Negen Jaar Rutte als leider van Nederland. Straks meer nieuws.

Alleen voor leden beschikbaar, wordt daarom gratis lid!

Dag advies 29/12/2019 06:21
Mijnheer Rutte is alweer 9 jaar de leider van Nederland, wat hebben Burgers daarvan gemerkt? Geen voorspoed en nauwelijks iets meer in de portemonnee.
Plat gezegd, eigen NIETS beters.
Iedereen zou er EUR 1.000 bij krijgen van mijnheer Rutte, dat was dus 'n loze belofte. En dat was/is niet de laatste loze belofte die Mijnheer Rutte heeft verkondigd.
Mogen wij schrijven dat het meer "list & bedrog" is geweest. Hetzelfde als Mijnheer Balkenende bij de Euro, eerst het zuur & dan het zoet!
Ook list en bedrog, want het werd steeds zuurder de nasmaak van de EURO.
Voor het nieuwe jaar krijgen de oudjes er weer niets bij, misschien enkele kruimels van de teveel ontvangen reiskosten van Rutte en van Rijkhof. Rutte zei zelf, dat is zolang geleden, dat(lees teveel ontvangen reiskosten betaal ik niet terug en van Rijkhof moeten we nog maar afwachten, mooie leiders in die club.

Mijnheer Rutte krijgt van ONS een RODE kaart en dat betekent vertrekken, zo snel mogelijk.
Voor de ouderen heeft hij nauwelijks iets positiefs ondernomen. Neen, die moeten gekort worden in hun pensioen en ook mogen ze later met AOW pensioen.
De moderne technieken laten het best toe, AOW uitkering per gewerkt jaar te berekenen en uit te keren en dat zou het meeste de uitkeringstrekkers toekomen. En beperk het transport van uitkeringen(AOW kinderbijslag etc. etc. naar het buitenland, laat de controles eerst toe, die nodig zijn. Daarna betalen.

Mijnheer Rutte gaat voor ons de geschiedenis boeken in als de "Belover" en zijn daden bleken meestal loze te zijn.

Wij staan niet alleen
in de media,
Column: onder Rutte zijn we er niet op vooruit gegaan.
Volgens minister Wiebes van Economische Zaken zijn de Nederlandse gezinnen er in hun portemonnee de afgelopen twee decennia nauwelijks op vooruit gegaan. ’Mensen kregen er in twintig jaar niks bij’, kopte deze krant. Als politici grote uitspraken doen, kloppen ze meestal niet met de feiten. Zo ook in dit geval. zie & lees verder op
https://www.telegraaf.nl/financieel/1064288302/column-onder-rutte-zijn-we-er-niet-op-vooruit-gegaan

WAAROM Frankrijk mindere problemen heeft met Co2, Pfas en Stikstof.
Nauwelijks windmolens en andere problemen met energie.
MAAR....
Kernenergie in Frankrijk
Ongeveer 90% van de Franse elektriciteit is afkomstig van koolstofarme energie en meer dan 70% van de elektriciteit wordt geproduceerd door kerncentrales. Op die manier stoot het Franse elektriciteitspark heel weinig CO2 uit. In dit artikel vindt u meer informatie over het kerncentralepark, de nieuwste evoluties van het Franse energiebeleid, de voortgang van de nieuwe kerncentrale en van het project voor ondergrondse opslag van radioactief afval.
zie & lees verder op
https://www.nucleairforum.be/thema/wereldwijd/frankrijk

"Frankrijk beschikt over 58 kernreactoren verdeeld over 19 locaties"!!!!!

WAAR maken wij ons dan druk over. ZET ook Kern Centrales in Nederland. We moeten toch EEN worden. VERGEET dat maar, in Frankrijk 62 met pensioen. Macron verteld niet alles e/o Rutte houdt zijn mond hier over.
Fijne zaak. Frankrijk pakt gelijk twee zaken aan. Kern fusie is nog schonere, als onze lezers 't maar weten. Rutte en zijn club bedonderd weer de kluit.


