Wall Street stevig de week uit. Straks meer nieuws.

Alleen voor leden beschikbaar, wordt daarom gratis lid!

Dag advies 19/01/2019 07:20
Op Wall Street was het gisteravond na 't slot een feest, beleggers lieten vrijwel alles (lees zorgen) links liggen en pakken voor het weekend nog stukken op. Dat is bijzonder, maar ze hopen dat er in het weekend met de Chinezen een deal komt.
Dat zou wel eens ijdele hoop kunnen worden, maar met deze President weet je 't nooit!
De Dow sloot op 24.706.35 +336.25 punten de week beginstand was 23.995
De NASDAQ 7.157.23 +72.77 punten de week beginstand was 6.971

Edelmetaal terug, maar dat is gebruikelijk naar 't weekend, maar er is een keer. Grotere partijen zijn gekeerd in hun strategie en kopen soms nu na 10 jaar weer edelmetaal.
Goud $ 1.281,80 zilver $ 15,31 en platina $ 797 Gold/Silver Ratio 83.69
Olie $ 53,76 en de dollar euro 1,1364
1 bitcoin = 3.705,40 USA dollar
1 ripple = 0,32284 USA dollar

Actuele goud en zilver prijs
18-jan-2019 23:15 CET
Goudprijs: € 1.127,51 +0,00
Zilverprijs: € 13,47 +0,00
Prijzen in euro's en per troy ounce

In de Oostmarkt de volgende standen
Vrijdag 18 jan. en de week beginstanden
In Japan de Nikkei 20.666 - 20.359
In HONG KONG de HANG SENG 27.090 - 26.667
In AUSTRALIË de ALL ORDINARIES 5.941 - 5.834
In Singapore de STRAITS 3.224 - 3.198

De Valuta's de volgende standen
vrijdag 18 jan. en de week beginstanden
de dollar euro 1,1364 - 1,1476
De Yen 124,72 - 124,44
't Pond 0,8826 - 0,8931
AU$ 1,5850 - 1,5898
C$ 1,5069 - 1,5218
NZ$ 1,6850 - 1,6787
Sing$ 1,5441 - 1,5524

Sandstorm Gold Yesterday Vol. 927.100
Time X Price Chg Vol Buyer Seller Markers
16:00:00 T 5.87 -0.11 200 65 Goldman 80 National Bank KQ
16:00:00 T 5.87 -0.11 100 53 Morgan Stanley 53 Morgan Stanley KQ
16:00:00 T 5.87 -0.11 100 79 CIBC 1 Anonymous KQ

GASLOOS Kabinet Rutte.
Weten zij waar zij over PRATEN?
Neen zeggen twee lezers in DFT.
Ik heb een warmtepomp, mijn huis gebouwd in 2013 en een deskundig beoordeelde het huis als optimaal geïsoleerd. De hoogste klasse met elektrische warmtepomp.
MIJN stroomverbruik is het dubbele wat mijn huis normaal zou hebben en het huis was redelijk warm. HET MOET ECHTER NIET GAAN VRIEZEN, is HET VOORBEHOUD! Toen het wel even wat ging vriezen, was het huis NIET warm te stoken!

Iemand anders heeft een huis gekocht, dat nu gebouwd wordt. Vanaf 1 jui j.l.(2018) is een warmtepomp verplicht, meer kosten van het huis ca. EUR 15.000.
Die warmtepomp vraagt dus tweemaal elektriciteit (lees kosten, zie bovenstaand schrijven). Omdat te compenseren kun je extra zonnepanelen laten plaatsen(lees weer extra kosten).
Subsidie voor deze extra kosten krijgt men NIET van de Overheid!!
Slechts een beperkt aftrek van BTW is de enige tegemoetkoming van de Overheid.
Wat een Gulle & DOMME REGERING hebben wij NU!


Warmtepomp
HEEFT deze REGERING wel de juiste informanten? Schrijft een lezer.
Een goed functionerende warmtepompinstallatie/ warmwatervoorziening in een nieuwbouwhuis red je niet voor 15.000,—euro.
Grondboringen min. 2 stuks á 6.000,00
Warmtepomp met buffervat (buffervat is voorraadvat met warmwater i.v.m.m. vorst)
Warmwater boiler(s) die bij verwarmd worden met zonnecollectoren.
Waar ga je die installatie plaatsen? Dus wordt er steeds vaker gekozen voor een prefab kelder van 6mx3m.
Dit is niet te betalen door de gewone man/vrouw tweeverdieners.

