Accell Group handhaaft verwachting

Alleen voor leden beschikbaar, wordt daarom gratis lid!

Overig advies 25/04/2017 08:39
HEERENVEEN, 25 APRIL 2017 – Accell Group maakt bekend dat de omzet in de eerste maanden van 2017 op eenzelfde niveau ligt als in 2016. De trends van het afgelopen jaar hebben zich hebben zoals verwacht doorgezet. De verkopen van elektrische fietsen stegen en de verkopen van stads- en kinderfietsen daalden. Op basis hiervan bevestigt Accell Group haar verwachting voor geheel 2017 van een toename van de omzet en de operationele resultaten, onvoorziene omstandigheden voorbehouden.

Tevens maakt Accell Group bekend dat de Raad van Commissarissen aansluitend aan de vandaag te houden Algemene Vergadering van Aandeelhouders Hielke Sybesma, CFO van Accell Group, zal benoemen tot interim Voorzitter van de Raad van Bestuur (CEO). De heer Sybesma zal die rol combineren met zijn huidige werkzaamheden als CFO. Zoals op 9 februari 2017 aangekondigd, zal vandaag na afloop van de Algemene Vergadering van Aandeelhouders René Takens aftreden als CEO en Voorzitter van de Raad van Bestuur. Hij blijft als adviseur betrokken bij Accell Group.

Ab Pasman, Voorzitter Raad van Commissarissen: “We zijn René zeer erkentelijk voor zijn belangrijke bijdrage aan de ontwikkeling en groei van Accell Group in de afgelopen 18 jaar. Hij trad in 1999 kort na de beursgang aan bij een bedrijf met 750 medewerkers en een omzet van 150 miljoen euro. Onder zijn leiding is Accell Group uitgegroeid tot een toonaangevende multinational en de grootste fietsproducent van Europa met 3.000 medewerkers en een omzet van meer dan een miljard euro. Daarbij is hij samen met zijn team voor een groot deel verantwoordelijk geweest voor het internationale succes van de e-bike.”

Op 11 april 2017 is bekendgemaakt dat Accell Group van Pon Holdings een niet-bindend en voorwaardelijk voorstel heeft ontvangen tot het uitbrengen van een bod op alle aandelen Accell Group. Om dit voorstel goed te kunnen beoordelen worden hierover verkennende gesprekken gevoerd met Pon Holdings. De Raad van Commissarissen en de Raad van Bestuur zijn samen met hun financiële en juridische adviseurs alle aspecten van het niet-bindend voorstel van Pon Holdings zorgvuldig aan het bestuderen. Accell Group houdt daarbij rekening met de belangen van alle stakeholders. Er kan geen zekerheid worden gegeven dat dit voorstel en de lopende gesprekken zullen leiden tot een transactie. Verdere mededelingen hierover zullen worden gedaan wanneer daar aanleiding toe is.

Dit is een openbare aankondiging van Accell Group N.V. ingevolge artikel 17, paragraaf 1 van de Europese Marktmisbruik Verordening (596/2014). Deze openbare aankondiging bevat geen bod, of een uitnodiging tot het doen van een bod, voor het kopen of aanbieden van effecten in Accell Group N.V.

tijd 11.22
Accell EUR 31,475 -36,3ct vol. 11.841



Beperkte weergave !
Leden hebben toegang tot meer informatie! Omdat u nog geen lid bent of niet staat ingelogd, ziet u nu een beperktere pagina. Wordt daarom GRATIS Lid of login met uw wachtwoord


Copyrights © 2000 by XEA.nl all rights reserved
Niets mag zonder toestemming van de redactie worden gekopieerd, linken naar deze pagina is wel toegestaan.


Copyrights © DEBELEGGERSADVISEUR.NL