Wall Street uit z'n dak, maar Oostmarkt terughoudend. Straks meer nieuws.

Alleen voor leden beschikbaar, wordt daarom gratis lid!

Dag advies 18/01/2018 06:26
Banken in de VS 't haasje en 't Beige Book bood steun en Boeing zorgde voor een hoger vlucht in de VS.
De Dow schoot naar 26,115.65 +322.79 +1.25% en pakt de 26.000 grens ruim.
De Nasdaq 7,298.28 +74.60 +1.03%

Goud $ 1.327,50 zilver $ 17,01 en platina $ 998,-- Gold/Silver Ratio 78.02
media Gold Holds Key Support After 2 Million Ounces Dumped Late Yesterday.
read more on
http://www.kitco.com/news/2018-01-17/Gold-Holds-Key-Support-After-2-Million-Ounces-Dumped-Late-Wednesday.html

Zo werkt 't met 't manipuleren van o.a Centrale Banken.

Olie $ 64,16 en de dollar euro 1,2199
1 bicoin = 10.907 USA dollar
1 ripple = 1.36400 USA dollar

In de media Antillen maar dan de werkelijkheid.
Onze “volks "vertegenwoordigers laten zich graag fêteren op wat zij noemen een WERK bezoek. Business class vliegen, schitterende hotels, strand, alles vrij + zakgeld. Dat er gesmokkeld wordt vanuit Venezuela is al jaren bekend, dat er pas een Arubaanse oud politicus vastzat in Venezuela ivm met benzine smokkel met zijn speedboot wordt ter plaatse lacherig afgedaan. En nu verhalen dat er geen fruit op Aruba komt, onzin..supermarkten daar liggen afgestampt vol, dat fruit is een dekmantel voor de drugs, wapens, illegalen etc. etc. waar ook lokalen vrolijk aan meedoen.
Dat er overal fotosessies waren en mooie tripjes werden georganiseerd waarmee de Kamerleden het idee hadden dat ze heel belangrijk waren is nog daar aan toe, maar vragen stellen hoe het kan dat er een 3 en 5 jarig jongetje maanden lang zijn geslagen en geschopt totdat ze dood waren werden niet gesteld, ook het gigantische misbruik van kinderen hier op Aruba werden geen vragen gesteld.

Ook geen vragen over de schuldenlast van meer dan 4000 miljoen Awg die maar blijft groeien, het vakantie gevoel zou alleen maar verstoren en waarom deze onzin reizen nu nog moeten !

http://www.knipselkrant-curacao.com/tpo-wat-ik-niet-mocht-zien-op-aruba/
http://dencayente.net/2018/01/10/onder-de-pannen/

Er gaat wel ca. EUR 250 miljoen voor herstel heen op 110.000 inwoners.

In de Oostmarkt een terughoudende stemming, bezinning van wat er in de VS gebeurde.
In Japan de Nikkei23.804 -63 punten
In Hong Kong de Hang Seng 31.907 -74 punten
In Australië de All Ordinaries 6.130
In Singapore de Straits 3.536 -5 punten

De valuta's
De dollar euro 1,2199 de Yen 135,68 't Pond 0,8829 AU$ 1,5320 C$ 1,5194 NZ$ 1,6746 en Sing$ 1,6154
In Australië waren de banencijfers beter dan verwacht en toch nauwelijks reactie van de AU$ .

Actuele goud en zilver prijs
18-jan-2018 06:45 CET
Goudprijs: € 1.087,17 -3,60
Zilverprijs: € 13,94 -0,03
Prijzen in euro's en per troy ounce

de agenda voor deze week
donderdag 18 jan.
In de VS de Werkloosheid + Bouwvergunningen + olievoorraden

vrijdag 19 jan.
Beter Bed - tussentijdse verklaring Q4 2017
In Duitsland Producentenprijsindex
In de VS Consumenten sentiment

Media, 26 juli 2016
IS eist moord op Franse priester op.
Islamitische Staat heeft de moord op een Franse priester opgeëist. De 85-jarige priester werd vanochtend in zijn kerk in Normandië aangevallen door twee mannen, die zijn keel doorsneden. Het Vaticaan is ernstig geschokt en noemde de moord "een barbaarse daad". Een van de daders was een 19-jarige jihadist.

Nu het echte VERHAAL
Wat blijkt sinds 5 jan. j.l., maar niets in de Nederlandse media.!

De opsporingsambtenaar in Frankrijk had op een media gelezen dat de dader dit van plan was, de dader was bekend bij de Franse Politie. Die ambtenaar gaf het door (mocht alleen aan zijn MEERDERE) aan de juiste persoon. Die waren niet allen aanwezig en de ambtenaar die het door MOEST geven had het te DRUK. Dus bleef het liggen tot dat de aanslag gepleegd was.
Toen de aangever van die mogelijke aanslag duidelijk liet weten wat HIJ had doorgegeven, moest HIJ (de klokkenluider) alles wat hij had doorgegeven in woord & geschrift verwijderen en de mond houden.
Nu zijn opsporingsjournalisten er achter gekomen en GISTERAVOND zijn die opsporingsjournalisten ERMEE naar buiten gekomen.

