Beurzen lieten en laten nu rode cijfers zien. Straks meer nieuws.

Alleen voor leden beschikbaar, wordt daarom gratis lid!

Dag advies 22/06/2018 06:29
Wat zal het weekend voor de Turkse Regering brengen? De Lira staat al langer onder druk, maar echte democratie ziet er anders UIT!!
Maar waar is de Nederlandse (Lees Linkse) Regering mee bezig? Het aardgas heeft andere kanten en NU moeten de Burgers ervoor opdraaien! Hebben zij dan geen onderzoeken gedaan?
Wij moeten van het GAS af, maar wij waren vorig jaar in Canada, in Calgary en daar waren allemaal investeringen in GAS, want DAT was de toekomst. Gaan er geen Politici naar Canada & hebben zij daar GEEN netwerken? Horen zij die ontwikkelingen niet OF willen zij dat NIET horen?
De Co2 baart, lijkt wel alleen zorgen in Nederland, maar moeten wij dan ALLEEN al die maatregelingen nemen? HOUDT de lucht kwaliteit bij de GRENS OP?
Maar voor vluchtelingen zijn geen GRENZEN!! Is dat totaal gezien niet vreemd?

Op Wall Street begrepen de beleggers al die zorgen lijkt wel van HIER ook niet. Ook in de VS zijn helse zorgen, alleen worden die zorgen onder gesneeuwd door de haat over President Trump. Want de media heeft alleen maar oog voor de negatieve kant van deze President.
De Dow leed verlies en sloot op 24.461.70 -196.10 punten
De NASDAQ 7.712.95 -68.56 punten

Goud stabiel op $ 1.267,90 zilver $ 16,29 en platina licht lager op $ 856 Gold/Silver Ratio 77.80
Olie $ 66,36 en de dollar euro 1,1613
1 bitcoin = 6.666,10 USA dollar
1 ripple = 0,52610 USA dollar

Actuele goud en zilver prijs
22-jun-2018 06:30 CET
Goudprijs: € 1.090,73 -1,14
Zilverprijs: € 14,02 -0,01
Prijzen in euro's en per troy ounce

In de Oostmarkt ook rode cijfers op de Borden
In Japan de Nikkei 22.490 -202 punten
In Hong Kong de Hang Seng 29.217 -78 punten
In Australië wat winstnemingen de All Ordinaries 6.322 -10 punten
In Singapore de Straits 3.285 -14 punten

De valuta's
de dollar euro 1,1613 de Yen 127,75 't Pond 0,8759 AU$ 1,5702 C$ 1,5441 NZ$ 1,6835 en Sing$ 1,5761

De agenda voor vrijdag 22 juni en diversen berichten van de CBS
- In Duitsland inkopers index

Privacy schending door de MiFiD II, niet alleen in Nederland, maar ook elders in Europa. Dat hoorden wij van 1 bemiddelaar.
Wij krijgen steeds meer vragen over UW eigen effectentransacties, waarom moet mijn bemiddelaar dat aan de AFM doorgeven. Zelfs door de telefoon verbazing. Schijnbaar weet niemand dat Uw bemiddelaar dat per 1/1/2018 al doorgeeft.
Wat moet/doet de AFM daarmee??
Doe Uw beklag bij UW bemiddelaar.
Neem 't door in het weekend met Uw vrienden & kennissen, laat die ook hun beklag doen bij hun bemiddelaar.
lees elders meer bij
Doorgeven transactie (effecten) klanten Effectenkredietinstellingen.
http://www.xea.nl/advies.php?id=dba-33523&type=toon
zie OOK bij deze link het antwoord van de VEB en dat is voor ons teleurstellend!
Komt de VEB nog wel op voor de belangen (lees de Privacy) van haar leden. Enige TEGENSTAND hadden wij ZEKER verwacht. Verschuil je niet achter de AFM e/o ESMA.
Het lijkt de Regering wel!!!


Dit betekent 't voor U
Vanaf 3 januari 2018 is de wetgeving MIFID II in werking getreden, dit betekent onder andere dat Uw bemiddelaar in Effecten alle beleggingstransacties van u moet doorgeven aan de toezichthouder, de Autoriteit Financiële Markten (AFM).
Een enge gewaarwording.

Geef dit door aan vrienden & Kennissen en protesteer bij Uw Bank e/o bemiddelaar. DIT MAG NIET GEBEUREN!

