblijfsomgeving te bieden.

Evert Lemmen, CEO Strukton Worksphere: “Philips en Strukton Worksphere kennen reeds een lange geschiedenis en samenwerking met elkaar. Dit nieuwe contract bevestigt dit opnieuw, waarbij de looptijd van deze overeenkomst ons in staat stelt om in nauwe samenwerking maximaal elkaars toegevoegde waarde in te brengen, o.a. door middel van Strukton PULSE.”Beperkte weergave !
Leden hebben toegang tot meer informatie! Omdat u nog geen lid bent of niet staat ingelogd, ziet u nu een beperktere pagina. Wordt daarom GRATIS Lid of login met uw wachtwoord


Copyrights © 2000 by XEA.nl all rights reserved
Niets mag zonder toestemming van de redactie worden gekopieerd, linken naar deze pagina is wel toegestaan.


Copyrights © DEBELEGGERSADVISEUR.NL