Brexit, the day after....voor Johnson. Straks meer nieuws.

Alleen voor leden beschikbaar, wordt daarom gratis lid!

Dag advies 15/12/2019 07:56
Boris Johnson heeft 't geflikt, maar nu gaat het pas beginnen. Hoe pak je de vrijheid ZONDER Brussel aan.
Brussel likt de wonden en doen zo hooghartig, wij houden hetzelfde aantal zetels en dan verarmen we niet. Wat een verstand!
Wij trekken de vergelijking met een pas getouwd stel, Beginnen met z'n tweeën en dan komen de kinderen. Het huis wordt te klein en wij moeten naar Straatsburg verhuizen. Later als de kinderen het huis uitgaan, dan kunnen we terug naar een kleiner huis, want wat moeten we met die ruimte en de kosten van energie etc. etc., kunnen we voor leukere zaken gebruiken.
We waren als gezin gewend efficiënt rond te gaan met ons "geld', dus doen wij dat ook.
Brussel is niet gewend om efficiënt rond te gaan met het "geld"! En het aantal leden die even komt "inklokken" en weer elders aan de slag gaat, is dat op 1 hand te tellen? Mevr. Diks laat weten: "de Regeling is onduidelijk", maar wie hebben de REGELING gemaakt?

Dat geld ook voor Brussel, lekker achter elkaar verschuilen en net doen of de GRABBEL TON met GELD niet leeg kan.

Wat een MORAAL en de Burgers hebben totaal geen inbreng meer.

Ons advies, wij mogen van de AFM "geen advies geven", aan Mijnheer Johnson is, HOUDT 't MORAAL HOOG in je VAANDEL, want anders zal je val snel & diep zijn.

Want U kent vermoedelijk op de Slogan; "eenmaal de top, bereikt, dan is die moeilijk vast te houden"!
En
Vertrouwen komt te voet & gaat te PAARD!

Want Boris, zorg dat je je medemensen hoort en hun ideeën mee laat wegen en ook uitvoert als de ideeën acceptabel zijn. Maak het VK weer als de oude ijzeren LADY!

Bescherming beleggers staat op de tocht.
media Flatex
Flatex Duitsland wil de Giro overnemen. Dus moeten de particulieren straks bij de Duitsers vragen over zaken bij EURNEXT.
IS DAT NIET VREEMD!? Wie houdt er dan TOEZICHT??
Zo wordt de particulier het BOS ingestuurd door... Zoek 't zelf maar uit. Dus klagen heeft geen zin meer, de Duitsers zullen wel zeggen, moet U bij Euronext zijn.

Zo wordt er met de belangen van de particulieren beleggers om gesprongen OF het TOEZICHT moet hier een stokje voor steken.
Waarom heeft de EURONEXT de AFDELING Particulieren afgestote naar de GIRO?

Nederlandse economie
media
Nederlandse economie zakt weg naar Europese achterhoede.
Volgens recente analyses van nationale en internationale denktanks is de kans groot dat de Nederlandse economie wegzakt naar de Europese achterhoede. Deze week voorspelden economen van de Rabobank dat de economische groei in 2021 nog slechts 0,8 procent zal zijn. Daarmee sluiten ze aan bij onderzoek van het Centraal Planbureau (CPB) dat voor de toekomst een jaarlijkse economische groei verwacht van gemiddeld ongeveer 1 procent .Bovendien is bij alle voorspellingen nog geen rekening gehouden met de economische schade die Nederland zal lijden door de Brexit. zie & lees meer op
https://www.telegraaf.nl/financieel/1217851370/column-nederlandse-economie-zakt-weg-naar-europese-achterhoede

Hellemaal mee eens.
reactie XEA.nl
Nederland wordt "uitgemolken", dat komt de club van Rutte heel goed uit. Door zware Stikstof lasten bij de Boeren te leggen, raken die "UITGEMOLKEN, letterlijk & figuurlijk".

DE GROEP die na de Wereld oorlog II Nederland op de kaart heeft gezet, moet NU een kopje kleiner gemaakt worden, als dank voor bewezen diensten.

De Politiek kent een schaamte gevoel nauwelijks, ook als ze een goed betaalde baan hebben en twee kosten krijgen vergoed.
WAAR is de medewerker, die in de jaren 1960 zijn loonzakje ontving en in zijn zak stak, thuis gekomen telde hij HFL 10 meer volgens eerdere afspraak. De maandag daarop bracht hij de HFL 10 weer mee naar het werk en vertelde diens baas dat er teveel in zijn zakje zat!

OUD spreekwoord.
EERLIJKHEID duurt 't langst, maar is wel het duurst!
reactie XEA.nl
Dit spreekwoord is uit het leesboek van tegenwoordig verwijderd!

Is niet meer van deze tijd.

Nederland zakt op meerder fronten weg!

media Novartis
Novartis receives positive CHMP opinion for Beovu® (brolucizumab) for the treatment of wet AMD
lees elders meer.

De agenda voor deze week en diversen berichten CBS
maandag 16 dec.
In China: Industriële productie, detailhandelscijfers
In de VS: Inkoopmanagersindex + Vertrouwen van huizenbouwers

dinsdag 17 dec.
In de VS: Industriële Productie +Kwartaalcijfers FedEx

Waar is nog handhaving = controle?
Regeles en regels, maar dan is het vaak over bij/met de OVERHEID.

De Particulier, ja, daar hebben ze de PIK op.
Wij hoorden van morgen over de container ramp van 3 jan. j.l., op het strand van Schiermonnikoog liggen nog ca. 40% van alle plastics bolletjes.
De Verzekering Mijen zouden alles betalen, maar homaar.
Want het zijn weer vrienden/kennissen etc. etc.. Dus dat opruimen moet door de vogels en andere dieren gedaan worden(!). Maar dat plastic blijft in de maag zitten en na verloop van tijd zit die maag vol, zei die mevrouw. Dan denkt het dier, ik heb geen honger en dan sterft dat dier binnen de kortste keren.

Zo werk het en dan hebben ze het nu over Klimaat & Co2.
Zorg eerst maar eens dat het EIGEN HUIS op orde is!!!

Dat zien we op de Beurzen, wat een BENDE en fraude achtingen zaken zien wij, 80% is op te lossen met herinvoering van nummers aan de DIGITALE aandelen, Geld & aandelen stromen zijn eenvoudig te volgen/controleren en de fraudeurs kunnen er ZO uit gepikt worden.
NEEN, onze vrienden mogen doorgaan!!
Zo werkt het toch, de bitcoins hebben allen WEL een EIGEN nummer, dus het kan wel!!



Beperkte weergave !
Leden hebben toegang tot meer informatie! Omdat u nog geen lid bent of niet staat ingelogd, ziet u nu een beperktere pagina. Wordt daarom GRATIS Lid of login met uw wachtwoord


Copyrights © 2000 by XEA.nl all rights reserved
Niets mag zonder toestemming van de redactie worden gekopieerd, linken naar deze pagina is wel toegestaan.


Copyrights © DEBELEGGERSADVISEUR.NL