Steeds meer beleggers spreken HUN afschuw hier over uit!
Bespreek dit ook als U AVA's bezoekt met UW mede beleggers aldaar en laten zij ook een KLACHT sturen naar HUN bemiddelaar en vertegenwoordiger o.a. de VEB. Misschien herzien zij hun standpunt die wij (lees red.) hebben ontvangen.
Privacy is ons GROOTSTE recht!

Wij hebben dit in de AVA van de Kas Bank ook aangekaart op 25 april j.l.. DE CEO vond een her- invoering van nummering digitale aandelen de best en eenvoudigste oplossing, HELEMAAL eens met uw onderbouwing zei hij.

Sanstorm Gold Yesterday Vol. 296.000
Time X Price Chg Vol Buyer Seller Markers
16:00:00 T 5.98 -0.03 1,400 1 Anonymous 39 Merrill Lynch KQ
16:00:00 T 5.98 -0.03 1,000 1 Anonymous 39 Merrill Lynch KQ
16:00:00 T 5.98 -0.03 1,300 53 Morgan Stanley 39 Merrill Lynch KQ

NN Group to sell Dutch residential real estate portfolio to Vesteda
Today, NN Group announces that it reached a final agreement with Dutch residential real estate investor Vesteda regarding the sale of a Dutch residential real estate portfolio of 6,777 units for a total consideration of approximately EUR 1.5 billion. Completion of the transaction is expected before the end of June 2018.
Vesteda acquires a portfolio that consists of 5,983 existing residential units and 794 units in development projects, both part of the former residential real estate portfolio of Delta Lloyd. The purchase price will be paid approximately 75% in participation rights in the Vesteda fund and 25% in cash. As a result of the transaction a capital gain of approximately EUR 80 million will be recognised as a non-operating item in the second quarter of 2018. The transaction will not have a material impact on the capital position and operating result of NN Group.

media CBS
Bbp groeit met 0,6 procent in eerste kwartaal 2018.
Volgens de tweede berekening van het CBS is het bruto binnenlands product (bbp) in het eerste kwartaal van 2018 met 0,6 procent gegroeid ten opzichte van het vierde kwartaal van 2017. De tweede berekening van het bbp wordt ongeveer 90 dagen na afloop van het kwartaal gepubliceerd. De onlangs uitgevoerde revisie van de nationale rekeningen is ook in deze tweede berekening verwerkt. Het groeicijfer is 0,1 procentpunt hoger dan bij de eerste berekening, die is gepubliceerd op 15 mei. Dat komt onder meer door een opwaartse bijstelling van de investeringen en de consumptie huishoudens en een neerwaartse bijstelling van het exportsaldo. Het economisch beeld is niet veranderd. De groei is te danken aan de consumptie van huishoudens en de investeringen in vaste activa.
zie & lees verder op
https://www.cbs.nl/nl-nl/nieuws/2018/25/bbp-groeit-met-0-6-procent-in-eerste-kwartaal-2018

media CBS
Economisch beeld weer iets beter.
Het conjunctuurbeeld volgens de Conjunctuurklok van CBS is in juni iets verder verbeterd, meldt het CBS. In de Conjunctuurklok van half juni presteren alle indicatoren beter dan hun langjarige trend. De Conjunctuurklok is een hulpmiddel voor het bepalen van de stand en het verloop van de Nederlandse conjunctuur. In de Conjunctuurklok komt vrijwel alle belangrijke economische informatie samen die het CBS tijdens de afgelopen maand c.q. het afgelopen kwartaal heeft gepubliceerd. Het conjunctuurbeeld volgens de Conjunctuurklok betreft een macro-economisch beeld en het gaat niet in gelijke mate op voor alle huishoudens, bedrijven of regio’s. zie & lees verder op
https://www.cbs.nl/nl-nl/nieuws/2018/25/economisch-beeld-weer-iets-beter

media CBS
Ruim 11 procent meer geïnvesteerd in april.
In april was het volume van de investeringen in materiële vaste activa 11,1 procent groter dan in april 2017, meldt het CBS. De stijging is groter dan een maand eerder. In april 2018 werd er vooral meer geïnvesteerd in woningen, infrastructuur, personenauto’s en machines. De cijfers zijn niet gecorrigeerd voor werkdagen. April 2018 heeft een werkdag meer dan april 2017. Volgens de CBS Investeringsradar zijn de condities voor de investeringen in juni gunstiger dan in april. zie & lees verder op
https://www.cbs.nl/nl-nl/nieuws/2018/25/ruim-11-procent-meer-geinvesteerd-in-april

