Landelijk onderhoudscontract Carmelcollege en Strukton Worksphere

Alleen voor leden beschikbaar, wordt daarom gratis lid!

Overig advies 14/03/2017 13:38
Stichting Carmelcollege en Strukton Worksphere tekenden een onderhoudsprestatiecontract voor meer dan 50 scholen. Connectiviteit van informatiesystemen, samenwerking, duurzaamheid en kostenreductie zijn de uitgangspunten van dit prestatiecontract, waardoor Stichting Carmelcollege haar huisvestingsambities kan waarmaken.

De komende drie jaren zal Strukton Worksphere het elektrotechnisch en werktuigbouwkundig onderhoud aan de gebouwgebonden installaties uitvoeren. Bovendien verzorgt Strukton Worksphere het storingen- en klachtenonderhoud; door het gehele land, op meer dan twee derde van alle schoollocaties van Stichting Carmelcollege. Hiertoe hebben beide partijen een prestatiecontract ondertekend.
In een dergelijk contract komt de verantwoordelijkheid voor de prestaties van de installaties bij de opdrachtnemer te liggen. Daartoe wordt er een directe koppeling gelegd tussen de systemen van beide organisaties en vindt conditiegestuurd onderhoud plaats.
Integrale bijdrage aan comfortabele, gezonde en duurzame onderwijsomgeving
Stichting Carmelcollege heeft in Strukton Worksphere een partner gevonden die integraal kan bijdragen aan het behalen van de huisvestingsambities van de verschillende locaties in het land. Ruim 38.000 leerlingen en hun 4.300 medewerkers op meer dan 50 onderwijslocaties verdienen immers een comfortabele, gezonde en duurzame onderwijsomgeving. Tijdens de realisatie zal Strukton Worksphere het onderwijsproces zo min mogelijk verstoren.

Door Stichting Carmelcollege aan zich te binden heeft Strukton Worksphere een uitbreiding op haar onderwijsportfolio gerealiseerd. Eerder wist Strukton Worksphere reeds het Nordwin College, AOC Oost, ROC Twente, Fontys en Avans aan zich te binden.

EN
In opdracht van en in samenwerking met London City Hall (gemeente Londen) doet Antea Group onderzoek naar versnellingsmogelijkheden voor binnenstedelijke grondverwerving.
Businesslijnen: Ruimte en Water
Dit onderzoek betreft een vergelijking tussen een grondverwervingsproces in Nederland (namelijk de grondverwerving van vier appartementencomplexen in Rotterdam) en een grondverwervingsproces in Londen (nog nader te bepalen). Hierbij gaan we op zoek naar de verklaringen voor mogelijke verschillen tussen deze twee projecten. Het resultaat moet aanbevelingen geven voor het versnellen van binnenstedelijke grondwervingsprocessen in Londen.

EN
Antea Group en samenwerkingspartner Nazca IT Solutions verwelkomen netbeheerder Westland Infra als afnemer van de BDOK-diensten. Westland Infra, verantwoordelijk voor het beheer van kabels en leidingen in de gemeenten Westland en Midden-Delfland, neemt de volledige BDOK-producten af voor een periode van 3 jaar.
Businesslijnen: Beheer en Realisatie,
Milieu en Veiligheid
Tags: BDOK
Deze diensten, de CROW-Quickscanmodule, de risicokaart voor storingsmonteurs en een WebGIS-omgeving met alle relevante bodeminformatie, zijn ontworpen om organisaties in de NUTS-sector te verlichten bij hun onderzoekverplichting rondom graafwerkzaamheden.



Beperkte weergave !
Leden hebben toegang tot meer informatie! Omdat u nog geen lid bent of niet staat ingelogd, ziet u nu een beperktere pagina. Wordt daarom GRATIS Lid of login met uw wachtwoord


Copyrights © 2000 by XEA.nl all rights reserved
Niets mag zonder toestemming van de redactie worden gekopieerd, linken naar deze pagina is wel toegestaan.


Copyrights © DEBELEGGERSADVISEUR.NL