De beurs is gek, maar heeft altijd gelijk! Straks meer nieuws.

Alleen voor leden beschikbaar, wordt daarom gratis lid!

Dag advies 12/01/2020 06:01
Deze tekst kwamen wij gisteren in de media tegen van de eigenaar van Pro Beleggen. Dat is de mening van deze persoon en die respecteren wij ook.

Maar wij delen zijn mening totaal niet meer.
In het verleden kwamen er wel eens ongelukkig noteringen tot stand, maar Mijnheer MAAS van de notering te Amsterdam, zorgde dan weer voor een ordelijk verloop. Eventueel met een correctie van GB (gedaan & bieden) e/o GL (gedaan & laten).
Of soms werd zelfs de notering stil gelegd e/o de gedane transacties "teruggedraaid" die er waren gegaan. Dat lijkt NU niet meer te "kunnen"! Terwijl er nu zoveel technische HOOGSTANDJES gedaan kunnen worden met de huidige techniek!

OORZAAK, de transactie zijn niet meer "behandelbaar"! Dat wil zeggen, men weet niet eens wie er achter de transacties zit(ten). DUS wie of wat corrigeren e/o/ terugdraaien!! Ook dat de digitale aandelen GEEN nummers meer hebben. Dus kunnen de aandelen stromen niet meer gevolgd/herleid worden.

Ook wordt ca. 95% van de omzet gemaakt met gemaakte handel, waar GEEN aandelen aan te pas komen(lees geen levering plaats vindt, worden tegen elkaar weggestreept). Aandelen die dus niet echt van "eigenaar" verwisselen".

's Morgens is het vanuit het verzameldepot van de Effectenkredietinstelling, debet en de handelaarsrekening credit en het systeem kan gaan handel doormiddel van de Computersystemen.

DUS kan er op de dag, in vooral stillere fondsen gewoon gestuurd worden.
Daar spraken wij gisteren nog met een "grootaandeelhouder" over.
Je kunt een fonds daardoor sterk laten dalen over een langere periode. MAAR ook sterk laten stijgen over een kortere periode!.

Maar heeft de beurs dan altijd tegenwoordig "GELIJK"!
Dat trekken we STERK in twijfel, want dat gelijk is NIET zo!


Die samenhang missen wij totaal! Want de noteringen worden niet meer door "VRAAG & AANBOD" bepaalt! Tegenwoordig worden notering gemaakt, door computersystemen. Men noemt dat algoritme systemen!
Maar die systemen hebben NIETS met vraag & aanbod meer te maken, maar met HEBZUCHT van de bedieners van die algoritme systemen.

De "macht" wie heeft de beste systemen (lees 't GELD om die systemen te kopen), bepaalt de notering. Ook de snelheid van het verkrijgen van het nieuws over 't fonds doormiddel van exclusieve "kabels" door de zeeën bepalen mede de noteringen & 't bezit ervan (lees aandelen).

Dus mijnheer van Pro Beleggen, bij ons gaat UW vlieger niet meer op!

de agenda voor deze week en diversen berichten van 't CBS.
maandag 13 jan.
up date Kon. Philips
In de VS overzicht schulden van de Staat en detailhandelscijfer.

dinsdag 14 jan.
In de VS inflatie en consumptieprijs index

woensdag 15 jan.
SnowWorld jaarcijfers 2018/2019
In de VS Producentenprijsindex.

donderdag 16 jan.
In de VS industriële bestellingen.

vrijdag 17 jan.
Beter Bed 4de kw, cijfers
In de VS industriële Productie & Start huizenbouw dec. 2019.

Bosbranden door?
’Vuur door groen beleid’!
Australië kampt al maanden met immense hitte en gigantische bosbranden. Op eerste kerstdag kwam er een ’kerstwonder’: regen.
Deskundige: bossen na jaren wanbeheer barstensvol brandstof

Negen levens en duizend huizen gingen al verloren in de apocalyptische vlammenzee in Australië. Volgens de groene oppositieleider Richard Di Natale is er geen twijfel: de bosbranden zijn het verschroeiende bewijs voor klimaatverandering. Maar is dat wel zo?
zie & lees verder op
https://digitalpublishing.telegraaf.nl/static/cci/index.html?epub=https://digitalpublishing.telegraaf.nl/cdn/premium/830a504e3ea3b25fae97c2b8ec37ff61/web/OPS/cciobjects.json#/pages/16

Toch wijst een koor van politici en andere bekende ALLESWETERS naar de klimaat verandering. NIETS is daarvan waar. Australië heeft altijd al bosbranden gehad en door de afwijkende beleid is de VLAM letterlijke & figuurlijk in de pan geslagen.

conclusie: zogenaamd wetenschappelijk beleid deed ervaringen uit het verleden TENIET, MEN WIST HET ALLEMAAL VEEL BETER.
De KLIMAATGEKTE moet zelf nu op de BLAREN gaan zitten, maar wil dat NU NIET toegeven.

WAAROM Frankrijk
Nauwelijks windmolens en andere problemen met energie.
MAAR....
Kernenergie in Frankrijk
Ongeveer 90% van de Franse elektriciteit is afkomstig van koolstofarme energie en meer dan 70% van de elektriciteit wordt geproduceerd door kerncentrales. Op die manier stoot het Franse elektriciteitspark heel weinig CO2 uit. In dit artikel vindt u meer informatie over het kerncentralepark, de nieuwste evoluties van het Franse energiebeleid, de voortgang van de nieuwe kerncentrale en van het project voor ondergrondse opslag van radioactief afval.
zie & lees verder op
https://www.nucleairforum.be/thema/wereldwijd/frankrijk

"Frankrijk beschikt over 58 kernreactoren verdeeld over 19 locaties"!!!!!

