Fortis, RBS en Santander geven update over acceptatie gewone aandelen ABN AMRO

Alleen voor leden beschikbaar, wordt daarom gratis lid!

Overig advies 26/10/2007 19:22
Fortis, RBS, Santander (samen de 'Banken') en RFS Holdings hebben het genoegen aan te kondigen dat meer dan 95% van de gewone aandelen ABN AMRO (inclusief aandelen onderliggend aan ABN AMRO American Depositary Shares)* zijn aangeboden. In dit percentage zitten de gewone aandelen ABN AMRO vervat die door de Banken aan RFS Holdings zullen worden bijgedragen. Als gevolg daarvan mogen de Banken, indien ze dat wensen, een 'squeeze-out'-procedure opstarten om de resterende gewone aandelen ABN AMRO te verwerven.
Dit betekent een volgende mijlpaal in de acquisitie van ABN AMRO door de Banken.
RFS Holdings is van plan om via de gebruikelijke wettelijke procedures zo snel mogelijk de gewone aandelen ABN AMRO te laten schrappen en 100% te verwerven van het geplaatste en uitstaande aandelenkapitaal van ABN AMRO.
-------------------------------------------------------------------------------------
* Exclusief eigen aandelen van ABN AMRO
Meer informatie
Houders van gewone aandelen ABN AMRO, ABN AMRO American Depositary Shares (ADS's) en Voorheen Converteerbare Preferente Aandelen ABN AMRO (samen 'Aandelen ABN AMRO' en 'Aandeelhouders ABN AMRO') die de Biedingen nog niet hebben geaccepteerd, worden in de gelegenheid gesteld om hun Aandelen ABN AMRO aan te melden tot uiterlijk 15 uur (Amsterdamse tijd) / 10 uur (New Yorkse tijd) op 31 oktober 2007 (afloop van de aanvullende aanmeldingstermijn, die begon op 11 oktober 2007 (de 'Na-aanmeldingstermijn')) tegen dezelfde vergoeding en onder dezelfde voorwaarden als uiteengezet in het Biedingsbericht.
Aandelen ABN AMRO die tijdens de Na-aanmeldingstermijn worden aangeboden, worden onmiddellijk voor betaling geaccepteerd. Betaling en levering van Aandelen ABN AMRO die tijdens de Na-aanmeldingstermijn zijn aangemeld, vinden plaats binnen vijf handelsdagen op Euronext Amsterdam vanaf de dag waarop de betreffende Aandelen ABN AMRO zijn aangemeld. Het is Aandeelhouders ABN AMRO niet toegestaan om Aandelen ABN AMRO die tijdens de Na-aanmeldingstermijn zijn aangemeld, in te trekken.
Exemplaren van het Biedingsbericht en van andere documenten die door verwijzing in het Biedingsbericht zijn opgenomen, kunnen, behoudens dezelfde beperkingen als die voor de Biedingen gelden, kosteloos worden verkregen door contact op te nemen met het Nederlandse omwisselkantoor of de global information agent op de hierna genoemde adressen en telefoonnummers.
Aandeelhouders ABN AMRO dienen contact op te nemen met het Nederlandse omwisselkantoor of de global information agent op de hierna genoemde adressen en telefoonnummers voor informatie over hoe zij hun aandelen ABN AMRO tijdens de Na-aanmeldingstermijn kunnen aanmelden.
Voor nadere informatie kunt u terecht op www.abnamro.com/future.






Beperkte weergave !
Leden hebben toegang tot meer informatie! Omdat u nog geen lid bent of niet staat ingelogd, ziet u nu een beperktere pagina. Wordt daarom GRATIS Lid of login met uw wachtwoord


Copyrights © 2000 by XEA.nl all rights reserved
Niets mag zonder toestemming van de redactie worden gekopieerd, linken naar deze pagina is wel toegestaan.


Copyrights © DEBELEGGERSADVISEUR.NL