Nutreco maakt uitkomsten Algemene Vergadering bekend

Alleen voor leden beschikbaar, wordt daarom gratis lid!

Overig advies 27/03/2015 07:36
De Algemene Vergadering van 26 maart 2015 heeft de jaarrekening van Nutreco over 2014 vastgesteld en ontving verslagen van de Raad van Commissarissen de Raad van Bestuur over de activiteiten tijdens het boekjaar 2014.

Aanvullende besluiten genomen door de Algemene Vergadering

Er is decharge verleend aan de leden van de Raad van Bestuur voor het door hen gevoerde beleid in 2014 en aan de Raad van Commissarissen voor het toezicht daarop.

PriceWaterhouseCoopers Accountants N.V. is benoemd tot accountant voor de jaarrekening 2016.

CFO de heer Gosse Boon (1959) is herbenoemd als lid van de Raad van Bestuur voor een tweede periode van vier jaar.

Het geplaatste kapitaal is verminderd door intrekking van 1.680.553 door Nutreco gehouden aandelen.

De Raad van Bestuur is voor een periode van 18 maanden aangewezen als bevoegd orgaan tot het uitgeven van gewone aandelen en tot het verlenen van rechten tot het nemen van gewone aandelen. Deze bevoegdheid is beperkt tot 10% van de uitstaande aandelen ten tijde van de machtiging. Dit percentage wordt verhoogd tot 20% in geval van fusies, acquisities en strategische samenwerkingen.

De Raad van Bestuur is voor een periode van 18 maanden aangewezen als bevoegd orgaan tot het beperken of uitsluiten van voorkeursrecht bij uitgifte/verlening van rechten tot het nemen van gewone aandelen.

De Raad van Bestuur is voor een periode van 18 maanden gemachtigd tot inkoop door de Vennootschap van eigen gewone aandelen, anders dan om niet, tot een maximum van 10% van het geplaatste kapitaal van de Vennootschap.
Vanwege de beƫindiging van de notering van Nutreco aan de beurs van Amsterdam op 17 april 2015, zal Nutreco geen trading update voor het eerste kwartaal van 2015 publiceren.




Beperkte weergave !
Leden hebben toegang tot meer informatie! Omdat u nog geen lid bent of niet staat ingelogd, ziet u nu een beperktere pagina. Wordt daarom GRATIS Lid of login met uw wachtwoord


Copyrights © 2000 by XEA.nl all rights reserved
Niets mag zonder toestemming van de redactie worden gekopieerd, linken naar deze pagina is wel toegestaan.


Copyrights © DEBELEGGERSADVISEUR.NL