Spanningen uit de oude week lopen door! Straks meer nieuws.

Alleen voor leden beschikbaar, wordt daarom gratis lid!

Dag advies 13/05/2018 08:10
De spanning in de wereld tussen? Waar niet, Iran vs Israël, handelsoorlog China vs Amerika, maar ook de spanning van aanslagen, nu weer in Frankrijk en ook daar heeft President Macron nog geen greep op de Vakbonden, de stakingen gaan door. Macron zit er alweer 1 jaar!! Waar kun je nog als Spoorwegpersoneel op 52 jaar met pensioen? Wel in Frankrijk.
Maar kijk ook naar Naderland, niet naar dat Songfestival, maar op pensioen gebied, daar wordt het AOW weer uitgekleed, in Frankrijk willen ze dat ook verlengen(de leeftijd), MAAR daar is het redelijk, maar hier zou een andere maatstaf ook gebruikt moeten worden, NAAR het aantal gewerkte jaren, van 15 jaar tot 65 jaar is niet meer haalbaar en berekenbaar. Nu -/- 2% per jaar minder AOW als je niet in Nederland woont, dat moeten gewerkte jaren worden.
Met de rekenmodellen die met een computer gemaakt kunnen worden, moet dat een "fluitje" van 1 cent zijn.
Als je ziet waarmee de HFT (lees systeemhandel) meewerkt, komt dat als heel eenvoudig over. Dus moeten we daar naartoe.

De mensheid moet ook eens realistischer worden, de Fransen moeten inzien dat 52 jaar niet meer realistisch is en hier is 70 jaar ook niet realistisch.
Kinderarbeid is hier niet meer, maar daar was in sommige gevallen niets op tegen, maar uitbuiting wel!! Daar moeten we wel voor waken, want later wordt de "TOL" van het LICHAAM gevraagd. Gelukkig dat er NU voorzieningen zijn hier in Nederland. Maar dat hoorden wij gisteren nog op 't Nieuws, een vader probeerde zijn 15 jarige zoon uit een Mestput te bevrijden en werd zelf ook bedwelmt. Gierkelder & mestsilo's(putten) zijn levensgevaarlijk, het gevaar is sluipend en dat is het ook in de Effecten wereld met al z'n vreemde & onbegrijpelijke producten(lees systemen), waar de Macht van 't GELD de hoofdrol speelt.
Niet het realisme van normale handel (Lees Vraag & Aanbod), maar gedomineerde NEPHANDEL met NEPAANDELEN bepalen de prijsvormingen en DAAR worden de Indices op bepaald!! Lees AEX, Midcap & Smallcap te Amsterdam, de omzetten en NIET de degelijkheid van Bedrijven bepaalt de degelijkheid van de AEX, Midcap & Smallcap meer.
Laten Euronext & Toezichthouders daar eens naar kijken & handelen, want DAN kan er pas gesproken worden over bescherming van de Particuliere beleggers.

Privacy schending door de MiFiD II, niet alleen in Nederland, maar ook elders in Europa. Dat hoorden wij van 1 bemiddelaar.
Wij krijgen steeds meer vragen over UW eigen effectentransacties, waarom moet mijn bemiddelaar dat aan de AFM doorgeven. Zelfs door de telefoon verbazing. Schijnbaar weet niemand dat Uw bemiddelaar dat per 1/1/2018 al doorgeeft.
Wat moet/doet de AFM daarmee??
Doe Uw beklag bij UW bemiddelaar.
Neem 't door in het weekend met Uw vrienden & kennissen, laat die ook hun beklag doen bij hun bemiddelaar.
lees elders meer bij
Doorgeven transactie (effecten) klanten Effectenkredietinstellingen.
http://www.xea.nl/advies.php?id=dba-33523&type=toon
zie OOK bij deze link het antwoord van de VEB en dat is voor ons teleurstellend!
Komt de VEB nog wel op voor de belangen (lees de Privacy) van haar leden. Enige TEGENSTAND hadden wij ZEKER verwacht. Verschuil je niet achter de AFM e/o ESMA.
Het lijkt de Regering wel!!!


