Aalberts Industries versterkt marktpositie Industrial Services op het gebied van oppervlaktebehandeling

Alleen voor leden beschikbaar, wordt daarom gratis lid!

Overig advies 15/01/2013 08:53
Aalberts Industries N.V. heeft overeenstemming bereikt tot overname van 100% van de aandelen van GF-Flamm-Metallspritz-GmbH ("Flamm"), actief met één productiefaciliteit in Moers, Duitsland, met een jaarlijkse omzet van EUR 6 miljoen en ongeveer 30 mede­werkers.

Flamm is gespecialiseerd in oppervlaktebehandeling door middel van thermische spuit­technologie. Tevens worden de producten voor en/of na de oppervlaktebehandeling bewerkt met speciale machines om aan de hoge specificatie-eisen van de klanten te voldoen. Deze technologie wordt wereldwijd toegepast in vele markten, zoals energie, turbine, olie & gas, machinebouw en industrie.

Het bestaande management van Flamm zal het bedrijf blijven leiden en zal nauw samen­werken met het management van Group Material Technology. De aanvullende thermische spuittechnologie, gecombineerd met het sterke netwerk van de oppervlaktebehandelings­activiteiten van Industrial Services - reeds actief op 22 locaties in Europa - zal de leidende marktpositie van deze activiteit verder versterken.

De overname wordt geconsolideerd met ingang van 1 januari 2013 en zal direct bijdragen aan de winst per aandeel en zal gefinancierd worden uit bestaande kredietfaciliteiten.

Voor meer informatie over Flamm: www.flamm-metallspritz.de




Beperkte weergave !
Leden hebben toegang tot meer informatie! Omdat u nog geen lid bent of niet staat ingelogd, ziet u nu een beperktere pagina. Wordt daarom GRATIS Lid of login met uw wachtwoord


Copyrights © 2000 by XEA.nl all rights reserved
Niets mag zonder toestemming van de redactie worden gekopieerd, linken naar deze pagina is wel toegestaan.


Copyrights © DEBELEGGERSADVISEUR.NL