Betrouwbaarheid, waar is die nog? Straks meer nieuws

Alleen voor leden beschikbaar, wordt daarom gratis lid!

Dag advies 21/01/2018 08:08
Betrouwbaarheid, waar is die nog?
Wij worden tegenwoordig dood gegooid met allerlei nieuwe producten, waar de meeste beleggers geen behoefte aan hebben. Je zou ze kunnen plaatsen in een donkere hoek, want begrijpelijk zijn die producten niet. Zij zijn meer een computergestuurde combinatie van, zoals men zegt: "risico's indekken"! Maar is dat wel zo?
ETF's, daar lazen wij dat ca. 80% van de particulier verlies lijdt. Waarom worden zij dan toegelaten?
Onze inschatting is, de Instanties die daarover moeten beslissen kennen zelf de juiste (uit)werking niet en onder druk van de GROTE partijen laten zij vrijwel alles toe. De MiFiD II e/o PRIIPS (Package Retail and Insurance-based Investment Products) ten spijt.

Het lijkt allemaal zo mooi, maar 't is alleen SCHIJN, zodat U zich veilig mag/moet voelen. De BENDE wordt alleen maar groter en ondoorzichtelijker.

De MARKT moet het PRODUCT maar uittesten en dan zien we wel!

Blockchain, dat is voortgekomen uit de Crypto munten.
De technologie die daar achter schuilt is dat de munt veilig verhandeld kan worden. Daarbij wordt de handel geverifieerd door een netwerk van computers zonder centrale aansturing.
Blockchaintechnologie zorgt voor een betrouwbare database.
Is dat wel zo?
Database gegevens kunnen gekraakt worden etc. etc.

Wat kan er niet gekraakt worden?
Zoals onze Nestor in het verleden 's morgens om even voor 09.00 de kluis opende en daar de baken met kaarten uithaalde en het kantoor inrolde.
Ook maakt hij in de Kluis de Geldkluis open en bracht het geld 't kantoor binnen.
Niemand kon erbij komen, tot dat de Hoofdkluis van 't tijdslot af was.

Dan kon de dag beginnen van het zaken doen en was alles te begrijpen en TE herleiden.
Tegen het sluiten ging de gang van zaken in omgekeerde volgorde zoals dat 's morgen bij de opening ging.
Kluis dicht en op het nachtslot. En weer kon niemand erbij.

De Betrouwbaarheid stond voorop! Nu is dat NIET meer zo, er wordt met een percentage rekening gehouden van verlies door onregelmatigheden.
Wie moet dat betalen?
JUIST u als klant en de Effectenkredietinstellingen verhogen steeds per jaar het aanhouden van 1 of meerdere rekleningen bij hen.
Het gaat met kleine bedragen, waar je in het verleden nog ca. 2,5% rente voor UW laagste saldo per maand voor kreeg.

Tijden kunnen veranderen, maar de betrouwbaarheid zou NUMMER 1 moeten zijn, maar DAT is allang niet meer zou. De fraude die door de vernieuwingen zijn ontstaan, worden geaccepteerd voor het toelaatbare.

Dat zien we in de Effecten branche ook, waarom voren ze de hernummering van de digitale aandelen niet in? De Bitcoin heeft wel een eigen uniek nummer, zoals in het verleden de K stukken (lees fysieke aandelen) dat ook hadden.

Omdat de Bilderberg Groep (lees dit eens)http://finalwakeupcall.info/blog/2014/08/10/bilderberg-een-brug-te-ver/

, waarin ook de groep van ca. 20 Effectenkredietinstellingen ook zitten. Deze groep mag zich eigenlijk geen Effectenkredietinstelling meer noemen.

Maar deze Bilderberg Groep is stelselmatig bezig HUN Macht en WIL de Burgers op te leggen.
Hun betrouwbaarheid zetten wij onder ZWAK weg. Want zij bepalen straks voor ons en ons nakomelingen wat wel & niet god is voor ons.

De Burgers mogen dan nog ALLEEN MEELOPEN!

Neem de Brexit, 73 nieuwe leden moeten er weer komen, WAARTOM?
De Visser met hun nieuwe sleeptechniek, mag niet meer van Brussel! De grote bepalen wat de kleinere leden wel & niet meer mogen! Geeft dat betrouwbaarheid.

Ter overweging
Het ware te wenschen
Dat alle Menschen
Met al hun gebreken
Zichzelf eens bekeken
Dan zouden ze 't wel laten
Om over anderen te praten

De agenda voor deze week
zondag 21 jan.
Stemming leden SPD over akkoord Informatie
Laatste dag van de twee daagse bijeenkomst te Vancouver Mijnbouwfinanciering.

maandag 22 jan.
Consumenten uitgave + vertrouwen Nederland.

dinsdag 23 jan.
Duitsland peiling economie
Japan rente beleid

woensdag 24 jan.
GrandVision jaarcijfers 2017
In de VS MBA Hypotheek-aanvragen.

donderdag 25 jan.
Sligro jaarcijfers.
Duitsland Consumenten + ondernemersvertrouwen
In de VS, Leading Indicators + Werkeloosheid.

vrijdag 26 jan.
KBC Ancoro halfjaar bericht.
In de VS Duurzame goederen.

