Waar is nog zuiver handel e.a. zaken te zien/vinden? Straks meer nieuws.

Alleen voor leden beschikbaar, wordt daarom gratis lid!

Dag advies 24/06/2018 04:49
Een lezer had zo zijn twijfels over de door ons veel genoemde manipulaties in het edelmetaal e.a zaken. Duidelijk is dat de Centrale banken de goudprijs aan het manipuleren zijn en daar zullen nog andere partijen bij komen die al of niet in opdracht werken.
Vlak de Bilderberg Groep & de ca. 20 Effectenkredietinstellingen ook niet uit.
De zilverprijs wordt door HEEL veel partijen gemanipuleerd.
Jarenlang werd dat verzwegen en Toezichthouders MOETEN soms ook zwijgen en mogen soms zelfs niet toezicht houden.
Bewijzen waren/zijn er moeilijk op tafel te leggen door ons, maar ons netwerk en andere media legt de laatste jaren wel wat manipulatie bloot.

In de media.
Manipulatie goud en zilver veel groter dan gedacht
16-12-2016 04:06:53
Goud en zilver werden jarenlang structureel en op zeer grote schaal gemanipuleerd, zo blijkt uit nieuwe documenten die Deutsche Bank recent heeft vrijgegeven. Uit deze documenten blijkt dat handelaren van de bank in direct contact stonden met handelaren van andere banken (red. acting in concert)en dat zij zeer regelmatig afspraken maakten over het manipuleren van de goudprijs en de zilverprijs. Dit bewijst dat ook UBS, Barclays, Merrill Lynch, BNP Paribas en Standard Chartered zich schuldig hebben gemaakt aan marktmanipulatie.

En google e.a. media weten nu toch veel boven tafel te krijgen.

Bewijs op tafel over manipulatie van de zilverprijs door meerdere banken
09-12-2016 • Rolf van Zanten
Acht maanden nadat de Deutsche Bank een schikking trof voor het structureel manipuleren van de goud- en zilverprijs, zijn documenten uit de rechtszaak openbaar gemaakt waaruit blijkt hoe de zilverprijs werd gemanipuleerd door meerdere, grote, bullion banks. Uit deze documenten komt naar voren dat er veel meer banken betrokken zijn geweest bij het manipuleren van de zilverprijs dan oorspronkelijk gedacht. Naast Deutsche Bank, zijn ook UBS, HSBC en Bank of Nota Scotia betrokken geweest bij het manipuleren van de zilverprijs. In de oorspronkelijke aanklacht werden de peilen gericht op Barclays, BNP Paribas, Standard Chartered, Bank of America en Deutsche Bank maar gaandeweg blijkt dus dat er meer banken bij betrokken zijn geweest.

Redactie XEA.nl
In een programma op RTL Z, liet een handelaar zien hoe het manipuleren werkte en toonde ook DE moment (lees tijd) waarop dat gebeurde. Red.XEA.nl Kijk en let zelf eens op in de stille periode van de Oostmarkt en de Openingen in West Europa, dan ziet Uzelf wat er voor vreemde prijs bewegingen zijn.
Die handelaar wees de moment aan waarop het manipuleren begon: "kijk nu komen ze in de markt zei hij"! Klokkenluider onthult goudmanipulatie(dat hebben wij ook gezien Google op deze kop en U leest het gehele verhaal van RTL Z.
Goudvoorraad
Door tonnen aan fysiek goud en zilver te dumpen zijn de edelmetaalprijzen al jaren kunstmatig laag en onder controle gehouden. Ook onze eigen DNB werkte hier aan mee en verkocht de afgelopen jaren maar liefst 1.000 ton goud van onze 1.600 ton aan nationale goudvoorraad.
Bedrog
Maar het grootste bedrog speelde zich af op de futuremarkten. Door het dumpen van enorme hoeveelheden goud en zilver op papier wordt feitelijk dag-na-dag de prijs gedrukt. Een Britse klokkenluider heeft nu voor het eerst onthuld hoe dat in zijn werk gaat.
Goudmanipulatie
Wie googelt op de term. goudmanipulatie? , vindt mijn( Dhr. Middelkoop) oude columns over de manipulatie van de goud en zilverprijzen. Acht jaar geleden schreef ik er zelfs een drieluik over, kort nadat ik mijn eerste eigen goudaandelen had gekocht en ik me had verdiept ik het werk van de actiegroep GATA.
Ik citeer uit eigen werk:
Sinds 1994 wordt de goudprijs tijdens de handel in New York gemanipuleerd. Dit blijkt ook uit een onderzoek naar de intra-dag goudprijs. In het boek ?Goldwars? beschrijft de gepensioneerde Zwitserse bankier Ferdinand Lips de geschiedenis van geld en goud. etc. etc..
zie https://www.rtlz.nl/opinie/column/willem-middelkoop/klokkenluider-onthult-goudmanipulatie