media CBS
Winst niet-financiële bedrijven opnieuw hoger.
De brutowinst voor belasting van niet-financiële bedrijven kwam in het eerste kwartaal van 2018 uit op 59,8 miljard euro. Dat was 1,9 miljard euro meer dan in hetzelfde kwartaal een jaar eerder en het hoogste bedrag in een eerste kwartaal sinds het begin van de metingen in 1995. Dat meldt het CBS op basis van nieuwe cijfers. De brutowinst voor belasting is gelijk aan de operationele winst plus het inkomen uit vermogen, zoals renteopbrengsten en dividenden, minus de betaalde rente en enkele betalingen aan de overheid, onder meer in verband met de aardgaswinning en erfpacht. De stijging van de winst ten opzichte van een jaar eerder was vooral toe te schrijven aan de toename van de operationele winst, die ondanks een toename van de loonkosten 2,2 miljard euro hoger was. De toename van de loonkosten wordt mede veroorzaakt door de groei van de werkgelegenheid. Door de toename van de loonkosten daalde het aandeel van de operationele winst in de toegevoegde waarde iets ten opzichte van het eerste kwartaal van 2017. De rentebetalingen waren lager dan een jaar eerder en de renteontvangsten iets hoger. De ontvangen winst van buitenlandse dochters was 0,3 miljard euro lager dan in het eerste kwartaal van 2017, onder meer door de appreciatie van de euro ten opzichte van de Amerikaanse dollar en het Britse pond. De cijfers over de brutowinst voor belasting zijn niet gecorrigeerd voor seizoeneffecten. In het tweede kwartaal is de winst doorgaans lager omdat in dat kwartaal vakantiegelden worden uitbetaald. zie & lees verder op
https://www.cbs.nl/nl-nl/nieuws/2018/25/winst-niet-financiele-bedrijven-opnieuw-hoger

media CBS
Ruim de helft van 4- tot 12-jarigen beweegt voldoende.
Ruim de helft van de kinderen in de leeftijd van 4 tot 12 jaar voldeed in 2017 aan de Beweegrichtlijnen van de Gezondheidsraad. Bijna twee derde deed volgens opgave van de ouders wekelijks aan sport. Van de volwassenen met minimaal één kind in deze leeftijdsgroep voldeed minder dan de helft aan de Beweegrichtlijnen en zei ruim de helft wekelijks aan sport te doen. Dit blijkt uit de Gezondheidsenquête/Leefstijlmonitor 2017 van het CBS in samenwerking met het RIVM. zie & lees verder op
https://www.cbs.nl/nl-nl/nieuws/2018/25/ruim-de-helft-van-4-tot-12-jarigen-beweegt-voldoende

media
XEA.nl krijgt steun uit onverwachte hoek.
DNB’s Sijbrand ziet voorboden nieuwe crisis.
AMSTERDAM - ’Interessante tijden op komst’ betitelde afzwaaiend directeur toezicht van De Nederlandsche Bank Jan Sijbrand zijn speech donderdag. Hij ziet drie voorboden van een nieuwe financiële crisis. lees verder op
https://www.telegraaf.nl/financieel/2203184/dnb-s-sijbrand-ziet-voorboden-nieuwe-crisis

reactie XEA.nl
Wij zien dat(lees komende crisis) al veel langer, waar is nog realisme? Je hoeft geen deskundige te zijn om NIET al zorgen te kunnen begrijpen! Mijnheer Rutte e.d. zijnen roepen wel dat alles koek & ei is, maar dat is NIET de realiteit in Nederland & de WERELD!!
Komt het doordat iedereen aan het PINNEN moet? Als je portemonnee leeg is kun jet geen bokkesprongen meer doen! Nu met het pinnen schijnbaar wel. Zorg dat je weer contant betaald, als de bodem in de portemonnee zichtbaar is, dan moet je opletten met je UITGAVEN.
Kinderen werden in opvang tehuizen gedrogeerd, maar wat worden ouderen tegenwoordig gedaan? Vraag eens wie er niet Haloperidol krijgt!! Is dat ook niet drogeren naar de dood toe?? Of zien wij dat verkeerd? Minder kosten & creëert meer ruimte voor anderen! Of zien wij OOK dat verkeert?

