Nieuwe opdracht voor BAM in Surabaya, Indonesië

Alleen voor leden beschikbaar, wordt daarom gratis lid!

Overig advies 11/06/2015 12:17
Bunnik, 11 juni 2015 – BAM International, de werkmaatschappij van Koninklijke BAM Groep actief buiten Europa, heeft van Amcor opdracht verworven voor de bouw van een verpakkingsfabriek in Pasuruan, Oost-Java, nabij Surabaya. De opdrachtsom bedraagt € 6.5 miljoen (US$7.2 miljoen). BAM verwacht de fabriek in maart 2016 aan Amcor op te leveren.

De fabriek heeft een oppervlakte van 9.400 m² en wordt gerealiseerd naar een ontwerp van PT Jasa Ferrie Persada. De opdracht omvat het grondwerk, de bouwkundige werkzaamheden, alsmede de technische installaties. Tevens is BAM verantwoordelijk voor de infrastructuur en de landschappelijke inrichting van het terrein.

Amcor is wereldleider in duurzame verpakkingsoplossingen en levert een breed scala aan harde en flexibele verpakkingsproducten voor de voedsel- en drankenindustrie, gezondheidszorg, persoonlijke verzorging en tabaksindustrie.



Beperkte weergave !
Leden hebben toegang tot meer informatie! Omdat u nog geen lid bent of niet staat ingelogd, ziet u nu een beperktere pagina. Wordt daarom GRATIS Lid of login met uw wachtwoord


Copyrights © 2000 by XEA.nl all rights reserved
Niets mag zonder toestemming van de redactie worden gekopieerd, linken naar deze pagina is wel toegestaan.


Copyrights © DEBELEGGERSADVISEUR.NL