Ahold en Delhaize kondigen deponering Gemeenschappelijk Fusievoorstel aan

Alleen voor leden beschikbaar, wordt daarom gratis lid!

Overig advies 15/01/2016 09:22
Zaandam - Ahold en Delhaize Groep hebben vandaag bekendgemaakt dat het Gemeenschappelijk Voorstel voor hun Grensoverschrijdende Fusie (het Gemeenschappelijk Fusievoorstel) is gedeponeerd.

Delhaize heeft het Gezamenlijke Fusievoorstel vandaag gedeponeerd bij griffier van de Rechtbank van Koophandel te Brussel. Dit is één van de vereiste stappen voorafgaand aan het bijeenroepen van de Buitengewone Algemene Vergaderingen van Aandeelhouders van de twee ondernemingen. Deze vinden naar verwachting plaats in de eerste helft van 2016.

Het Gemeenschappelijk Fusievoorstel, samen met de concept Statuten van het toekomstige gecombineerde bedrijf, is beschikbaar op www.adcombined.com, www.ahold.com en www.delhaizegroup.com.

Op 24 juni 2015 hebben Ahold en Delhaize hun voornemen bekendgemaakt te fuseren. Samen vormen zij een internationale retailer met een portfolio met sterke, vertrouwde lokale merken en meer dan 375.000 medewerkers die wekelijks meer dan 50 miljoen klanten bedienen in de Verenigde Staten en Europa.

De transactie wordt naar verwachting halverwege 2016 afgerond na consultatie van medewerkersvertegenwoordiging, goedkeuring van aandeelhouders en goedkeuring van toezichthouders.

tijd 12.01
Ahold EUR 18,675 -56,5 ct vol. 1,5 milj.



Beperkte weergave !
Leden hebben toegang tot meer informatie! Omdat u nog geen lid bent of niet staat ingelogd, ziet u nu een beperktere pagina. Wordt daarom GRATIS Lid of login met uw wachtwoord


Copyrights © 2000 by XEA.nl all rights reserved
Niets mag zonder toestemming van de redactie worden gekopieerd, linken naar deze pagina is wel toegestaan.


Copyrights © DEBELEGGERSADVISEUR.NL