media,
Kocht JP Morgan 675 miljoen ounces zilver? by Maarten Verheyen op 16 januari 2018
Heeft JP Morgan de voorbije jaren op zijn minst 675 miljoen ounces aan zilver naar de eigen kluizen gesleept?
Ted Butler meent van wel.
Butler volgt de zilvermarkt al enkele decennia op de voet en hij komt met een sterke case waaruit moet blijken dat JP Morgan 45% van de bovengrondse zilvermarkt controleert.

Zo ook met de handel in aandelen, met nep aandelen en NEP transacties worden wij bedondert en vrijwel niemand schrijft daarover, "ER wordt aan verdiend" en dan mag HEEL veel. Dat is ook met de kleine kinderopvang, daar wordt ook aan verdiend en soms ook door malafide partijen.

Waarom geen herinvoering van nummers aan digitale aandelen?
Als dat wel zou gebeuren, dan zijn geld & aandelen stromen eenvoudig te volgen/controleren.
Ook dat willen ze niet, dan is manipuleren ook snel te ontdekken.

We willen leven met allerlei manipulaties, waarom? Er wordt dik aan verdiend en de boetes!!! Ach, die stellen bij de verdiensten NIETS voor!! Doe worden met plezier afgeboekt en per saldo kan de DIKKE verdiensten worden opgeteld!

Hetzelfde met voorkennis!
Er is geen kennis, zonder voorkennis!

Media
Op TV en andere media werd de beslissing om ouders en kinderen te scheiden als een menselijk drama beschreven.
Een klein meisje werd op sociaal media als voorbeeld genomen. Zoals dat verdronken jongetje op het strand was aangespoeld! Maar die was er neergelegd vernamen wij na die bekenmaking uit ons netwerk.
Crisis kinderen worden deze kinderen genoemd die worden uitgezet, om als schrijnend voorbeeld te moeten fungeren. Want het is gemanipuleerd en dat is ZEER ernstig.

Wist U dat tegenwoordig miljoenen kinderen en soms al van enkele maanden oud dagelijks worden gescheiden van hun ouders!!
Daar horen wij de media en onrust "Stokers niet over", dat zijn de kinderen die naar de OPVANG worden gebracht! Heeft U die huilende en roepende kleine kinderen naar mama e/o papa wel eens gade geslagen!! Wat een triest beeld en ingrijpend a Ontroostbaar zijn die kleine kinderen vaak bij 't afscheid iedere dag!! Gelukkig worden zij dan des avonds weer opgehaald.
DIT IS NIET GEMANIPULEERD, de waarheid die dagelijks gaande is.
Vrijwillig laten we dat toe en GEEN acties in de media e/o andere aandacht voor dit trieste gebeuren.