WAAR maken wij ons dan druk over. ZET ook Kern Centrales in Nederland. We moeten toch EEN worden. VERGEET dat maar, in Frankrijk 62 met pensioen. Macron verteld niet alles e/o Rutte houdt zijn mond hier over.
Fijne zaak. Frankrijk pakt gelijk twee zaken aan. Kern fusie is nog schonere, als onze lezers 't maar weten. Rutte en zijn club bedonderd weer de kluit.


Handel
Waar is nog normale handel. Overal zien wij systemen bezig, de groep van 20 - 25 Effectenkredietinstellingen en de Bilderberg Groep bepalen de handel op economisch gebied wereldwijd.

Maakt U zich geen illusie dat U daar wat aan kan veranderen.
Daar stootte de Euronext al de afdeling Particulier af aan de Giro.
en nu.
Bescherming beleggers staat zwaar op de tocht.

Lees dit nog eens goed
media,
Eeuwige rol van goud X. by Robert Broncel on 9 januari 2020
Een nieuw decennium, een nieuw geluid? Aan de hand van de vele voortekenen is dit decennium al ruimschoots ingeluid! Nooit eerder vertoonde schuldgroei, ‘uitzinnige’ uitholling van onze koopkracht via een ongebreidelde verruiming van de geldmarkt, manipulaties en machinaties op de edelmetaalmarkt alsmede het stimuleren van een ‘feel good feeling’ op de beurs en de vastgoedmarkt bepalen vooralsnog in hoge mate het huidige marktbeeld. Why worry, be happy! Dit gevoel wordt mede gevoed door het vooralsnog veel te geringe gewag van deze ... lees verder op
http://www.edelmetaal-info.nl/2020/01/09/eeuwige-rol-van-goud-x/

met o.a.
In het kader van de manipulaties op de COMEX futures beurs is het goed te weten dat de fysieke hoeveelheid goud in Londense kluizen volgens een opgave van de London Bullion Market Association (LBMA) slechts 3.052 ton bedraagt, exclusief de voorraad van de Bank of England. In wezen veel te gering om in geval van nood aan de alsdan ontstane fysieke vraag bij een dekking van een schrale 2% te kunnen voldoen. Het systeemrisico is dan levensgroot. Een ware fysieke koopgolf is dan niet langer ondenkbaar die de prijs navenant opstuwt in het spiegelbeeld waarvan de koopkracht van de papieren valuta’s juist versneld wegsmelt.

tijd 06.37
1 bitcoin = 8.075,10 USA dollar
1 ripple = 0,21381 USA dollar

media,
Iran Admits Downing Jetliner, Sparking Global Anger and Protests
U.K. Says Iran Detained Ambassador as Protests Hit Tehran
Putin Warns Full-Scale War in Mideast Would Be ‘Catastrophe’
Iran-U.S. Conflict to Shift Back to Proxies After Threat of War
see & read more on
http://www.bloomberg.com/europe

media
KKR Bids $5.2 Billion for U.K. Waste Company Viridor: Telegraph.
see & reda more on https://www.bloomberg.com/europe

media,
China says will not change position on Taiwan after landslide election.
TAIPEI (Reuters) - China will not change its position that Taiwan belongs to it, Beijing said Today, after President Tsai Ing-wen won re-election and said she would not submit to China’s threats, as state media warned she was courting disaster. see & read more on
https://www.reuters.com/article/us-taiwan-election/china-says-will-not-change-position-on-taiwan-after-landslide-election-idUSKBN1ZB018?il=0

tijd 06.47
De actuele koersen (kg): Goud: €45.125 | Zilver: €522

media
Goud is aan het stijgen, maar wat nu… ?
en zilver! Beleggen in edelmetalen is als het afsluiten van
een verzekering onder uw aandelenportefeuille. Lees vandaag onze tips.
Het zal u vast niet ontgaan zijn dat goud aan het uitbreken is. Dit veelbesproken edelmetaal staat op het hoogste punt sinds begin april 2013. Een belangrijke reden daarvoor is de recente onrust in het Midden-Oosten.
zie & lees verder op
http://www.edelmetaal-info.nl/2020/01/10/goud-is-aan-het-stijgen-maar-wat-nu/

media Novartis
Novartis ligelizumab (QGE031) more effective than Xolair® at inhibiting immunoglobulin E pathway responsible for chronic spontaneous urticaria.
lees elders meer.

Op verzoek de Bilderberg Groep.
Bilderberggroep (Illuminatie) en totale wereld controle.

De Bilderberggroep bestaat uit een invloedrijke mensen: politci, bankeigenaren, ondernemers en wetenschappers. In 1954 opgericht door prins Bernard. Ook Beatrix is lid van deze groep invloedrijke personen, die bijeenkomsten houden die een sterk geheim karakter hebben. Alleen politici, die lid zijn van de Bilderberggroep, komen aan de macht. lees verder op
https://mens-en-samenleving.infonu.nl/politiek/52986-bilderberggroep-illuminatie-en-totale-wereldcontrole.html



Beperkte weergave !
Leden hebben toegang tot meer informatie! Omdat u nog geen lid bent of niet staat ingelogd, ziet u nu een beperktere pagina. Wordt daarom GRATIS Lid of login met uw wachtwoord


Copyrights © 2000 by XEA.nl all rights reserved
Niets mag zonder toestemming van de redactie worden gekopieerd, linken naar deze pagina is wel toegestaan.


Copyrights © DEBELEGGERSADVISEUR.NL