Handel
Waar is nog normale handel. Overal zien wij systemen bezig, de groep van 20 - 25 Effectenkredietinstellingen bepalen de handel wereldwijd.
Maakt U zich geen illusie dat U daar wat aan kan veranderen.
Daar stootte de Euronext al de afdeling Particulier af aan de Giro.
en nu.
Bescherming beleggers staat op de tocht.
media Flatex
Flatex Duitsland wil de Giro overnemen. Dus moeten de particulieren straks bij de Duitsers vragen over zaken bij EURNEXT.
IS DAT NIET VREEMD!? Wie houdt er dan TOEZICHT??
Zo wordt de particulier het BOS ingestuurd door... Zoek 't zelf maar uit. Dus klagen heeft geen zin meer, de Duitsers zullen wel zeggen, moet U bij Euronext zijn.

Zo wordt er met de belangen van de particulieren beleggers om gesprongen OF het TOEZICHT moet hier een stokje voor steken.
Waarom heeft de EURONEXT de AFDELING Particulieren afgestote naar de GIRO?

Zaterdag 21 dec.
Hoorden wij Lex Hoogduin(Hoogleraar economie etc..) nog, die trok verschillende zaken (o.a. Stikstof) en de welvaart(lees toekomstige economie) & Nederlandse overschotten in twijfel. Bij de stikstof(lees Nederland ondertekent vrijwel alle verdragen) heeft dit Kabinet zichzelf door die uitspraak gisteren in de voeten geschoten. Je moet niet zomaar alle verdragen ondertekenen. Dat doet Duitsland NIET zei Hoogduin. Ook het korte werken vond Hoogduin geen goede zaak, de productiviteit zal verminderen en nog meer verstoringen zullen er gaan optreden, vooral in de ICT. Dat zagen we bij de benzine/Kerosine bevoorrading dit jaar op Schiphol.
Wij van de redactie vermoeden dan ook dat de club van Rutte niet de juiste feiten verteld over de economie en financiële situatie in Nederland.

De redactie en haar medewerkers wensen U en voorspoedig Nieuwjaar toe en MAG VREDE het "woord van het jaar 2020 worden"?!!

Zojuist (23/12)reclame op de radio voor index beleggen.
Kijk daarmee uit, want Euronext wijzigt 4 maal per jaar de indexen en doet dat VOOR haar verdiensten en de AFM zou eens controle daarop moeten houden. EURONEXT behoort een ONAFHANKELIJK bedrijf te zijn. Maar is dat zeker niet.
De indexen moet dus 4 maal weer worden aangepast en dat heeft invloed op UW index beleggingen.


media,
Barometer: belegger met vertrouwen naar 2020
Met de recordstanden voor beurzen wereldwijd, en een AEX-index die voor het eerst sinds het begin van de eeuw duidelijk boven de 600 punten komt, keert ook het vertrouwen onder particuliere beleggers terug. Zo groot is dat vertrouwen inmiddels, dat kleine beleggers anderen aansporen om ook geld naar de beurs te brengen, en dat diezelfde particulieren vaker dan eerst in risicovolle sectoren durven te investeren.
zie & lees verder op
https://www.telegraaf.nl/financieel/1753549902/barometer-belegger-met-vertrouwen-naar-2020

