BAM driejarig raamcontract met optie tot verlenging van twee maal twee jaar.

Alleen voor leden beschikbaar, wordt daarom gratis lid!

Overig advies 12/12/2015 11:54
Gouda, 11 december 2015 – Netbeheerder Stedin en BAM Infra hebben een driejarige raamovereenkomst getekend voor aanleg en onderhoud van het netwerk van elektriciteitskabels en gasleidingen in de regio Haaglanden. De werkzaamheden betreffen onderhoud, uitbreiding en modernisering van de kabels en leidingen, die lopen van de hoofdleiding naar de aansluiting bij de Stedin-klant. De contractwaarde is circa € 5 miljoen op jaarbasis.

BAM Infra was een van de partijen die meedong naar het driejarige raamcontract met Stedin. BAM Infra is uiteindelijk geselecteerd na een selectieprocedure op basis van EMVI (Economisch Meest Voordelige Inschrijving). De belangrijke toetsingscriteria waren de borging van veiligheid en kwaliteit bij de uitvoering van de werkzaamheden, zaken die voor Stedin van groot belang zijn. BAM borgt en monitort het hele proces van aanvraag tot aansluiting met een door haar zelf ontwikkelde applicatie.

Over Stedin
Stedin is de onafhankelijke netbeheerder in het meest stedelijke gebied van Nederland: het grootste gedeelte van de provincie Zuid-Holland, inclusief de grootste haven van Europa, en de provincie Utrecht. De organisatie is verantwoordelijk voor ontwikkeling, aanleg, beheer, onderhoud en management van energienetten. Stedin is de schakel tussen ruim twee miljoen klanten en de energieleveranciers. Het bedrijf staat met 3.100 medewerkers voor veiligheid, kwaliteit en betrouwbaarheid van energietransport. Stedin is gevestigd in Rotterdam.

Treant Zorggroep en Interflow tekenen bouwcontract OK-complex Refaja.
11 december 2015 - BAM Bouw en Techniek bv
Guus Bruins (Treant Zorggroep, rechts) en Cor Boonacker (Interflow).
(Nieuwsbericht Treant Zorggroep:) Hoogeveen, 11 december 2015 - Vandaag hebben Guus Bruins, namens Treant Zorggroep, en Cor Boonacker, directeur van Interflow, het contract getekend voor de bouw van het operatiekamercomplex op ziekenhuislocatie Refaja in Stadskanaal.

Het nieuwe OK-complex komt achter het bestaande gebouw. De opdracht omvat vier multifunctionele OK’s, met daaronder technische- en kantoorruimten. Met de bouw van het complex gaat een al lang bestaande wens van het Refaja in vervulling. Een nieuw, modern en flexibel operatiekamercomplex dat voldoet aan de modernste eisen. Er is gekozen voor het Flex-OK-concept vanwege de toekomstbestendigheid, de comfortabele werkomgeving door goede luchtbeheersing en de zekerheid van optimale patiëntveiligheid.
Ontwerp
Het OK-complex wordt gerealiseerd door Interflow in samenwerking met BAM Bouw en Techniek en Vitaal ZorgVast. Het ontwerp is in nauwe samenwerking door deze combinatie uitgewerkt.
Door de keuze voor een modulaire bouwsysteem is het mogelijk het nieuwe OK-complex in slechts zeven maanden te realiseren. Het complex wordt compleet ingericht aan Treant opgeleverd. De eerste voorbereidingen voor de bouw worden inmiddels getroffen.



Beperkte weergave !
Leden hebben toegang tot meer informatie! Omdat u nog geen lid bent of niet staat ingelogd, ziet u nu een beperktere pagina. Wordt daarom GRATIS Lid of login met uw wachtwoord


Copyrights © 2000 by XEA.nl all rights reserved
Niets mag zonder toestemming van de redactie worden gekopieerd, linken naar deze pagina is wel toegestaan.


Copyrights © DEBELEGGERSADVISEUR.NL