Wordt de wereld niet vals voorgelicht?

de agenda voor deze week en met diversen berichten van 't CBS
maandag 25 juni
Duitsland ondernemers vertrouwen.

dinsdag 26 juni
AVA Envipco Holding. Willen morgen naar de beurs te Amsterdam

woensdag 27 juni
In de VS MBA Hypotheek-aanvragen + duurzame goederen.

donderdag 28 juni
In de VS BNP + werkeloosheid

vrijdag 29 juni
Diverse berichten in Duitsland o.a. Detailhandel- werkeloosheid.
In de VS consumenten uitgaven.

zaterdag 30 juni AVA Nedsense Enterprises.

Privacy schending door de MiFiD II, niet alleen in Nederland, maar ook elders in Europa. Dat hoorden wij van 1 bemiddelaar.
Wij krijgen steeds meer vragen over UW eigen effectentransacties, waarom moet mijn bemiddelaar dat aan de AFM doorgeven. Zelfs door de telefoon verbazing. Schijnbaar weet niemand dat Uw bemiddelaar dat per 1/1/2018 al doorgeeft.
Wat moet/doet de AFM daarmee??
Doe Uw beklag bij UW bemiddelaar.
Neem 't door in het weekend met Uw vrienden & kennissen, laat die ook hun beklag doen bij hun bemiddelaar.
lees elders meer bij
Doorgeven transactie (effecten) klanten Effectenkredietinstellingen.
http://www.xea.nl/advies.php?id=dba-33523&type=toon
zie OOK bij deze link het antwoord van de VEB en dat is voor ons teleurstellend!
Komt de VEB nog wel op voor de belangen (lees de Privacy) van haar leden. Enige TEGENSTAND hadden wij ZEKER verwacht. Verschuil je niet achter de AFM e/o ESMA.
Het lijkt de Regering wel!!!


Dit betekent 't voor U
Vanaf 3 januari 2018 is de wetgeving MIFID II in werking getreden, dit betekent onder andere dat Uw bemiddelaar in Effecten alle beleggingstransacties van u moet doorgeven aan de toezichthouder, de Autoriteit Financiële Markten (AFM).
Een enge gewaarwording.

Geef dit door aan vrienden & Kennissen en protesteer bij Uw Bank e/o bemiddelaar. DIT MAG NIET GEBEUREN!

Steeds meer beleggers spreken HUN afschuw hier over uit!
Bespreek dit ook als U AVA's bezoekt met UW mede beleggers aldaar en laten zij ook een KLACHT sturen naar HUN bemiddelaar en vertegenwoordiger o.a. de VEB. Misschien herzien zij hun standpunt die wij (lees red.) hebben ontvangen.
Privacy is ons GROOTSTE recht!

Wij hebben dit in de AVA van de Kas Bank ook aangekaart op 25 april j.l.. DE CEO vond een her- invoering van nummering digitale aandelen de best en eenvoudigste oplossing, HELEMAAL eens met uw onderbouwing zei hij.

media
XEA.nl krijgt steun uit onverwachte hoek.
DNB’s Sijbrand ziet voorboden nieuwe crisis.
AMSTERDAM - ’Interessante tijden op komst’ betitelde afzwaaiend directeur toezicht van De Nederlandsche Bank Jan Sijbrand zijn speech donderdag. Hij ziet drie voorboden van een nieuwe financiële crisis. lees verder op
https://www.telegraaf.nl/financieel/2203184/dnb-s-sijbrand-ziet-voorboden-nieuwe-crisis

reactie XEA.nl
Wij zien dat(lees komende crisis) al veel langer, waar is nog realisme? Je hoeft geen deskundige te zijn om NIET al zorgen te kunnen begrijpen! Mijnheer Rutte e.d. zijnen roepen wel dat alles koek & ei is, maar dat is NIET de realiteit in Nederland & de WERELD!!
Komt het doordat iedereen aan het PINNEN moet? Als je portemonnee leeg is kun jet geen bokkesprongen meer doen! Nu met het pinnen schijnbaar wel. Zorg dat je weer contant betaald, als de bodem in de portemonnee zichtbaar is, dan moet je opletten met je UITGAVEN.
Kinderen werden in opvang tehuizen gedrogeerd, maar wat worden ouderen tegenwoordig gedaan? Vraag eens wie er niet Haloperidol krijgt!! Is dat ook niet drogeren naar de dood toe?? Of zien wij dat verkeerd? Minder kosten & creëert meer ruimte voor anderen! Of zien wij OOK dat verkeert?

