Oce, aandeelhouders stemmen in met voorgestelde besluiten

Alleen voor leden beschikbaar, wordt daarom gratis lid!

Overig advies 13/02/2010 08:58
Venlo, 12 februari 2010 - Océ N.V. Tijdens de vandaag gehouden buitengewone algemene vergadering heeft de voorzitter van de Raad van Bestuur een toelichting gegeven op het op 28 januari 2010 door Canon Inc., via Canon Finance Netherlands B.V., uitgebrachte Bod op de aandelen van Océ N.V.

In de vergadering is vervolgens met de aanwezige aandeelhouders uitgebreid van gedachten gewisseld over diverse aspecten van het Bod, waaronder de door Canon geboden prijs en de toekomstige governance.

Voorts zijn in verband met dit Bod de volgende besluiten goedgekeurd.

Goedgekeurde besluiten
De vergadering heeft decharge verleend aan de aftredende leden van de Raad van Commissarissen, onder de opschortende voorwaarde dat de decharge van kracht wordt op de Dag van Overdracht, en derhalve onder de opschortende voorwaarde dat het Bod gestand wordt gedaan.

De heer T. Tanaka wordt benoemd als lid van de Raad van Commissarissen op de Dag van Overdracht, en derhalve onder de opschortende voorwaarde dat het Bod gestand wordt gedaan.

De heer S. Liebman wordt benoemd als lid van de Raad van Commissarissen op de Dag van Overdracht, en derhalve onder de opschortende voorwaarde dat het Bod gestand wordt gedaan.

De heer N. Eley wordt benoemd als lid van de Raad van Commissarissen op de Dag van Overdracht, en derhalve onder de opschortende voorwaarde dat het Bod gestand wordt gedaan.

De heer J.M. van den Wall Bake wordt benoemd als lid van de Raad van Commissarissen op de Dag van Overdracht, en derhalve onder de opschortende voorwaarde dat het Bod gestand wordt gedaan.

De vergadering heeft de statutenwijziging goedgekeurd, onder de opschortende voorwaarde dat het Bod gestand wordt gedaan.
De statutenwijziging betreft de volgende drie hoofdonderwerpen:

afschaffing van de cumulatief beschermings preferente aandelen;
opheffing van de overdrachtsbeperkingen van de converteerbare cumulatief financierings preferente aandelen; en
wijzigingen in de corporate governance structuur.
Verdere informatie
De uitslag van de stemmingen staat uiterlijk donderdag 18 februari a.s. op investor.oce.com
Het verslag van de vergadering wordt uiterlijk op woensdag 12 mei a.s. op deze site gepubliceerd.




Beperkte weergave !
Leden hebben toegang tot meer informatie! Omdat u nog geen lid bent of niet staat ingelogd, ziet u nu een beperktere pagina. Wordt daarom GRATIS Lid of login met uw wachtwoord


Copyrights © 2000 by XEA.nl all rights reserved
Niets mag zonder toestemming van de redactie worden gekopieerd, linken naar deze pagina is wel toegestaan.


Copyrights © DEBELEGGERSADVISEUR.NL