Wall Street sluit de dag gemengd af. Straks meer nieuws.

Alleen voor leden beschikbaar, wordt daarom gratis lid!

Dag advies 23/06/2018 11:06
De Dow 24.580.89 +119.19 punten de week beginstand was 25.090
De NASDAQ 7 .692.82 -20.14 de week beginstand was 7.746

Goud $ 1.269,40 zilver $ 16,42 en platina $ 877 Gold/Silver Ratio 77.28
Olie $ 69,26 en de dollar euro 11,660
De week beginstanden waren
Goud $ 1.279,40 zilver $ 16,54 en platina $885
Olie $64,40 en de dollar euro 1,1613
1 bitcoin = 6.079,80 USA dollar
1 ripple = 0,48388 USA dollar

Sandstorm Gold Yesterday Vol. 274.500
Time X Price Chg Vol Buyer Seller Markers
16:00:00 T 5.91 -0.07 200 1 Anonymous 79 CIBC KQ
16:00:00 T 5.91 -0.07 100 1 Anonymous 79 CIBC KQ
16:00:00 T 5.91 -0.07 100 1 Anonymous 79 CIBC KQ

In de Oostmarkt de volgende slotstanden
van vrijdag 22 juni en de week beginstanden
In Japan de Nikkei 22.516 - 22.851
In Hong Kong de Hang Sang 29.338 30.309
In Australië de All Ordinaries 6.322 - 6.205
In Singapore de Straits 3.287 - 3.356

De valuta's
de slotstanden van vrijdag 22 juni en de week beginstanden
De dollar euro 1,1660 - 1,1613
De Yen 128,10 - 128,45
"t Pond 0,8784 - 0,8742
AU$ 1,5662 - 1,5599
C$ 1,5458 - 1,5302
NZ$ 1,6864 - 1,6705
Sing$ 1,5827 - 1,5683

Privacy schending door de MiFiD II, niet alleen in Nederland, maar ook elders in Europa. Dat hoorden wij van 1 bemiddelaar.
Wij krijgen steeds meer vragen over UW eigen effectentransacties, waarom moet mijn bemiddelaar dat aan de AFM doorgeven. Zelfs door de telefoon verbazing. Schijnbaar weet niemand dat Uw bemiddelaar dat per 1/1/2018 al doorgeeft.
Wat moet/doet de AFM daarmee??
Doe Uw beklag bij UW bemiddelaar.
Neem 't door in het weekend met Uw vrienden & kennissen, laat die ook hun beklag doen bij hun bemiddelaar.
lees elders meer bij
Doorgeven transactie (effecten) klanten Effectenkredietinstellingen.
http://www.xea.nl/advies.php?id=dba-33523&type=toon
zie OOK bij deze link het antwoord van de VEB en dat is voor ons teleurstellend!
Komt de VEB nog wel op voor de belangen (lees de Privacy) van haar leden. Enige TEGENSTAND hadden wij ZEKER verwacht. Verschuil je niet achter de AFM e/o ESMA.
Het lijkt de Regering wel!!!


Dit betekent 't voor U
Vanaf 3 januari 2018 is de wetgeving MIFID II in werking getreden, dit betekent onder andere dat Uw bemiddelaar in Effecten alle beleggingstransacties van u moet doorgeven aan de toezichthouder, de Autoriteit Financiële Markten (AFM).
Een enge gewaarwording.

Geef dit door aan vrienden & Kennissen en protesteer bij Uw Bank e/o bemiddelaar. DIT MAG NIET GEBEUREN!

Steeds meer beleggers spreken HUN afschuw hier over uit!
Bespreek dit ook als U AVA's bezoekt met UW mede beleggers aldaar en laten zij ook een KLACHT sturen naar HUN bemiddelaar en vertegenwoordiger o.a. de VEB. Misschien herzien zij hun standpunt die wij (lees red.) hebben ontvangen.
Privacy is ons GROOTSTE recht!

Wij hebben dit in de AVA van de Kas Bank ook aangekaart op 25 april j.l.. DE CEO vond een her- invoering van nummering digitale aandelen de best en eenvoudigste oplossing, HELEMAAL eens met uw onderbouwing zei hij.

media
XEA.nl krijgt steun uit onverwachte hoek.
DNB’s Sijbrand ziet voorboden nieuwe crisis.
AMSTERDAM - ’Interessante tijden op komst’ betitelde afzwaaiend directeur toezicht van De Nederlandsche Bank Jan Sijbrand zijn speech donderdag. Hij ziet drie voorboden van een nieuwe financiële crisis. lees verder op
https://www.telegraaf.nl/financieel/2203184/dnb-s-sijbrand-ziet-voorboden-nieuwe-crisis

reactie XEA.nl
Wij zien dat(lees komende crisis) al veel langer, waar is nog realisme? Je hoeft geen deskundige te zijn om NIET al zorgen te kunnen begrijpen! Mijnheer Rutte e.d. zijnen roepen wel dat alles koek & ei is, maar dat is NIET de realiteit in Nederland & de WERELD!!
Komt het doordat iedereen aan het PINNEN moet? Als je portemonnee leeg is kun jet geen bokkesprongen meer doen! Nu met het pinnen schijnbaar wel. Zorg dat je weer contant betaald, als de bodem in de portemonnee zichtbaar is, dan moet je opletten met je UITGAVEN.
Kinderen werden in opvang tehuizen gedrogeerd, maar wat worden ouderen tegenwoordig gedaan? Vraag eens wie er niet Haloperidol krijgt!! Is dat ook niet drogeren naar de dood toe?? Of zien wij dat verkeerd? Minder kosten & creëert meer ruimte voor anderen! Of zien wij OOK dat verkeert?