Nederland is met de regeringen van mijnheer Rutte TOTAAL de verkeerde weg ingeslagen! Ook dat zullen wij wel verkeert zien!
Wat moeten wij met mensen in de Regeringen met TWEE PASPOORTEN? Je kunt MAAR 1 HEER dienen! Ook dat zullen wij wel verkeert zien!

Oude waarden & normen tellen niet meer, vandaar dat de vrouwen meer in de oude geschiedenis (lees boeken) moeten komen! Hebben wij allen wel het besef dat er belangrijker zaken, per direct moeten worden aangepakt, lees: moeten worden opgelost!
Ook dat zullen wij van de redactie wel verkeert zien!
De vrijwel nul rente van de ECB, daar hebben weinig financiële deskundig GOED over nagedacht, want die heeft zoveel ELLENDE veroorzaakt, dat o.a. de huizenprijzen NIET meer te betalen zijn voor starters. De spaarders met geld beleggen nu in woningen om die TEGEN huurprijzen van REU 1.000 tot veel meer per maand te verhuren!
Lage rente is alleen GOED voor schuldenaren, maar ook dit zullen wij wel verkeert zien!

Wij (lees in Nederland) bouwen niet op, maar veroorzaken steeds meer menselijke ellende! De financiële lasten zijn Torenhoog boven de hoofden gegroeid en daar zullen de komende jaren de negatieve gevolgen de economie bepalen!

Envipco applies for listing on Euronext Amsterdam.
lees elders meer.

tijd 09.56
De AEX 554,36 +1,76 +0,32% de DAX 12.546,19 +34,28 +0,27% De Bel 20 3.746,99 +19,45 +0,52% en de CAC 5.339,67 +23,66 +0,45%
De Europese beurzen trekken zich weinig van de waarschuwingen aan of zijn het de mensen achter de systemen? Dat zal 't wel zijn.

tijd 09.59
Goud $ 1.268,90 zilver $ 16,38 en platina $ 863 Gold/Silver Ratio 77.45
Olie $ 66,24 olie zal gaan dalen als de productie groter wordt.
De dollar euro 1,1650
1 bitcoin = 6.506,70 USA dollar
1 ripple = 0,51809 USA dollar

media, OPEC
Voorlopig akkoord OPEC-landen zonder Iran.
WENEN - Vertegenwoordigers van oliekartel OPEC en zijn bondgenoten hebben een voorlopig akkoord bereikt over een verhoging van de olieproductie. Of het ook tot een daadwerkelijk akkoord komt is nog de vraag na een verhitte nachtelijke bijeenkomst, waarin de olieminister van OPEC-lid Iran tussentijds wegliep.
lees verder op
https://www.telegraaf.nl/financieel/2203956/voorlopig-akkoord-opec-landen-zonder-iran

Media
Takeaway koopt Zwitserse tak Delivery Hero.
AMSTERDAM - Maaltijdbestelsite Takeaway.com heeft de Zwitserse activiteiten van branchegenoot Delivery Hero gekocht. Dat meldt het Duitse Delivery Hero. Financiële details van de verkoop geeft dat bedrijf niet. lees verder op
https://www.telegraaf.nl/financieel/2204022/takeaway-koopt-zwitserse-tak-delivery-hero

reactie XEA.nl
Wij zien steeds meer het Imtech patroon, waar halen zij het geld vandaan? Waarom verkoop Hero die tak?

media Italië
Column: schokkende waarheid over Italiaanse staatsschuld.
Het politieke drama in Italië voedt de angst dat de ''enorme'' staatsschuld risico loopt - een tijdbom van €2 biljoen die onder de euro, de wereldwijde economie en aandelen tikt. Maar weet u wat pas echt schokkend is? De staatsschuld van Italië is minder een probleem dan gedacht. lees verder op
https://www.telegraaf.nl/financieel/2201356/column-schokkende-waarheid-over-italiaanse-staatsschuld

Media Italië
Borghi ziet euro-exit als oplossing.
reactie XEA.nl
Daar hebben wij van de redactie al vanaf het eerste moment over geschreven. Je kunt geen appels en peren in 1 kist doen en voor de EURTO verkopen. Het zijn TWEE soorten die je in 1 kist stopt.