Voetbal uitslagen
20.01. 20:45 Vitesse Heerenveen 1 : 1
20.01. 19:45 ADO VVV-Venlo 1 : 1
20.01. 19:45 Zwolle NAC 1 : 0
20.01. 18:30 Roda Twente 1 : 1
19.01. 20:00 Utrecht AZ 1 : 1

media
'Takeaway ziet fusie met Delivery Hero als optie'.
AMSTERDAM (AFN/RTR) - Takeaway.com ziet een fusie met zijn Duitse branchegenoot Delivery Hero als een mogelijkheid, bij een consolidatieslag van de Europese maaltijdbezorgingsmarkt. lees verder op
https://www.telegraaf.nl/financieel/1567154/takeaway-ziet-fusie-met-delivery-hero-als-optie

reactie XEA.nl
Geen betrouwbaar spel gespeel bij dit fonds, protesten van deelnemers over te hoge kosten en het stuwen & duwen van de prijsvorming. Dat is dit het laatste redmiddel. Afblijven van dit soort fondsen.

media Gemeente Den Haag
Kwetsbare groepen staan centraal bij de Gemeente Den Haag
De gemeente Den Haag, met meer dan 526.000 inwoners één van de drie grootste steden van Nederland, besteedde in 2017 bijna 70 miljoen euro aan bestrijding van armoede en schulden onder Hagenaars. Dat is bijna 5 miljoen meer dan in het jaar daarvoor. Gelijke kansen voor kinderen, participatie van ouderen, tegengaan van schulden en optimale toegang tot de armoedevoorzieningen vormen de pijlers van het beleid. Data zijn daarbij van groot belang. Dat was de reden waarom de gemeente Den Haag en het CBS eind september 2017 samen een Urban Data Center oprichtten. lees verder op
https://corporate.cbs.nl/#articleId=764f85a0-4b77-42b6-9a0e-405b46e0afb9-nl-nl

Biome’s CEO Paul Mines: ‘UK bioeconomy is part of the solution to eliminating plastic waste’ lees elders meer.

media Staten in de VS
Steeds meer Amerikaanse staten geven goud en zilver alle ruimte.
Ontdek wat Texas, Arizona, North Carolina, Virginia, Idaho en andere staten doen….Van onze valuta activist, JP Cortez, komt het volgende artikel: In 2017 boekten Arizona, Louisiana, Virginia, Texas, North Carolina, en zelfs Minnesota voortgang om harde valuta alternatieven mogelijk te maken, en in 2018 gaan meer staten volgen. 36 staten hebben de BTW afgeschaft op edelmetaal transacties, en Alabama en Tennessee volgen naar verwachting dit jaar (red: op zilver zit in NL nog steeds 21 procent BTW, voor zilveren munten geldt de marge regeling).

In Utah en Oklahoma zijn goud en zilver zelfs al een wettig betaalmiddel.
lees verder op
http://www.vrijspreker.nl/wp/2018/01/steeds-meer-amerikaanse-staten-geven-goud-en-zilver-alle-ruimte/

met o.a.
Stefan Gleason: Onze doelstelling is mensen voor te lichten over edelmetaal en hun te assisteren om te diversificeren naar dit betrouwbare en stabiele geldmiddel. Het is het ware grondwettelijke geld waarvan de geschiedenis teruggaat naar het begin van onze natie. Goud en zilver worden al duizenden jaren lang als geld gezien vanwege hun superieure eigenschappen om te dienen als het opslaan van waarde, het nut als ruilmiddel, en de financiële zekerheid die ze bieden.
reactie XEA.nl
Het terughalen van goud & zilveren munten gaat straks wereldwijd een enorme omvang krijgen. Houdt daar wel rekening mee.
Dit geluid horen wij steeds meer in ons netwerk.
De mensen die het meest benadeeld werden/worden door de inflatie zijn de werknemers en de spaarders.

Hier worden belangrijker pijlers onder de Bilderberg Groep weggezaagd(red.).

media,
Peter Mertens: In Griekenland botsen twee werelden met elkaar.
Peter Mertens schetst in “Hoe durven ze” onder andere het onthutsende verhaal achter de Griekse crisis. Mertens en de uitgever (EPO) boden ons het volledige hoofdstuk over dat Griekse drama aan.
lees verder op
http://www.dewereldmorgen.be/artikels/2012/02/10/peter-mertens-in-griekenland-botsen-twee-werelden-met-elkaar

Ook hier speelt betrouwbaarheid een belangrijke rol.(red.)