Dit zegt een specialist in het VAK.

Nederland wordt wakker, nu zitten jullie nog in de WARMTE, maar als jullie door slapen, is DAT STRAKS IN DE KOU! WIE BETAALD HET GELAG VAN DEZE GEKTE?
DE BURGERS!


Na herhaalde verzoek aan het Ministerie van EZ en de Tweede Kamer, maar geen antwoorden blijven wij dit herhalen! Een minachting van/voor de Burger(s).
DAT is Rutte en zijn club. Miljarden fraude, ach waar maakt XEA.nl zich druk over! De BTW verhogen en we hebben weer extra GELD dat binnen komt. De Burgers zijn er voor de OVERHEID en het moet andersom zijn.

Moet XEA.nl blijven verzoeken op een antwoord op normale vragen?
Door niet te antwoorden, zorgt de Overheid zo voor vervreemding van Burgers met de Overheid. Fatsoenlijk zijn past niet meer in deze tijd lijkt wel.
Rutte & zijn club hebben het ook niet meer in handen en daarom wil Rutte dat Oudejaars-tuig zelf willen AFTUIGEN.
Maar zo werkt dat niet in een fatsoenlijke Maatschappij.
Ook ons rappel van eergisteren wordt door Economische Zaken in de Den Haag weggedrukt. Dus willen zij van een oplossing voor de Dividendfraude NIET weten. Het gaat wel over MILJARDEN.

media,
Verschil arbeidsdeelname mannen en vrouwen weer kleiner.
Het verschil in netto arbeidsparticipatie tussen mannen en vrouwen blijft slinken. Gemiddeld over 2018 was deze bij vrouwen 63,2 procent en bij mannen 72,5 procent. De afgelopen vier jaar was de toename in arbeidsparticipatie telkens iets sterker bij vrouwen dan bij mannen. Dit meldt het CBS op basis van nieuwe cijfers. zie & lees verder op
https://www.cbs.nl/nl-nl/nieuws/2019/03/verschil-arbeidsdeelname-mannen-en-vrouwen-weer-kleiner

reactie XEA.nl
Wij hadden deze week een onderhoud met een Mevrouw tijdens haar werk bij een financiële instelling. Daar hoorden wij het volgende: "ik werk nu hier 40 jaar en moet nog twee jaar. Ik hoop weggesaneerd te worden, maar anders ga ik na twee jaar toch weg".
Het leven biedt meer dan alleen werken, ik heb ook een gezin en al kleinkinderen.
Wij zeiden toen, het leven is maar kort Mevrouw als je terugkijkt. Ja, zei ze dat besef ik ook nu, maar ik moet! Dit zei ze niet, na ons verhaal hieronder, maar bevestigde ze met een knik.
In onze tijd eind jaren 1960 begin 1970 was het gebruikelijk dat na het huwelijk/trouwen, de vrouw thuis bleef en voor het huishouden en gezin ging zorgen en wij konden dat betalen, dat zij thuis bleef. Er was niets mooier!
Toen knikte zij en zei: " misschien eerder, maar zeker over twee jaar stoppen en dan genieten van het leven".
Ja zeiden wij: "dat zal dan niet zo lang zijn, want zoals wij al eerder zeiden, terugkijkend op je "leven", waar is die tijd gebleven.

Wat ons nimmer meer zal loslaten, was het trieste gezicht van deze Mevrouw. Zal zij "Jaloers" zijn geworden op de vrouw van onze Nestor? Want die maakte dit mee.
Het LEVEN is niet alleen werken, maar ook genieten van je gezin met JOUW eigen OPGROEIENDE kinderen en genieten van o.a. het eerste lachje en het knuffelen van je eigen kind en niet laten doen bij de OPVANG !

DAT gemis proefden wij bij deze Mevrouw.
Maar de OVERHEID werkt wel naar werkende vrouwen toe, DE OVERHEID heeft TEVEEL geld nodig en daarom wordt 't zo gestimuleerd.
Dat ouderwetse was nog niet zo GEK: "want LEEF voor 't te laat is en geniet van je eigen kinderen eerst"!
Wat heeft het leven zoals het NU wordt gedaan gebracht?