tijd 11.39
Takeaway EUR 55,40 +1,70 vol. 21.608 al vanaf het eerste moment is de prijsvorming gemanipuleerd. Nu 266 transacties en 21.608 omzet = gem. ruim 81 sts. Meestal zit dat middelde onder de 40 sts.
TRADE ID DATE AND TIME PRICE NUMBER OF SHARES TYPE
266 22/06/2018 11:35:56 CEST 55,40 44,00 Retail Matching Facility
265 22/06/2018 11:35:56 CEST 55,40 56,00 Exchange Continuous

tijd 11.44
de AEX 557,08 +4,48 +0,81% ABN AMRO EUR 22,62 +54ct vol, 572.000

tijd 11.46
De DAX 12.561,55 +49,64 +0,40% Bayer EUR 98,28 +1.89 vol. 742.000

tijd 11.49
ADYEN EUR 480 +40,-- vol. 33.795

media
AMSTERDAM (ANP) - Eric Albada Jelgersma, de voormalige topman van supermarktkconcern Laurus, is donderdag op 79-jarige leeftijd overleden. Dat bevestigt het Franse wijnhuis Château Discours, waarvan Jelgersma eigenaar was.
lees verder op
https://www.telegraaf.nl/financieel/2204595/supermarkticoon-eric-albada-jelgersma-overleden

tijd 12.41
Goud $ 1.269,-- zilver $ 16,39 platina $ 865 Gold/Silver Ratio 77.40
Olie $ 66,22 en de dollar euro 1,1641
1 bitcoin = 6.342,50 USA dollar
1 ripple = 0,50921 USA dollar

media,
Nature always finds the solution 21.06.2018
Bio-on (Bologna, Italy) yesterday solemny inaugurated its first own plant for the production of special PHA bioplastics.
Bio-on, self-declared mainly as an Intellectual Property company that supplies technologies to produce or use Polyhydroxyalkanoates-(PHAs) through licenses, on June 20th solemny inaugurated its first own plant for the production of special PHB and PHBVV bioplastics for high added value niche markets such as the microbeads used in the cosmetics sector. The plant is located in Castel San Pietro Terme, near Bologna, Italy. The Grand Opening ceremony was under the motto "La natura trova sempre la soluzione" (Nature always finds the solution).
see & reads more on
http://www.bioplasticsmagazine.com/en/index.php

media,
Biodiversity: A moral sourcing obligation that needs to be addressed.
lees elders meer.

media
Europe’s carbon dioxide shortage: drinks industry concern as CO2 runs low.
22 Jun 2018 --- The closure of carbon dioxide production sites in Europe has led to a shortage of CO2 and concerns over the possibility of low stocks of soft drinks and beer during one of the busiest times of the year. Despite the fact that most retailers and drinks manufacturers hold high volumes of soft drinks, there are growing concerns that stocks could run low during the height of summer, a high-demand period for carbonated drinks and beer. lees verder op
http://www.foodingredientsfirst.com/news/europes-carbon-dioxide-shortage-drinks-industry-concern-as-co2-runs-low.html

DSM earmarks €3bn for nutrition acquisitions.
lees elders meer.

tijd 14.54
De AEX 558,52 +5,92 +1,07% de DAX 12.552,33 +40,42 +0,32%

tijd 14.55
De Bel 20 3.755,71 +28,17 +0,76% en de CAC 5.370,48 +54,47 +1,02%
Er heerst een goede stemming op de Europese beurzen.

Corbion Range Enables Nimbleness and Consistency for Bakers.
lees elders meer.

Asanko Gold Receives Ghana Government Approval for US$185 Million Gold Fields Joint Venture Transaction.
lees elders meer.

tijd 15.53
De Dow 24.605.34 +143.64 punten
De NASDAQ 7.713.49 +0.54 punten
Olie $ 67,45 en de dollar euro 1,1650

media in de VS
The flash U.S. manufacturing Purchasing Managers Index for June expanded at a slower pace, coming in at 54.6 in comparison to May’s 56.4, research firm IHS Markit said in its latest report. The monthly figure came in short of market projections, which called for 56.3. At the same time, the firm’s service sector PMI reading was at 56.5 in comparison to May’s 56.8.

media in Canada
OTTAWA, June 22 (Reuters) - Canada’s annual inflation rate stayed unchanged at 2.2 percent in May, the fourth consecutive month it has exceeded the Bank of Canada’s 2.0 percent target, Statistics Canada data indicated Today.

tijd 16.01
Sandstorm Gold Today Vol. 20.200
Time X Price Chg Vol Buyer Seller Markers
09:46:09 X 5.94 -0.04 100 1 Anonymous 80 National Bank K
09:45:44 X 5.95 -0.03 100 1 Anonymous 80 National Bank K
09:44:43 X 5.95 -0.03 200 1 Anonymous 1 Anonymous K

tijd 16.26
De goudprijs in euro per kg 35.042.15 en de zilverprijs in euro per kg 452.44

tijd 17.24
Kon Olie stevig hoger op EUR 29,795 +98ct vol. 9,3 miljoen.

