KPN biedt zakelijke klant nieuw serviceconcept

Alleen voor leden beschikbaar, wordt daarom gratis lid!

Overig advies 10/09/2013 10:31
KPN introduceert een nieuw serviceconcept voor de zakelijke markt genaamd Q. Q staat voor de persoonlijke hulp van de technische experts van KPN die speciaal gericht is op de ondernemer. Q biedt technische experts voor hulp bij reparatie, installatie, storingen en gebruik. Q helpt online, telefonisch, in de KPN XL-winkel of bij de ondernemer op de zaak en richt zich op de gehele zakelijke markt; van kleine zelfstandige tot en met de grootzakelijke klant.

Zo kan de ondernemer op www.kpn.com/Q een online wegwijzer vinden die aangeeft met welk probleem de klant waar terecht kan. Ook zijn hier antwoorden op veel gestelde vragen te vinden en tips om problemen op te lossen. Q is 24 uur per dag, 7 dagen per week telefonisch bereikbaar voor elke technische vraag.

Ook in de KPN XL-winkels staan Q-experts klaar. Zij kunnen de zakelijke klant bijvoorbeeld helpen met de reparatie van een mobiele telefoon en met hard- en software of netwerkproblemen. Een ict-specialist van Q kan vaak op afstand de problemen oplossen. Lukt dit niet, dan komt er een Q-monteur langs op basis van ‘no cure no pay’.

KPN één
Q wordt onderdeel van het KPN één-concept, waarbij eenvoud voor de klant centraal staat. KPN één is een geïntegreerde oplossing voor vaste telefonie, mobiele telefonie en internetdiensten. De basis van KPN één is altijd een telefooncentrale in de cloud. Het biedt de zakelijke klant de mogelijkheid om de verantwoordelijkheid voor zijn totale communicatie- en ict-systemen bij KPN onder te brengen. Dit biedt de ondernemer inzicht, overzicht en eenvoud. Met KPN één krijgt de ondernemer onder meer één aanspreekpunt, één contract, één helpdesk, één factuur en één online beheerportal. De klant betaalt per gebruiker en KPN één biedt bovendien de mogelijkheid om flexibel gebruikers te kunnen aan- of afmelden.
Read more: http://www.computable.nl/artikel/nieuws/telecom/4859857/1276977/kpn-biedt-zakelijke-klant-nieuw-serviceconcept.html#ixzz2eTcW85g4



Beperkte weergave !
Leden hebben toegang tot meer informatie! Omdat u nog geen lid bent of niet staat ingelogd, ziet u nu een beperktere pagina. Wordt daarom GRATIS Lid of login met uw wachtwoord


Copyrights © 2000 by XEA.nl all rights reserved
Niets mag zonder toestemming van de redactie worden gekopieerd, linken naar deze pagina is wel toegestaan.


Copyrights © DEBELEGGERSADVISEUR.NL