Beleggers zien 't weer zitten. Straks meer nieuws.

Alleen voor leden beschikbaar, wordt daarom gratis lid!

Dag advies 31/03/2018 06:57
Dat lazen wij in de media, maar maken "beleggers" geen fout?
Wij van de redactie zien patronen steeds terug komen, nemen we begin jaren 1980, hoge rente tarieven van rond de 12% en zeer lager koersen op de borden. Maar de privé schuldenlast was in die jaren nog beperkt. In 1995 was dat nog slechts EUR 194,8 miljard per 31/12/195 en nu EUR 760,9 miljard.(CBS)
Het aantal beleggers was in de jaren rond 1980 ook nog zeer beperkt, maar de huizenmarkt kreeg een enorme duw. De gedwongen verkopen waren aan de orde van de dag.
Nu is de rente laag en wat zie je, de huizenmarkt heeft een stijgende lijn in prijs, maar dat is alleen in de 5 Grootste steden.
We worden voor de gek gehouden door de media, daar lezen wij dat overal de huizen prijzen stijgen, maar nemen zij de huizenprijzen (lees daling) van de huizen in het AARDGAS gebied wel mee?
De zeer kleine beperking van de leen mogelijkheid voor Hypotheken weegt niet af tegen over de norm die in de jaren 1980 gehanteerd werden, die was 40% eigen geld met een max van het bruto jaarsalaris 5 maal. Want meer geld kon je niet krijgen.

Nu kun je als beleggers veel geld lenen (lees Effectenkrediet) bij weinig eigen geld. Door te kopen kun je een zeer hoge schuld opbouwen en zolang de koesen stijgen gaat alles naar wens.

Kijk eens naar de nieuwelingen op de beurs, er staan er te wachten!
Vinden beleggers dat niet vreemd! Neen is het antwoord, maar denken beleggers dan wel na? Waarom naar de beurs als de rente leencapaciteit bij deze lage rente groot moet zijn!
Waarom staan Effectenkredietinstellingen niet te trappelen om aan die Nieuwelingen (voor beursgang) "GEEN GELD" te geven! Omdat zij (lees Effectenkredietinstelling) "het risico" te groot vinden.
MOET dat niet een reden zijn voor beleggers wakker te worden?
Schijnbaar niet.

Systeemhandel kan elke prijsvorming bewerkstelligen, dat laten de patronen ons wel zien en vaart dus niet op deze "schijn informatie" mee, dat alles koek & ei is!

Wij leven in een schijn wereld, waar fraude & bedrog de scepter zwaaien, kijk eens naar American Greed op RTL Z (bij ons op 11)
In de WERELD draait alles om UW geld, waar heel veel partijen met List & Bedrog, de greep naar Macht & Luxe zich toe-eigenen.
Controle weten zij in de "luren te leggen", met hulp van allerlei instanties en partijen, die eigenlijk betrouwbaar zouden moeten zijn.

Nyrstar issues 839,456 new shares under an existing incentive plan for employees - New denominator. lees elders meer

media,
Wanbetalingen creditcards aanwijzing voor nieuwe crisis?
Het vertrouwen in de economie is momenteel groot en dat wordt bevestigd door sterke macro-economische cijfers uit de Verenigde Staten en de Eurozone. Desondanks waarschuwen steeds meer analisten voor een nieuwe crisis, omdat bepaalde indicatoren suggereren dat de economie binnenkort aan een neerwaartse cyclus zal beginnen. lees & zie verder op
https://www.hollandgold.nl/nieuws/wanbetaling-creditcards-aanwijzing-nieuwe-crisis/

media, China
China zet eerste stappen richting olie in yuan.
China zet dit jaar de eerste stappen om de import van olie in yuan af te rekenen, zo meldt Reuters op basis van verschillende anonieme bronnen. Begin deze week werden de oliecontracten in yuan gelanceerd en de verwachting is dat er in de tweede helft van dit jaar ook al grote deals gesloten kunnen worden met olieproducerende landen. China zou onder andere met Rusland en Angola afspraken willen maken om olie in haar eigen munt af te rekenen. lees verder op
https://www.hollandgold.nl/nieuws/china-zet-eerste-stappen-olie-yuan/

Novartis to present predictability data for brolucizumab in nAMD from pivotal HAWK and HARRIER trials at ARVO.
lees elders meer

tijd 10.49
1 bitcoin = 6.916,70 USA dollar
1 ripple = 0,50099 USA dollar

media,
Afwachten of Pechtold wordt vervolgd voor discriminatie
Wilders wil uitstel hoger beroep. lees verder op
https://www.telegraaf.nl/nieuws/1859638/wilders-wil-uitstel-hoger-beroep

De valuta's
de slotstanden van vrijdag en van begin deze week
De dollar euro 121,2324 - 1,2357
De Yen 130.95 - 129,36
't Pond 0,8791 - 0,8741
AU$ 1,6047 - 1,6043
C$ 1,5896 - 1,5927
NZ$ 1,7030 - 1,7078
Sing$ 1,6161 - 1,62,43

Melk garantie prijs FrieslandCampina april 2018
lees elders meer.

Nieuw Vlaams technologieplatform voor suikervalorisatie.
lees elders meer.

National company is successfully undertaking the batch plant 4 construction work for Oyu Tolgoi underground project.
lees elders meer.

Fijne Paasdagen en hopelijk hetzelfde weer als hier vandaag.

Privacy schending door de MiFiD II, niet alleen in Nederland, maar ook elders in Europa. Dat hoorden wij van 1 bemiddelaar.
Wij krijgen steeds meer vragen over UW eigen effectentransacties, waarom moet mijn bemiddelaar dat aan de AFM doorgeven. Zelfs door de telefoon verbazing. Schijnbaar weet niemand dat Uw bemiddelaar dat per 1/1/2018 al doorgeeft.
Wat moet/doet de AFM daarmee??
Doe Uw beklag bij UW bemiddelaar.
Neem 't door in het weekend met Uw vrienden & kennissen, laat die ook hun beklag doen bij hun bemiddelaar.
lees elders meer bij
Doorgeven transactie (effecten) klanten Effectenkredietinstellingen.
http://www.xea.nl/advies.php?id=dba-33523&type=toon

Dit betekent 't voor U
Vanaf 3 januari 2018 is de wetgeving MIFIDII in werking getreden, dit betekent onder andere dat Uw bemiddelaar in Effecten alle beleggingstransacties van u moet doorgeven aan de toezichthouder, de Autoriteit Financiële Markten (AFM).
Een enge gewaarwording.



Beperkte weergave !
Leden hebben toegang tot meer informatie! Omdat u nog geen lid bent of niet staat ingelogd, ziet u nu een beperktere pagina. Wordt daarom GRATIS Lid of login met uw wachtwoord


Copyrights © 2000 by XEA.nl all rights reserved
Niets mag zonder toestemming van de redactie worden gekopieerd, linken naar deze pagina is wel toegestaan.


Copyrights © DEBELEGGERSADVISEUR.NL