Denk daar eens rustig dit weekend over na.

Toezichthouders
maken zich druk om de Crypto munten.
Laten zij zich eens met de Dividendfraude en de vreemde handel in aandelen o.a. te Amsterdam. Herinvoering van nummers aan de digitale aandelen zou HET eerste vereiste zijn voor een schonere & controleerbaardere handel.
Daar lijken zij HUN neus voor op te trekken, IS DAT NIET BIJZONDER!!

Dit schrijft o.a. de AFM op HUN website
De AFM maakt zich sterk voor eerlijke en transparante financiële markten. Als onafhankelijke gedragstoezichthouder dragen wij bij aan duurzaam financieel welzijn in Nederland.

Herinvoering van DIGITALE nummers MAAKT de financiële markt JUIST EERLIJKER & transparanter en controleerbaarder of zien wij dit verkeerd.
Een toezichthouder zou dat toch OOK moeten willen.
Haal anders deze spreuk van de website af, want meer is dat dan NIET.

Door het Ministerie van Economische Zaken wordt ons bericht over de Dividend fraude Weggedrukt, 't gaat wel over enkele miljarden aan fraude. Ach, dat halen we wel weer terug? Bij wie? U mag slechts eenmaal raden.

leest U eens op
http://www.xea.nl/advies.php?id=dba-35139&type=toon

tijd 10.57
De goudprijs in euro per kg 36.267.14 en de zilverprijs in euro per kg 433.31

Nyrstar announces Management Change
18 January 2019 at 19.00 CET
As previously announced, Nyrstar is continuing to focus on its ongoing capital structure review. In connection with that process, Nyrstar announces today that Mr. Martyn Konig will take up the role of Executive Chairman. In addition, Mr. Roman Matej has been appointed to serve as Interim Chief Financial Officer. Mr. Michel Abaza, the former Chief Financial Officer, will leave the Nyrstar Group with immediate effect.
Mr. Roman Matej is an experienced senior finance executive who has been with Nyrstar for approximately 8 years. Mr. Matej’s previous role at Nyrstar was as Group Controller, prior to which he worked at Ernst & Young in Switzerland, Australia and the Czech Republic. Mr. Matej has been and will continue to work closely with the team from Alvarez & Marsal who have been assisting Nyrstar with its capital structure review.
About Nyrstar
Nyrstar is a global multi-metals business, with a market leading position in zinc and lead, and growing positions in other base and precious metals, which are essential resources that are fuelling the rapid urbanisation and industrialisation of our changing world. Nyrstar has mining, smelting and other operations located in Europe, the Americas and Australia and employs approximately 4,100 people. Nyrstar is incorporated in Belgium and has its corporate office in Switzerland. Nyrstar is listed on Euronext Brussels under the symbol NYR. For further information please visit the Nyrstar website: www.nyrstar.com

Storing bij Klimaatbeleid.
Maar bij wie is de storing?
Het gezonde VERSTAND is ver te zoeken, het gaat om een opbrengst van 0,0003 graad en KOST de Burgers miljarden. Dus als U UW woning vrij heeft (lees geen hypotheek meer), dan kunt U tot UW dood betalen aan deze klimaat GEKTE.
Is dat het toekomstige leven? Dan snel naar het reisbureau en vertrekken en naar een ander land en hier alles verkopen. De "broekies" van nu weten alles uit het boekje.
Dat wij een schone wereld voor ons nageslacht moeten achterlaten, is wel duidelijk. Alleen de Politiek weet NIET wat NORMAAL meer is. Verstand bewaren en wel overwogen te werk gaan. MAAR Nederland kan de wereld niet alleen verbeteren. Kijk eens om je heen en ga eens in Rusland kijken. Een van onze kinderen heeft in St Petersburg gestudeerd en haar verhaal zegt voldoende. Dan valt er DAAR (lees in Rusland) een wereld te veroveren/verbeteren.
Laten we gewoon doen en de Politiek straks zwaar afstraffen voor HUN overdreven beleid.