Nederland is met de regeringen van mijnheer Rutte TOTAAL de verkeerde weg ingeslagen! Ook dat zullen wij wel verkeert zien!
Wat moeten wij met mensen in de Regeringen met TWEE PASPOORTEN? Je kunt MAAR 1 HEER dienen! Ook dat zullen wij wel verkeert zien!

Oude waarden & normen tellen niet meer, vandaar dat de vrouwen meer in de oude geschiedenis (lees boeken) moeten komen! Hebben wij allen wel het besef dat er belangrijker zaken, per direct moeten worden aangepakt, lees: moeten worden opgelost!
Ook dat zullen wij van de redactie wel verkeert zien!
De vrijwel nul rente van de ECB, daar hebben weinig financiële deskundig GOED over nagedacht, want die heeft zoveel ELLENDE veroorzaakt, dat o.a. de huizenprijzen NIET meer te betalen zijn voor starters. De spaarders met geld beleggen nu in woningen om die TEGEN huurprijzen van REU 1.000 tot veel meer per maand te verhuren!
Lage rente is alleen GOED voor schuldenaren, maar ook dit zullen wij wel verkeert zien!

Wij (lees in Nederland) bouwen niet op, maar veroorzaken steeds meer menselijke ellende! De financiële lasten zijn Torenhoog boven de hoofden gegroeid en daar zullen de komende jaren de negatieve gevolgen de economie bepalen!

Mijnheer Rutte,
Het dividenddeal, daar was mij niets bekend, want er waren wel 1.400 stukken bij de formatie en nog veel meer stukken.
Er gaat wel EUR 1,4 miljard mee gemoeid en zullen bij die 1.400 stukken e.a. stukken, de dividenddeal de KLEINSTE zijn geweest??
Je pakt toch zeker de grotere er uit of zal mijnheer Rutte wat last hebben van "dementie"?!

Als dat zo is, dan moet hij per direct terugtreden. De Wijlen mijnheer Wim Kan zal wel zeggen: "Is mijnheer Rutte nog wel BEKWAAM"!?

Kansen??
Mijnheer Rutte en zijn ploeg zegt: "Nederlandse huizen mogen straks geen GAS aansluiting meer hebben"!
Wij waren vorig jaar oktober 2017 in Calgary en omgeving bij een presentatie over hoe verder met OLIE e/o GAS.
Ca. 10 jaar ervoor reden de langen treinwagons af & aan van Calgary naar het zuiden, september 2017 was dat slechts eenmaal per dag, WANT GAS heeft de Toekomst!! Veel gebouwen stonden leeg of waren in aanbouw, maar verhuur was niet mogelijk. Werkeloosheid was daar in de olie sector hoog en mensen leefde daar in een schijn wereld. Want er was nauwelijks werk voor hen.

Vraag aan dit KABINET?
Lopen de Canadezen achter of lopen wij ACHTER in Nederland met stoppen met gas? Is olie niet aan het aftellen van haar bestaan en waarom gas, VOPAK gaat ook over op LNG!! LNG = Vloeibaar gas.
Wij van de redactie kregen bij die presentatie begin Oktober 2017 het idee dat daar TERECHT overgeschakeld werd naar GAS.

In Nederland willen zij juist stoppen en wie gaat de rekening betalen? OF wil de Regering geen schade vergoeden?
Zal GAS dan in de grond blijven zitten, terwijl de Canadezen juist WEL 't GAS uit de grond halen!
Onze Regering heeft geen visie & beleid, komen op voor eigen belangen & baantjes. Vooral de LINKSE rakkers van Groen Links en de D 66 heren lopen voorop en de rest loopt daar achteraan.
De economie in Nederland staat op een kantel moment en de media zwijgt daarover!

