Strukton, klimaatinstallaties voor nieuwe productielijn.

Alleen voor leden beschikbaar, wordt daarom gratis lid!

Overig advies 24/01/2018 11:18
Strukton Worksphere is gestart met de aanleg van de klimaatinstallaties voor de nieuwe productielijn voor hoogwaardige levensmiddelen van Hochwald Foods in Bolsward. Eind februari zijn deze duurzame en energiezuinige installaties in een industriƫle omgeving operationeel.

Hochwald Foods GmbH produceert hoogwaardige levensmiddelen voor mensen over de hele wereld. Het productenassortiment omvat verse producten zoals melk, kaas en kwark en houdbare producten zoals gecondenseerde melk en spuitslagroom. Op diverse locaties in Duitsland en Nederland wordt jaarlijks meer dan twee miljard kilogram melk tot zuivelproducten verwerkt. De nieuwe productielijn produceert concentraat dat in flessen van glas wordt verpakt. Deze productielijn bestaat uit een grondstoffenopslag, een tankenlokaal, een vullokaal en twee autoclaven ruimten.

Duurzaam en energiezuinig
Strukton Worksphere installeert in alle ruimtes luchtbehandelingskasten, voorzien van warmteterugwinning, koeling, verwarming en bevochtiging. De klimaatinstallatie bestaat daarnaast uit luchtkanalen en air Socks. De luchtbehandelingskasten (label A+) zijn uitgevoerd met een warmtewiel voor energieterugwinning en een koel- en verwarmerblok.
Met twee warmtepompen wordt zowel het koude als warme water opgewekt. Met PLC stuurt en monitort Strukton Worksphere de installatieregelingen. Alle ruimtes worden voorzien van LED armaturen. Eind februari zal deze duurzame en energiezuinige installatie in een industriƫle omgeving operationeel zijn.Beperkte weergave !
Leden hebben toegang tot meer informatie! Omdat u nog geen lid bent of niet staat ingelogd, ziet u nu een beperktere pagina. Wordt daarom GRATIS Lid of login met uw wachtwoord


Copyrights © 2000 by XEA.nl all rights reserved
Niets mag zonder toestemming van de redactie worden gekopieerd, linken naar deze pagina is wel toegestaan.


Copyrights © DEBELEGGERSADVISEUR.NL