tijd 17.26
Goud $ 1.270,-- zilver $ 16,38 Platina $ 872 Gold/Silver Ratio 77.45
Olie $ 67,92 de dollar euro 1,1627
1 bitcoin = 6.158,-- USA dollar
1 ripple = 0,49390 USA dollar

tijd 17.29
De Dow 24.600.57 +138.87 punten
De NASDAQ 7.699.42 -13.54 punten

Transacties in aandelen Corbion
d.d. prijs 17.30.00 uur omzet aantal transacties idem na 17.35.00 uur en latere
18 juni EUR 27,08 79.146 636 EUR 27,08 97.667 712 17.35.25
19 juni EUR 27,12 89.156 667 EUR 27,18 118.416 744 17.35.20
19 juni ------------------------ EUR 27,18 8.105 9 17.36.57
20 juni EUR 27,22 76.327 681 EUR 27,20 99.681 759 17.35.24
21 juni EUR 27,06 91.126 784 EUR 27,12 128.335 852 17.35.24
22 juni EUR 27,22 55.920 436 EUR 27,38 273.218 565 17.35.11
Wat een omzet in de 5 spookminuten 218.000 en wat een vreemde prijsvorming de gehele dag. steeds in de min en plots in de plus. Om 17.32.11 EUR 27,54

tijd 17.42
De AEX 560,34 +7,74 +1,40% de week beginstand was 561.71
De Midcap 798,57 +11,38 +1,45%
De Smallcap 1.099,54 +7,75 +0,71%
De Bel 20 3.763,57 +36,03 +0,97%
De CAC 5.387,38 +71,37 +1,34%
De DAX 12.559,75 +47,84 +0,38%

media,
Covestro mourns unexpected death CSO, Richard Northcote.
Covestro has announced the news that its Chief Sustainability Officer Mr. Richard Northcote, has passed away unexpectedly at the age of 58.
see & read more on
http://www.bioplasticsmagazine.com/en/index.php

Media
Toetsrente hypotheken voor derde kwartaal 5%

reactie XEA.nl
Is dat niet aan de hoge kant?

shortlijst
Citadel Advisors II LLC Wereldhave N.V. NL0000289213 0,61 21 jun 2018
Marshall Wace LLP Altice Europe N.V. NL0011333752 0,49 21 jun 2018
Marshall Wace LLP ARCADIS N.V. NL0006237562 1,82 21 jun 2018
Millennium Internat. Man. LP Wereldhave N.V. NL0000289213 1,10 21 jun 2018
WorldQuant, LLC Pharming Group N.V. NL0010391025 0,49 21 jun 2018
BlueCrest Capital Man. Limited Fugro N.V. NL0000352565 0,62 20 jun 2018

media VS
Trump: 20% heffing op importauto’s uit EU.
President Trump dreigt alle geïmporteerde auto’s uit de Europese Unie 20% duurder te maken met een importheffing. zie & lees meer op
https://www.telegraaf.nl/financieel/2206837/trump-20-heffing-op-importauto-s-uit-eu

media
Bitcoins
Japanse toezichthouder doet bitcoin pijn.
De prijs van de bitcoin ging vrijdag bijna 10% onderuit, doordat zes Japanse handelsplatforms op de vingers zijn getikt door de toezichthouder. lees verder op
https://www.telegraaf.nl/financieel/2207210/japanse-toezichthouder-doet-bitcoin-pijn

reactie XEA.nl
Uit ons netwerk hoorden wij dat de prijsvorming voor een groot deel gemanipuleerd wordt.

Fijne avond en eet smakelijk.

Een goed weekend en vergeet niet van winst nemen is nimmer iemand armer geworden.



Beperkte weergave !
Leden hebben toegang tot meer informatie! Omdat u nog geen lid bent of niet staat ingelogd, ziet u nu een beperktere pagina. Wordt daarom GRATIS Lid of login met uw wachtwoord


Copyrights © 2000 by XEA.nl all rights reserved
Niets mag zonder toestemming van de redactie worden gekopieerd, linken naar deze pagina is wel toegestaan.


Copyrights © DEBELEGGERSADVISEUR.NL