Nederland is met de regeringen van mijnheer Rutte TOTAAL de verkeerde weg ingeslagen! Ook dat zullen wij wel verkeert zien!
Wat moeten wij met mensen in de Regeringen met TWEE PASPOORTEN? Je kunt MAAR 1 HEER dienen! Ook dat zullen wij wel verkeert zien!

Oude waarden & normen tellen niet meer, vandaar dat de vrouwen meer in de oude geschiedenis (lees boeken) moeten komen! Hebben wij allen wel het besef dat er belangrijker zaken, per direct moeten worden aangepakt, lees: moeten worden opgelost!
Ook dat zullen wij van de redactie wel verkeert zien!
De vrijwel nul rente van de ECB, daar hebben weinig financiële deskundig GOED over nagedacht, want die heeft zoveel ELLENDE veroorzaakt, dat o.a. de huizenprijzen NIET meer te betalen zijn voor starters. De spaarders met geld beleggen nu in woningen om die TEGEN huurprijzen van REU 1.000 tot veel meer per maand te verhuren!
Lage rente is alleen GOED voor schuldenaren, maar ook dit zullen wij wel verkeert zien!

Wij (lees in Nederland) bouwen niet op, maar veroorzaken steeds meer menselijke ellende! De financiële lasten zijn Torenhoog boven de hoofden gegroeid en daar zullen de komende jaren de negatieve gevolgen de economie bepalen!

Mijnheer Rutte,
Het dividenddeal, daar was mij niets bekend, want er waren wel 1.400 stukken bij de formatie en nog veel meer stukken.
Er gaat wel EUR 1,4 miljard mee gemoeid en zullen bij die 1.400 stukken e.a. stukken, de dividenddeal de KLEINSTE zijn geweest??
Je pakt toch zeker de grotere er uit of zal mijnheer Rutte wat last hebben van "dementie"?!

Als dat zo is, dan moet hij per direct terugtreden. De Wijlen mijnheer Wim Kan zal wel zeggen: "Is mijnheer Rutte nog wel BEKWAAM"!?

Kansen??
Mijnheer Rutte en zijn ploeg zegt: "Nederlandse huizen mogen straks geen GAS aansluiting meer hebben"!
Wij waren vorig jaar oktober 2017 in Calgary en omgeving bij een presentatie over hoe verder met OLIE e/o GAS.
Ca. 10 jaar ervoor reden de langen treinwagons af & aan van Calgary naar het zuiden, september 2017 was dat slechts eenmaal per dag, WANT GAS heeft de Toekomst!! Veel gebouwen stonden leeg of waren in aanbouw, maar verhuur was niet mogelijk. Werkeloosheid was daar in de olie sector hoog en mensen leefde daar in een schijn wereld. Want er was nauwelijks werk voor hen.

Vraag aan dit KABINET?
Lopen de Canadezen achter of lopen wij ACHTER in Nederland met stoppen met gas? Is olie niet aan het aftellen van haar bestaan en waarom gas, VOPAK gaat ook over op LNG!! LNG = Vloeibaar gas.
Wij van de redactie kregen bij die presentatie begin Oktober 2017 het idee dat daar TERECHT overgeschakeld werd naar GAS.

In Nederland willen zij juist stoppen en wie gaat de rekening betalen? OF wil de Regering geen schade vergoeden?
Zal GAS dan in de grond blijven zitten, terwijl de Canadezen juist WEL 't GAS uit de grond halen!
Onze Regering heeft geen visie & beleid, komen op voor eigen belangen & baantjes. Vooral de LINKSE rakkers van Groen Links en de D 66 heren lopen voorop en de rest loopt daar achteraan.
De economie in Nederland staat op een kantel moment en de media zwijgt daarover!

Adyen
Wat is nu het verdien model van dit fonds?
Wij kunnen dat nog niet bloot leggen en het bedrijf hult zich in het zwijgen. Is het van de omzet(totaal geldbedrag? Er zijn meer concurrenten, dus die strijd zal dan toenemen is het goedkoopste en betrouwbaarste is. Wat is de dekking als er wel gehackt wordt?
Vage toestanden moet Adyen zo snel mogelijk wegnemen. Waarom moest de uitgiften prijs zo hoog en waarom alleen aan instituten?
Wij blijven met "afblijven van dit fonds"!

Hetzelfde voor Takeaway,
Ook daar is het verdienmodel te vaag. De komende jaren nog geen winst en dan moet het fiscaal compensabel verlies het goed maken! Maar dat kun je niet meer zo lang toepassen als in het verleden.
De prijs wordt door systemen gemanipuleerd, LET daar wel op. Wil je enkele 1000 den aandelen kopen, dan staat ie zo euro's hoger.