media,
Getuige: Julio Poch geruild voor Jorge Zorreguieta.
Meijer zei zich te baseren op een “off-the-recordgesprek” dat hij enige maanden na aanhouding van Poch in 2009 voerde met officier van justitie Guus Schram. Meijer: “Hij zei me dat er in het onderzoek tegen Poch hogere belangen waren die ik me waarschijnlijk niet kon voorstellen. Ik vroeg Schram of hij doelde op de relatie van deze zaak met het Koninklijk Huis, een gerucht dat toen al in bredere kring werd gehoord. Hierop gaf hij geen antwoord, maar uit zijn lichaamstaal maakte ik op dat ik gelijk had.”
reactie XEA.nl
Is dit een betrouwbare geheel? Wie zat daar achter? Net als bij Pim, daar deed Volkert 't niet op eigen "houtje". Toevallig waren er al direct speurhonden aanwezig en geen beveiliging. Ook is er een opvallende combinatie van data!

Beurzen laten een vrolijk beeld zien, maar achter dat beeld is bij gisteren vergeleken niets verandert, houdt daar wel rekening mee.
Zeker als U de video heeft beluisterd. zie hier onder
https://www.youtube.com/watch?v=jL1Dyhxu-Pk

Patronen liegen nimmer en als U de grafieken ziet over de jaren heen, krijgt U daar zicht op, op die patronen.
Dat schrijven wij al zo vaak. Elliott Wave past daarbij.
Veel luister plezier neemt ca 1 uur in beslag.

media,
Dossier beweiding geactualiseerd. lees elders meer.

Dit is geld maken van/voor NIETS als dekking.
SDR New World Order Valuta
SDR bevoordeelt de Elite
IMF belast met de New World Order valuta:
Elektronische geld leidt direct tot slavernij – weg van vrijheid. De enige manier hieraan te ontsnappen, is diversificatie in harde activa zoals edelmetalen, opgeslagen buiten het bankwezen. – Eind jaren 1960, bracht het IMF het elektronisch-valuta-concept naar een hoger niveau, toen werd besloten hun eigen digitale munteenheid te creëren voor het exclusieve gebruik t.b.v. overheden en centrale banken, genaamd Special Drawing Rechten (SDR). Hoewel de IMF-balans nu bijna 300 miljard SDR telt – ongeveer US$ 211 miljard, bestaat geen enkel SDR in fysieke vorm.,/b>
zie & lees verder op
http://finalwakeupcall.info/blog/2016/08/24/sdr-new-world-order-valuta/

reactie XEA.nl
Zorg dat U in een stevige stoel zit, want wat U gaat lezen is NIET te begrijpen/volgen.

a.s. Maandag Wall Street dicht i.v.m. Martin Luther King Jr. Day.

tijd 16.08
1 bitcoin = 3.792,70 USA dollar
1 ripple = 0,32984 USA dollar

in de VS
Komende week 30 mnds periode van de Shutdown, de onvrede in de VS neemt daardoor steeds meer toe. President Trump zal water in de wijn moeten doen, anders kan er een keer komen en dan kan de herverkiezing een FLOP voor hem worden.

tijd 18.25
1 bitcoin = 3.793,00 USA dollar
1 ripple = 0,33065 USA dollar

HET kan verkeren zei Brederode!
WANT wie wil zijn/haar Macht inleveren?
Dat zie je ook aan politici, hoeveel fouten mogen die maken voor zij van het TONEEL verdwijnen?

media,
Merkel Warns EU Compromise Is Needed to Avert a Harmful Brexit
By Patrick Donahue
19 januari 2019 12:27 CET Updated on 19 januari 2019 14:27 CET
- German leader calls on EU leaders to redouble efforts
- Merkel to work till ‘last day’ to ensure orderly Brexit
zie & lees verder op
https://www.bloomberg.com/news/articles/2019-01-19/merkel-vows-to-work-until-last-day-to-ensure-orderly-brexit?srnd=premium-europe

fijne avond en voortzetting van Uw weekend.Beperkte weergave !
Leden hebben toegang tot meer informatie! Omdat u nog geen lid bent of niet staat ingelogd, ziet u nu een beperktere pagina. Wordt daarom GRATIS Lid of login met uw wachtwoord


Copyrights © 2000 by XEA.nl all rights reserved
Niets mag zonder toestemming van de redactie worden gekopieerd, linken naar deze pagina is wel toegestaan.


Copyrights © DEBELEGGERSADVISEUR.NL