BAM verwerft opdracht voor bouw en renovatie van Britse treindepots

Alleen voor leden beschikbaar, wordt daarom gratis lid!

Overig advies 20/03/2017 16:36
Bunnik, 15 maart 2017 – Stadler Rail Services UK heeft BAM Nuttall, het Britse infrabedrijf van Koninklijke BAM Groep nv, geselecteerd voor de bouw van een treindepot in Kirkdale en voor de renovatie van een bestaand treindepot in Birkenhead North. Het project wordt opgeleverd in 2019.

Het depot in Kirkdale biedt faciliteiten voor het wassen, stallen en onderhoud van treinen. Ook zal er een kantoorruimte en een simulator komen. Het ontwerp is zo gemaakt dat het depot in de toekomst uitgebreid kan worden voor tachtig meter lange treinstellen.

Het depot in Birkenhead North wordt uitgebreid met een nieuwe faciliteit voor het reinigen van treinen voor de lijnen Wirral (Birkenhead North) en de Northern Line (Kirkdale).

Het project hangt samen met een opdracht voor Stadler voor de productie van een nieuwe vloot van 52 metrotreinen voor Merseytravel en Merseyrail voor het stedelijke gebied van Liverpool. Voor het ontwerp, de bouw en inkoop van materialen werkt BAM samen met partijen uit het noorden van het Verenigd Koninkrijk.Beperkte weergave !
Leden hebben toegang tot meer informatie! Omdat u nog geen lid bent of niet staat ingelogd, ziet u nu een beperktere pagina. Wordt daarom GRATIS Lid of login met uw wachtwoord


Copyrights © 2000 by XEA.nl all rights reserved
Niets mag zonder toestemming van de redactie worden gekopieerd, linken naar deze pagina is wel toegestaan.


Copyrights © DEBELEGGERSADVISEUR.NL