Handelsoorlog
Die breidt zich verder uit en wat volgt er nog meer?
Wij lazen, wie zal de verliezer worden?
In dit soort oorlog is er geen winnaar, de verliezers zullen de consumenten worden. Die zullen het gelag betalen.
Maar let als belegger wel op bedrijven die hinder onder vinden in deze Handelsoorlog.

OPEC vs voorraden
De OPEC vergadering is geweest, veel wijzer is niemand ervan geworden, dat de olieprijs hoger de week afsluit is bijzonder.
Als er meer olie op de markt komt en de alternatieve bronnen worden OOK steeds groter (lees meer gebruikt), dan zal de sterkste winnen en zal de olieprijs lager uitkomen.

media, CBS
Bijna een op de vijf werknemers lid van een vakbond.
In de periode 2012–2016 was gemiddeld 19 procent van alle werknemers van 15 tot 75 jaar lid van een vakbond. Dit percentage was voor alle tussenliggende jaren ongeveer gelijk. Vrouwen waren minder vaak lid dan mannen en met name onder oudere werknemers was het aandeel leden relatief hoog. Toch hechtten vrouwen wel vaker dan mannen belang aan het bestaan van vakbonden. Op basis van drie bronnen heeft het CBS het aantal vakbondsleden, de verschillen in de organisatiegraad van werknemers en het belang dat zij hechten aan vakbonden nader onderzocht. De organisatiegraad is het aantal werknemers dat lid van een vakbond is, uitgedrukt in procenten van het totaal aantal werknemers.
zie & lees verder op
https://www.cbs.nl/nl-nl/nieuws/2018/25/bijna-een-op-de-vijf-werknemers-lid-van-een-vakbond

Politiek vs betrouwbaarheid.
De D66 mijnheer Pechtold maakt er wel een spelletje van. Hij weet veel kiezer met ballonnetje oplaten te trekken (lees hij was voor 't referendum). Eenmaal binnen gehaald, dan moet dat referendum weer weg van hem!
Ook met meldingen weet hij (geen) raad. Mijnheer Pechtold wordt nu zelfs door het Europese Greco op de vingers getikt.
De draaikont kan er nu niet onderuit!!!

Media
Op TV en andere media werd de beslissing om ouders en kinderen te scheiden als een menselijk drama beschreven.
Een klein meisje werd op sociaal media als voorbeeld genomen. Zoals dat verdronken jongetje op het strand was aangespoeld! Maar die was er neergelegd vernamen wij na die bekenmaking uit ons netwerk.
Crisis kinderen worden deze kinderen genoemd die worden uitgezet, om als schrijnend voorbeeld te moeten fungeren. Want het is gemanipuleerd en dat is ZEER ernstig.

Wist U dat tegenwoordig miljoenen kinderen en soms al van enkele maanden oud dagelijks worden gescheiden van hun ouders!!
Daar horen wij de media en onrust "Stokers niet over", dat zijn de kinderen die naar de OPVANG worden gebracht! Heeft U die huilende en roepende kleine kinderen naar mama e/o papa wel eens gade geslagen!! Wat een triest beeld en ingrijpend a Ontroostbaar zijn die kleine kinderen vaak bij 't afscheid iedere dag!! Gelukkig worden zij dan des avonds weer opgehaald.
DIT IS NIET GEMANIPULEERD, de waarheid die dagelijks gaande is.
Vrijwillig laten we dat toe en GEEN acties in de media e/o andere aandacht voor dit trieste gebeuren.

Wordt de wereld niet vals voorgelicht?

Corbion
Gisteren opvalt VEEL omzet in de laats 5 spookminuten
Transacties in aandelen Corbion
d.d. prijs 17.30.00 uur omzet aantal transacties idem na 17.35.00 uur en latere
18 juni EUR 27,08 79.146 636 EUR 27,08 97.667 712 17.35.25
19 juni EUR 27,12 89.156 667 EUR 27,18 118.416 744 17.35.20
19 juni ------------------------ EUR 27,18 8.105 9 17.36.57
20 juni EUR 27,22 76.327 681 EUR 27,20 99.681 759 17.35.24
21 juni EUR 27,06 91.126 784 EUR 27,12 128.335 852 17.35.24
22 juni EUR 27,22 55.920 436 EUR 27,38 273.218 565 17.35.11
Wat een omzet in de 5 spookminuten 218.000 sts. en wat een vreemde prijsvorming de gehele dag. steeds in de min en plots in de plus. Om 17.32.11 EUR 27,54



Beperkte weergave !
Leden hebben toegang tot meer informatie! Omdat u nog geen lid bent of niet staat ingelogd, ziet u nu een beperktere pagina. Wordt daarom GRATIS Lid of login met uw wachtwoord


Copyrights © 2000 by XEA.nl all rights reserved
Niets mag zonder toestemming van de redactie worden gekopieerd, linken naar deze pagina is wel toegestaan.


Copyrights © DEBELEGGERSADVISEUR.NL