reactie XEA.nl al zo'n 10 jaar gaat de weg omhoog, 2020 gaat de ommekeer maken is onze taxatie.
De volgende schuldencrisis staat om de hoek te wachten en wij gaan uit dat die in het 4de kw. 2020 komt en misschien al eerder.
Die draaiende geldmachines moeten gestopt worden, die vergroten alleen de ellende. WIE GAAT VOOR DIE AFLOSSINGEN ZORGEN???
Ook is er wereldwijd GROTE onvrede op de LEIDERS, eigen ik gaat voor het belang van de Burgers, komt er steeds meer naar voor. Hier in Nederland was 2019 het jaar van de Klimaatgekte en alles erom heen. Realisme is er niet meer bij. Straks zitten we in de kou.
De tweede Gaspijp uit Rusland moet er niet komen, straks afhankelijk van de Russen.
Poetin heeft nu raketten die 5 maal het geluid gaan en NIET te vernietigen zijn, wat GEEFT dat toch een RUST!
Poetin is niet te vertrouwen, hij wilde Navalny ook monddood maken, zoals de Gemeente onze Nestor i.v.m. die Asbest kwestie ook monddood gemaakt heeft.
Dat is toch de juiste DEMOCRATIE in Nederland.
Als je de leiders/toezichthouder te veel voor de voeten loopt, dan monddood.
De particulier moet met Asbest als via de regels doen, maar hier had de Gemeente eigen belangen.

Wij zien zelden verkopen adviezen.

Bosbranden Australië
door gewijzigd en FOUTIEF groen beleid begin 2000 jaren
Dat zegt vandaag "branddeskundige in Australië Mr. Roger Underwood.
De bossen werden in het verleden stelselmatig afgebrand bij kleine percelen in de koude periode. Dat deden de "Aboriginals ook al. om zichzelf tegen massale branden te beschermen.
MAAR zegt Roger nu, door de Groenen activisten moest dat na 2000 niet meer. Alles moest blijven liggen, maar men vergat dat de bladeren en takken van de eucalyptus en acaciabomen NIET VERROTTEN en uiterst BRANDBAAR zijn. Dus bij een brand ligt dan een ENORME voedingsbodem van brandbaar materiaal.

Toch wijst een koor van politici en andere bekende ALLESWETERS naar het klimaat verandering. NIETS is daarvan waar. Australië heeft altijd al bosbranden gehad en door de afwijkende beleid is de VLAM letterlijke & figuurlijk in de pan geslagen.


conclusie: zogenaamd wetenschappelijk beleid deed ervaringen uit het verleden TENIET, MEN WIST HET ALLEMAAL VEEL BETER.
De KLIMAATGEKTE moet zelf nu op de BLAREN gaan zitten, maar wil dat NU NIET toegeven.
Zo werkt het in deze wereld.
Ook bij de Effectenhandel zien wij dat, schone handel is voor zeker 80% te bereiken door herinvoering van nummers aan de digitale aandelen.
MAAR OOK dat willen ze niet en de TOEZICHTHOUDERS lopen aan die handen mee.
SCHAAM JJ JE NIET ALS TOEZICHTHOUDERS!!??

Waarom ben je dan TOEZICHTHOUDER geworden? Voor de STATUS?

1 bitcoin = 7.335,10 USA dollar
1 ripple = 0,19205 USA dollar

de agenda voor deze week en diversen berichten van het CBS
maandag 30 dec.
In de VS Leading Indicators

dinsdag 31 dec. 2019
Japan & Duitsland dicht i.v.m. afsluiting en controles
In de VS consumentenvertrouwen.
Sommige beurzen halve dag open.

woensdag 1 jan. beurzen dicht. 2020

donderdag 2 jan.
geen berichten ontvangen

vrijdag 3 jan.
Sligro omzetten.
In de VS industriële Productie, Werkeloosheid.

tijd 07.55
De goudprijs in euro per kg 43.461.4 en de zilverprijs in euro per kg 510

FrieslandCampina actualiseert berekening garantieprijs
Ledenraad FrieslandCampina stemt over aanpassingen melkgeldreglement.
lees elders meer.

