Nutreco bereikt overeenstemming over verkoop Hongaarse activiteiten aan Nuscience Group

Alleen voor leden beschikbaar, wordt daarom gratis lid!

Overig advies 12/10/2012 07:21
Nutreco maakt vandaag bekend dat het overeenstemming heeft bereikt over de verkoop van Trouw Nutrition Környe Kft's activiteiten aan Nuscience Group, de premix en specialiteiten divisie van de Nederlandse coöperatie Koninklijke Agrifirm Groep. Környe produceert premix, voerconcentraten en jong diervoeders voor varkens en runderen in Hongarije.
Op basis van een strategische evaluatie is besloten dat Környe niet de schaalgrootte had om in lijn met Nutreco's ambitie uit te groeien tot de leidende speler in de Hongaarse markt. De verwachting is dat de transactie kan worden goedgekeurd voor het eind van het jaar als Agrifirm toestemming heeft verkregen van de Hongaarse mededingingsautoriteit.

In 2011 had Környe een omzet van EUR 20 miljoen, 67 medewerkers en een productievolume van 55.000 ton. De gezamenlijke omzet van Nuscience en Agrifirm in Hongarije in 2011 beslaat een omzet van EUR 65 miljoen met een team van 185 medewerkers en een volume van 225.000 ton.



Beperkte weergave !
Leden hebben toegang tot meer informatie! Omdat u nog geen lid bent of niet staat ingelogd, ziet u nu een beperktere pagina. Wordt daarom GRATIS Lid of login met uw wachtwoord


Copyrights © 2000 by XEA.nl all rights reserved
Niets mag zonder toestemming van de redactie worden gekopieerd, linken naar deze pagina is wel toegestaan.


Copyrights © DEBELEGGERSADVISEUR.NL