ANTEA GROUP VERSTEVIGT INTERNATIONAAL MET OVERNAME ICEACSA GRUPO

Alleen voor leden beschikbaar, wordt daarom gratis lid!

Overig advies 27/11/2017 14:05
Heerenveen, 27 november 2017 - Antea Group versterkt haar internationale positie met de overname van het Spaanse ingenieursbureau ICEACSA Grupo. ICEACSA Grupo is voornamelijk actief op het gebied van infrastructuur, planning en mobiliteit.

AMBITIE
Met deze overname zet Antea Group een volgende stap in haar internationale groeiambitie. CEO Rob van Dongen: “De overname van ICEACSA Grupo past uitstekend bij onze ambitie om internationaal te groeien en onze positie te verstevigen. Deze overname biedt verdere mogelijkheden hiertoe, enerzijds door het uitbreiden in Zuid-Europa en anderzijds door expansie in Zuid-Amerika door het verder verkrijgen van toegang tot de Spaanstalige Latijns-Amerikaanse markt.”

ICEACSA GRUPO
ICEACSA Grupo is een in 1985 opgericht Spaans ingenieursbureau met ruim tachtig medewerkers waarvan de helft werkzaam is vanuit het hoofdkantoor in A Coruña. Daarnaast heeft het bureau kantoren in Latijns-Amerika: Mexico, Panama en Colombia. Meer dan de helft van de projecten wordt uitgevoerd in Spaanstalig Latijns-Amerika.Beperkte weergave !
Leden hebben toegang tot meer informatie! Omdat u nog geen lid bent of niet staat ingelogd, ziet u nu een beperktere pagina. Wordt daarom GRATIS Lid of login met uw wachtwoord


Copyrights © 2000 by XEA.nl all rights reserved
Niets mag zonder toestemming van de redactie worden gekopieerd, linken naar deze pagina is wel toegestaan.


Copyrights © DEBELEGGERSADVISEUR.NL