Gezonde economie in de Eurolanden ziet er anders uit. Straks meer nieuws.

Alleen voor leden beschikbaar, wordt daarom gratis lid!

Dag advies 08/04/2018 06:43
Regeringsleiders van de Eurolanden roepen om 't hardste, "het gaat weer goed met onze economieën"!

Maar het is list & bedrog, want als je wat dieper in de economieën graaft, kom je tot een heel andere conclusie.
Door gemanipuleerde rente, die (lees rente)door de ECB naar een dieptepunt is gebracht, worden bedrijven kunstmatig in het "zadel" gehouden. Kijk de Bouwbedrijven maar eens, welk Bouwbedrijf staat er schulden vrij voor en kan het hoofd zonder moeite boven water houden?
Ook de Deutsche Bank heeft laten zien, dat deze Bank nauwelijks nog te LEIDEN is, deze Bank wordt van alle kant gesteund en dat wordt niet in de MEDIA verteld, een schande!
Want de Deutsche Bank heeft al jaren een van de grootste derivatenposities ter wereld. Op een gegeven moment bedroeg deze blootstelling aan derivaten zelfs 20 keer het bbp van Duitsland. Ga daar eens aanstaan!

De Banken in de Eurolanden o.a. HSBC en de Deutsche bank hebben ook een veel te grote last in China, ook dat wordt niet in de media gemeld.

Waarom halen wij(lees XEA.nl) dit aan!
Als de Handelsoorlog (nog eens USA$ 100 miljard heffingen China) met de VS(lees President Trump) wel escaleert met China, wat zal er dan gebeurden? China heeft veel papier van de VS (lees in dollars), maar OOK in Euro's. Wat/welke valuta (in)zet, gaat China doen??
U moet dat meer zien als tegenactie naar president Trump heffingen toe.

Want China heeft de afgelopen jaren veel goud verzameld en beschikt naar schatting over bijna 20.000 ton aan goud, volgens bronnen in de media. Het grootste deel daarvan is in handen van particulieren, die worden al sinds 2004 door de overheid gestimuleerd om goud te kopen. Waarom?? Daar zal een reden voor zijn!!

Gaat China het dollar papier inzetten, kunnen en willen de Europese Banken dat dan nog wel omzetten in Euro papier naar China toe?
Wordt de blootstelling van de Europese Banken naar China toe dan niet te groot? Want zij(lees Europese Banken) hebben al de grootste blootstelling naar China toe.

De schade van de Handelsoorlog zal desastreus worden als de rente in de Eurolanden OOK nog eens zou gaan stijgen.
Dan is het snel einde Euro en economie in de Eurolanden, want dan wordt heel het Europese bank bestel meegezogen in de ellende en is UW EURO totaal waardeloos.

DAAROM zou iedere Burger in de Eurolanden(zoals in China) zich moeten indekken en tenminste 20% om zetten in Edelmetalen.

ONS (lees de Burgers van de Eurolanden) wordt NIET de WAARHEID verteld, maar onze Nestor loopt al wat jaren mee in deze wereld en ziet duidelijk dat de ANGST waarmee de Leiders in de Wereld worstelen, dit helse probleem voor HUN Burgers proberen te verbloemen.

Dus een gezonde economie zou een veel hogere rente moeten KUNNEN dragen, maar kan dit NU niet hebben!! Zeker in de Eurolanden NIET. Vandaar ook deze kop van ons schrijven.

De agenda voor deze week, met diversen berichten van het CBS.
maandag 9 april
AVA Kendrion

dinsdag 10 april
Novisource NV jaarresultaten 2017
Takeway Resultaten 1e kwartaal 2018
In de VS Producentenprijsindex.

woensdag 11 april
Beursgang Retail Estates
AVA 's van Airbus, AholdDelhaize, Heijmans en SBM.
In de VS, Inflatie cijfer, Consumptieprijsindex, MBA Hypotheek-aanvragen.
In de VS ook Overheidsschuld, die is heel belangrijk!!

donderdag 12 april
AVA Wessanen te Amsterdam
Fagron en Groothandelsgebouw met 1ste kw. cijfers 2018
Jaarverslag Curetis.
In de VS werkeloosheid cijfer en Import -en exportprijzen.

vrijdag 13 april
In Duitsland Consumptieprijsindex
In de VS Consumenten sentiment.

Privacy schending door de MiFiD II, niet alleen in Nederland, maar ook elders in Europa. Dat hoorden wij van 1 bemiddelaar.
Wij krijgen steeds meer vragen over UW eigen effectentransacties, waarom moet mijn bemiddelaar dat aan de AFM doorgeven. Zelfs door de telefoon verbazing. Schijnbaar weet niemand dat Uw bemiddelaar dat per 1/1/2018 al doorgeeft.
Wat moet/doet de AFM daarmee??
Doe Uw beklag bij UW bemiddelaar.
Neem 't door in het weekend met Uw vrienden & kennissen, laat die ook hun beklag doen bij hun bemiddelaar.
lees elders meer bij
Doorgeven transactie (effecten) klanten Effectenkredietinstellingen.
http://www.xea.nl/advies.php?id=dba-33523&type=toon
zie OOK bij deze link het antwoord van de VEB en dat is voor ons teleurstellend!
Komt de VEB nog wel op voor de belangen (lees de Privacy) van haar leden. Enige TEGENSTAND hadden wij ZEKER verwacht. Verschuil je niet achter de AFM e/o ESMA.
Het lijkt de Regering wel!!!


Dit betekent 't voor U
Vanaf 3 januari 2018 is de wetgeving MIFIDII in werking getreden, dit betekent onder andere dat Uw bemiddelaar in Effecten alle beleggingstransacties van u moet doorgeven aan de toezichthouder, de Autoriteit Financiële Markten (AFM).
Een enge gewaarwording.

Geef dit door aan vrienden & Kennissen en protesteer bij Uw Bank e/o bemiddelaar. DIT MAG NIET GEBEUREN!

media,
’Deutsche Bank-topman Cryan op schopstoel’.
FRANKFURT - Deutsche Bank (DB) hakt snel de knoop door over de toekomst van ceo John Cryan bij de bank. Zondagavond komt de raad van commissarissen van DB bijeen om over zijn lot te oordelen. lees verder op
https://www.telegraaf.nl/financieel/1885325/deutsche-bank-topman-cryan-op-schopstoel

Sandoz outlines plans for next Healthcare Access Challenge (HACk), to support local digital innovation. lees elders meer.

Voetbal uitslagen
07.04. 20:45 Sparta VVV-Venlo 3 : 2
07.04. 19:45 AZ PSV 2 : 3
07.04. 19:45 Roda Zwolle 3 : 2
07.04. 18:30 NAC Vitesse 1 : 0



Beperkte weergave !
Leden hebben toegang tot meer informatie! Omdat u nog geen lid bent of niet staat ingelogd, ziet u nu een beperktere pagina. Wordt daarom GRATIS Lid of login met uw wachtwoord


Copyrights © 2000 by XEA.nl all rights reserved
Niets mag zonder toestemming van de redactie worden gekopieerd, linken naar deze pagina is wel toegestaan.


Copyrights © DEBELEGGERSADVISEUR.NL