DOCDATA N.V. : Business update Ease2pay

Alleen voor leden beschikbaar, wordt daarom gratis lid!

Overig advies 22/12/2017 08:03
Ease2pay B.V. is een dochteronderneming van Docdata N.V. gespecialiseerd in oplossingen voor mobiel betalen.

Tanken
Ease2pay start vanaf januari 2018 een pilot in samenwerking met VARO Energy Retail B.V.. Op een aantal van haar Argos tankstations kunnen klanten deelnemen. Gebruikers kunnen vanuit de auto, in de app, de pomp vrijgeven en de brandstof betalen.

Horeca
Van Eck Catering start op twee locaties, Rotterdam Science Tower en in het Groothandelsgebouw met de Ease2pay betaaloplossing voor catering. Klanten selecteren in de Ease2pay het menu en betalen zelf, deze selfservice oplossing zorgt ervoor dat klanten niet langer in de rij staan. Ondernemer Bas van Eck licht zijn keuze toe: "Met Ease2pay kan ik heel snel uitbreiden want ik heb geen kassa of pinterminal meer nodig. Dat scheelt behoorlijk in de vaste kosten die ik heb."

De bar van het Erasmus Centre for Entrepreneurship (ECE) implementeert de Ease2pay app als alternatief voor de kassa. De eerste testresultaten voor deze zelfbedieningsituatie waren veel belovend, hiermee is een oplossing voor veel sportverenigingen en kantines ontwikkeld.

Update betaaldiensten
De Nederlandsche Bank N.V. heeft Ease2pay B.V. ingeschreven in het register vrijgestelde elektronischgeldinstelling en in het register van vrijgestelde betaaldienstverleners. Ease2pay B.V. staat echter niet onder toezicht van DNB. Daarnaast heeft Ease2pay B.V. de accreditatie voor Mandaat Service Provider ontvangen van Currence en is Certificaathouder Collecterende Payment Service Provider (CPSP) iDEAL geworden.

tijd 10.53
DocData EUR 0,444 +2,1ct vol. 15.200Beperkte weergave !
Leden hebben toegang tot meer informatie! Omdat u nog geen lid bent of niet staat ingelogd, ziet u nu een beperktere pagina. Wordt daarom GRATIS Lid of login met uw wachtwoord


Copyrights © 2000 by XEA.nl all rights reserved
Niets mag zonder toestemming van de redactie worden gekopieerd, linken naar deze pagina is wel toegestaan.


Copyrights © DEBELEGGERSADVISEUR.NL