Transacties in aandelen Corbion
d.d. prijs 17.30.00 uur omzet aantal transacties idem na 17.35.00 uur en latere
18 juni EUR 27,08 79.146 636 EUR 27,08 97.667 712 17.35.25
19 juni EUR 27,12 89.156 667 EUR 27,18 118.416 744 17.35.20
19 juni ------------------------ EUR 27,18 8.105 9 17.36.57
20 juni EUR 27,22 76.327 681 EUR 27,20 99.681 759 17.35.24
21 juni EUR 27,06 91.126 784 EUR 27,12 128.335 852 17.35.24
22 juni EUR 27,22 55.920 436 EUR 27,38 273.218 565 17.35.11
Wat een omzet in de 5 spookminuten 218.000 en wat een vreemde prijsvorming de gehele dag. steeds in de min en plots in de plus. Om 17.32.11 EUR 27,54

Verstedelijking versus voedsel.
We leven er maar op raak! Geen Gas meer in Nederland, maar wat verwachten Politici van de verstedelijking in de wereld en speciaal in Nederland?
De economische vluchteling groeien maar aan en kunnen wij de voeding van deze groeiende massa wel over bijvoorbeeld 20 tot 40 jaar nog ZELF wel aan?
Die groei in er niet alleen in Nederland, maar in de gehele wereld, een probleem voor de pensioen voorziening! Staan wij allen daar wel bij stil?

Gisteravond was er op RTL Z een programma over gezondheid (lees levenswijze) en de levensduur van de mens. De wijze van voedsel had daar ook mee te maken. In Japan was een regio waar veel blauwe aardappels werd gegeten en daar was 100 jaar en ouder. 100 Jaar en ouder was geen uitzondering.

Wij maken ons druk over Co2 e.a. zaken, maar hier lezen & horen wij van de redactie XEA.nl nauwelijks over.

Vandaag een mooie dag om daar eens in de familie een discussie te starten.
Maar we hebben het te druk met onze eigen zorgen en dat wekt/veroorzaakt stress en andere ziektes op.

Welke zorgen heeft Mevr. Angela Kasner mit wir schaffen das veroorzaakt!
Is dat een Leider? Neen, meer een sociaal bewogen Burger!
Een uitspraak uit een op welling & niet doordacht van een ECHTE Leider!

media OLIE OPEC e.a. olielanden
Saudis Seek to Keep Oil-Market Control With OPEC Deal Fudge
By Javier Blas and Jack Farchy
22 juni 2018 20:31 CEST Updated on 23 juni 2018 11:37 CEST
Riyadh reacts to consumers’ complaints about oil at $80
But agreement doesn’t give specifics on production boost
see and read more on
https://www.bloomberg.com/news/articles/2018-06-22/saudis-seek-to-keep-control-of-oil-market-with-opec-deal-fudge

media WK Voetbal
De treffer van Toni Kroos in de tweede WK-groepswedstrijd tegen Zweden bleek niet alleen de winnende, maar ook nog eens een historische.
zie & lees verder op
https://www.telegraaf.nl/sport/2211042/winnende-goal-kroos-ook-historisch

fijne dag nog, wij zijn er vroeg bij want we stappen straks met ons team op de fiets.
Hier geen zuchtje wind EN droog, wat wil je dan nog meer. Wel fris maar we fietsen ons wel warm.



Beperkte weergave !
Leden hebben toegang tot meer informatie! Omdat u nog geen lid bent of niet staat ingelogd, ziet u nu een beperktere pagina. Wordt daarom GRATIS Lid of login met uw wachtwoord


Copyrights © 2000 by XEA.nl all rights reserved
Niets mag zonder toestemming van de redactie worden gekopieerd, linken naar deze pagina is wel toegestaan.


Copyrights © DEBELEGGERSADVISEUR.NL