met dit
Op het Griekse eiland Hydra, waar de woningen hagelwit zijn en de zee diepblauw, woont de Nederlandse journaliste Ingeborg Beugel. Ze berichtte jarenlang over het land. Ze schrijft passioneel over het geritsel van de Griekse politieke en economische elite. “Ik vind het interessant dat de Europese Unie heel arrogant, keihard en meedogenloos allerlei eisen stelt aan Griekenland terwijl Brussel de Griekse regering niet onder druk zet om de corrupte politici aan te pakken. Daar stuurt Brussel geenszins op aan. Sterker nog: Brussel zwijgt als het graf omdat er anders heel veel louche praktijken aan het licht zouden komen die met Europa te maken hebben. Siemens bijvoorbeeld heeft ongenadig veel smeergelden uitgedeeld in ruil voor een monopoliepositie tijdens de Olympische Spelen in Athene in 2004. Daar zijn miljarden omgegaan maar als je dat gaat aanpakken dan kom je ook aan een Duits bedrijf en dat wil Duitsland niet. Er zijn ook heel veel smeergelden betaald voor dure Duitse onderzeeërs. Griekenland heeft die gekocht tegen twee keer de prijs die Turkije ervoor moest betalen. Frankrijk dwong Griekenland in ruil voor ‘hulp’ peperdure gevechtsvliegtuigen aan te schaffen. De Wildertjes liegen echt: er wordt niks gegeven, er wordt dik verdiend aan de zogenaamde steun aan Griekenland”, vertelt ze aan de Nederlandse Radio1.

BASF
ecovio® – compostable polymers with biobased content
ecovio® is a high-quality and versatile bioplastic of BASF. The primary advantages it’s certified compostable and contains biobased content.

1 kg. Ecovia bestaat uit 50% PLA van Purac.(red.)
ecovio®:
is a finished compound
certified compostable worldwide
has a variable biobased content
is printable and weldable

The main areas of use for ecovio® are plastic films such as organic waste bags, dual-use bags (first for shopping, then for organic waste) or agricultural films. Furthermore, compostable packaging solutions such as paper-coating, shrink films, foam packaging and injection molding products can be produced with ecovio®. See and read more on
https://www.plasticsportal.net/wa/plasticsEU~ro_RO/portal/show/content/products/biodegradable_plastics/ecovio

Corbion/Purac
Total Corbion
De Polystyreen van Total ligt dichtbij PLA.
Samen zijn ze bezig met 'n gips vrij project en er worden al producten vermarkt sinds november 2016.
BASF - Barnsteen.
Daar is schaarste aan grondstof.
Samen met Corbion werken beide aan producten waar rest afval weer gebruikt kan worden als start voor een nieuwe proces(lees nieuw bruikbare grondstof. Dit is waarde creëren voor de toekomst.
Wij gaan uit dat Corbion, met de huidige belangstelling van de biotech sector boven aan de lijst staat voor samenwerking of meer.
De samenwerkingen met Total, Basf en andere gegadigden o.a. DSM, DuPont,en Evonik kunnen wij noemen.
Veel aandelen zit in vaste handen (ca. 44%) van Corbion.
Milieu houdt ons bezig en de plastic soep moet bestreden worden.

Plastic Soep. De plastic soep is een gebied in het noorden van de Stille Oceaan, waar enorme hoeveelheden plastic in zee drijven. Het plastic verzamelt zich door de zeestromen, die het afval naar zich toetrekken. De plastic soep is inmiddels al 34 keer zo groot als Nederland. zie & lees verder op
https://www.avalex.nl/de-kringloop-van-afval/plastic-pmd/plastic-soep/

media
Saudi-Arabië wil OPEC-deal verder verlengen.
MASQAT (AFN/BLOOMBERG) - Saudi-Arabië pleit voor het langer beperken van de olieproductie door leden van oliekartel OPEC. Volgens de Saudische olieminister Khalid Al-Falih moet ook na 2018 een rem op de productie. Hij kreeg in zijn pleidooi steun van zijn collega uit Oman. lees verder op
https://www.telegraaf.nl/financieel/1568102/saudi-arabie-wil-opec-deal-verder-verlengen
reactie XEA.nl
acting in concert.
manipulatie van de olie prijs.

media,
Dodental hotelbrand Praag stijgt.
PRAAG - Het dodental door de hotelbrand in de Tsjechische hoofdstad Praag is opgelopen naar vier. Twee vrouwen overleden een dag na de brand aan hun verwondingen, zei een woordvoerder van het ziekenhuis. Over hun nationaliteit is nog niets bekendgemaakt. lees verder op
https://www.telegraaf.nl/nieuws/1568253/dodental-hotelbrand-praag-stijgtBeperkte weergave !
Leden hebben toegang tot meer informatie! Omdat u nog geen lid bent of niet staat ingelogd, ziet u nu een beperktere pagina. Wordt daarom GRATIS Lid of login met uw wachtwoord


Copyrights © 2000 by XEA.nl all rights reserved
Niets mag zonder toestemming van de redactie worden gekopieerd, linken naar deze pagina is wel toegestaan.


Copyrights © DEBELEGGERSADVISEUR.NL