Dit betekent 't voor U
Vanaf 3 januari 2018 is de wetgeving MIFIDII in werking getreden, dit betekent onder andere dat Uw bemiddelaar in Effecten alle beleggingstransacties van u moet doorgeven aan de toezichthouder, de Autoriteit Financiële Markten (AFM).
Een enge gewaarwording.

Geef dit door aan vrienden & Kennissen en protesteer bij Uw Bank e/o bemiddelaar. DIT MAG NIET GEBEUREN!

Steeds meer beleggers spreken HUN afschuw hier over uit!
Bespreek dit ook als U AVA's bezoekt met UW mede beleggers aldaar en laten zij ook een KLACHT sturen naar HUN bemiddelaar en vertegenwoordiger o.a. de VEB. Misschien herzien zij hun standpunt die wij (lees red.) hebben ontvangen.
Privacy is ons GROOTSTE recht!

Wij hebben dit in de AVA van de Kas Bank ook aangekaart op 25 april j.l.. DE CEO vond een her- invoering van nummering digitale aandelen de best en eenvoudigste oplossing, HELEMAAL eens met uw onderbouwing zei hij.

Trump vs Rutte
Het verschil tussen Trump en Rutte is: "Trump doet wat hij zegt en zegt wat hij denkt! Rutte doet niet wat hij zegt en zegt niet wat hij denkt"!
D.L


Je bent wat je doet

De agenda voor deze week en diversen berichten van 't CBS
maandag 14 mei
AVA's Brunel, Fagron.
Werkeloosheid Nederland

dinsdag 15 mei
1ste kw. Probiodrug,
In Duitsland economisch sentiment
In de VS detailhandel cijfers

woensdag 16 mei
AVA's Avantium, AND, CTAc, Oranjewoud.
1ste kw. cijfers Ageas, Elia, OCI, Heijmans.
1/2 jaarcijfers SnowWold, Tie.
In Duitsland Consumptieprijsindex
In de VS MBA Hypotheek-aanvragen, Bouwvergunningen, Industriële Productie.

donderdag 17 mei
AVA's Intertrust, HAL, Refresco, Unibail, Takeaway,Bril en RoodMicrotec.
1ste kw. cijfers KBC, RTL Gr., Lease Inv.,Pharming.
In de VS de werkeloosheid + Leading Indicators.

vrijdag 18 mei
AVA's Aegon Gemalto.
1ste kw. cijfer Curetis.
In Japan Consumptieprijsindex.

media,
Vooruitblik op de week.
Korte evaluatie
De belangrijkste cryptocurrencies tuimelden vrijdag nadat de officier van justitie een inval deed in UpBit, de grootste cryptocurrencies-beurs in Zuid-Korea. Bitcoin daalde met 5,5 procent tot $ 8.511, het laagste niveau sinds 20 april, volgens de Bitcoin-prijsindex van CoinDesk. Deze beurs is de op drie na grootste cryptobeurs op basis van handelsvolumes, volgens CoinMarketCap’s ranglijst van markten die met vergoedingen werken. Evelyn Cheng, “Bitcoin daalt tot een 3 weeks dieptepunt nadat de officier van justitie invallen deed in grootste Koreaanse beurs,” 11 mei 2018, www.cnbc.com
lees verder op
http://www.edelmetaal-info.nl/2018/05/13/vooruitblik-op-week-82/Beperkte weergave !
Leden hebben toegang tot meer informatie! Omdat u nog geen lid bent of niet staat ingelogd, ziet u nu een beperktere pagina. Wordt daarom GRATIS Lid of login met uw wachtwoord


Copyrights © 2000 by XEA.nl all rights reserved
Niets mag zonder toestemming van de redactie worden gekopieerd, linken naar deze pagina is wel toegestaan.


Copyrights © DEBELEGGERSADVISEUR.NL