media,
MONSEY - Een man heeft met een mes ingestoken op mensen die het joods lichtfestival Chanoeka vierden in het huis van een rabbijn. Volgens Amerikaanse media zijn er vijf mensen gewond geraakt bij het incident dat in de stad Monsey in de staat New York plaatsvond. Twee van hen zouden er slecht aan toe zijn.
zie & lees verder op
https://www.telegraaf.nl/nieuws/1548832283/gewonden-na-steekpartij-bij-joods-feest-in-new-york

media,
Wordt dit de knaller van 2020?
by Beleggers Plaats on 27 december 2019
Het kan niet anders, dan hetgeen we u zo vlak voor het jaareinde willen adviseren ook echt zal uitbreken. Alle signalen staan op groen, maar de ‘trein is nog niet vertrokken’. Wij voorspellen u, als die eenmaal gaat rijden, is er geen houden meer aan. Waar hebben we het over? We hebben het over een unieke beleggingskans! zie & lees verder op
http://www.edelmetaal-info.nl/2019/12/27/wordt-dit-de-knaller-van-2020/

Er komen steeds meer advies websites.
Wij mogen geen adviezen geven, want staan niet ingeschreven bij de AFM. Dat hoeft voor ons ook niet. Het is onze "passie" anderen te verwijzen naar kansen.
Neem het OT (Oyu Tolgio) project in Mongolië .
Wij horen U al zeggen, waar hebben jullie het nu over. In 2023 zal deze Gold & koper mijn op gebied van Koper de derde koper mijn in de wereld zijn geworden. Rio Tinto, Turquoise Hill, Entrée Resources en de Mongolische Regering werken samen aan dat project. Entrée was de eerste in het vast leggen van onderhandelingen en vanuit dat netwerk zijn de andere twee t.w. Rio Tinto & Turquoise Hille erbij betrokken. Rio heeft weer ca. 51% van de aandelen van Turquoise Hill in bezit.
Dus zijn er X verbanden met elkaar. Sandstorm heeft weer ca. 20% van Entrée Resources in bezit, dus doet Sandstorm ook fors meer in het OT project.

Waarom biedt dat voor U als particulier dan geen kansen zouden wij zeggen.
Als Rio Tinto (AUSTr.) het sturende Hoofd en vertegenwoordiger is van deze club, dan hebben we het wel over 1 van de grootste Mijnbouwers in de wereld.

Zo weet XEA.nl vanuit haar netwerk te scoren.
Ook Equinox is zo'n voorbeeld verdubbelde van C$ 4,85 naar de C$ 9,99 binnen 2019. Heeft een reverse split van 5 naar 1 achter de rug. Dit fonds gestuurd o.a. door Ross Beaty staat nog maar het begin van haar mogelijkheden.
Ross heeft Pan America Silver ook groot gemaakt en hij wilde dit ook gaan doen met Equinox.

Spreiding daar zijn wij voorstander van, maar in de Mijnbouw is kijken naar: "hoeveel geld heeft de club nodig en wie zitten er in de Board".
Ook de bedrijven die het moeten hebben van de royalties(lees inkomsten uit bedrijven waarin zij deelnemen) hebben een grote stap voorsprong bij de mijnbouwers. Dat heeft Sandstorm. Daar zou U als spreiding meer naar moeten kijken.
XEA.nl gaat om de ca. 5 jaar naar Canada en legt daar de contacten in 't netwerk vaster en breidt die dan gelijk ook uit.
Daar kunnen onze lezers ook van profiteren en dat tegen nul kosten. Waar krijgt U dat nog? Onze hobby mag wat kosten en de kost gaat voor de baat.
Bijzonder is wel, het aantal bezoekers springt het laatste kwartaal van 2019 met sprongen omhoog. Wij besteden meer aandacht aan de Mijnbouwers.

New sustainable packaging solution lowers CO2 emissions by up to 168%
lees elders meer.

fijne dag nog.



Beperkte weergave !
Leden hebben toegang tot meer informatie! Omdat u nog geen lid bent of niet staat ingelogd, ziet u nu een beperktere pagina. Wordt daarom GRATIS Lid of login met uw wachtwoord


Copyrights © 2000 by XEA.nl all rights reserved
Niets mag zonder toestemming van de redactie worden gekopieerd, linken naar deze pagina is wel toegestaan.


Copyrights © DEBELEGGERSADVISEUR.NL