DE DOOFPOT werkt dus ook in Frankrijk, Overheden zijn NIET te vertrouwen wat wij vandaag al eerder schreven. Alles moet dicht voor eigen EER & GLORIE!

Een SCHANDE, dus die bejaarde Priester had NU nog kunnen leven als er juist was gehandeld (Lees ingegrepen).

Barbaars
Paus Franciscus liet weten dat hij zwaar geschokt is door het nieuws. Het Vaticaan noemde de dood van de 85-jarige priester een "barbaarse daad".

Wat een huichelaars
Woordvoerder Frederico Lombardi: "We zijn vooral geschokt omdat dit vreselijke geweld in een kerk plaatsvond, een plek waar Gods liefde wordt verkondigd."
De Franse president François Hollande bracht na de aanslag een bezoek aan de kerk en noemde de moord op de priester, "een schandelijke terreuraanslag''. Hij zei dat Islamitische Staat Frankrijk de oorlog heeft verklaard, en benadrukte dat de Franse regering de strijd tegen IS "met alle middelen'' zal voortzetten.
De Franse premier Manuel Valls noemde de gijzeling een "barbaarse aanval". Marine Le Pen, de leider van het extreemrechtse Front National, sprak van "een nieuwe aanslag van islamitische terroristen".

Griekenland
Geen veerboten op 12 januari door staking
De overkoepelende vakbond voor Griekse zeelieden (PNO) heeft een 24-uurstaking aangekondigd voor vrijdag 12 januari. Dat houdt in dat alle veerboten in Griekenland op die dag aan de kade blijven liggen.

Het personeel legt het werk neer om te protesteren tegen onverzekerde arbeid, de toename van de werkloosheid en de verlaging van de pensioenen.

Een van de eisen van het personeel is dat de werknemersrechten en sociale zekerheid worden teruggebracht naar het niveau van voor het memorandum waarin wordt bepaald welke hervormingen en bezuinigingen Griekenland moet doorvoeren in ruil voor financiële steun van het IMF en de EU.

“De overheid is niet van plan om onze problemen op te lossen. Ondanks de aanhoudende (loze) beloften nemen de problemen alleen maar toe, als gevolg van de afspraken, hervormingen en bezuinigingen van het derde steunprogramma”, schrijft PNO in een verklaring.

Het is niet de eerste keer dat ze om deze reden het werk neerleggen. Vorig jaar staakte het personeel van veerboten ook al enkele keren. In december 2016 duurde een staking zelfs bijna een hele week.

Reizigers die al tickets hebben geboekt wordt geadviseerd om contact op te nemen met hun reisagent of de plaatselijke havenautoriteiten voor meer informatie. Mogelijk volgen er nog meer acties.
Update 10/01: Ook het personeel van de metro in Athene legt op 12 januari het werk neer. De 24-uurstaking treft de metrolijnen 2 en 3 (de rode en blauwe lijn). Op maandag 15 januari hebben de Griekse luchtverkeersleiders tussen 12.00 en 15.00 uur een staking gepland.

media Greece Strikes
After the union representing metro d tram anworkers announced the action, the union of trolley bus workers followed suit, decrying the “new tough measures” the government is ushering in with the new multi-bill which is to go to a vote on Monday, when they plan to stage a 24-hour strike.
Greek air traffic controllers are to stage a walkout on Monday between noon and 3 p.m., also in protest at the multi-bill.

Je bent wat je doet!

Sandstorm Gold Yesterday Vol.1.872.600
Time X Price Chg Vol Buyer Seller Markers
16:00:00 T 6.32 -0.18 26 79 CIBC 36 Latimer Q
16:00:00 T 6.32 -0.18 13 79 CIBC 36 Latimer Q
16:00:00 T 6.32 -0.18 35 1 Anonymous 36 Latimer Q

ABN AMRO roept Buitengewone Algemene Vergadering bijeen
ABN AMRO Group N.V. publiceert vandaag de oproeping en vergaderdocumenten voor de Buitengewone Algemene Vergadering van Aandeelhouders die op woensdag 28 februari 2018 in Amsterdam wordt gehouden. De documenten, met inbegrip van de agenda en de toelichting daarop, zijn beschikbaar op de website van ABN AMRO (www.abnamro.com/meetingdocuments).

Nyrstar Announces 2017 Full Year Reporting Date and Webcast
Nyrstar plans to release its 2017 Full Year Results at 7:00am Central European time, on Thursday 22 February 2018. Nyrstar management will host a conference call with the investment community on 22 February 2018 at 9:00am Central European time. The conference call will be webcast live and can be accessed through webcast link https://edge.media-server.com/m6/p/pji2sxqc

Barrick Reports Preliminary Full Year and Fourth Quarter Production Results
lees elders meer.

IAMGOLD Delivers Exceptional Operating and Exploration Performance in 2017 With Significant Growth Catalysts Ahead in 2018
lees elders meer.

TAHOE ACHIEVES RECORD GOLD PRODUCTION IN 2017
lees elders meer.

In de media
- Records in Haven van Antwerpen.
- Euro impasse te doorbreken.
Maar 't is een waardeloze munt die NIET gegarandeerd wordt door een Staat en er is ook geen enkele dekking voor de euro (lees goud etc.).

media,CBS
Gezonder eten stijgt meer in prijs dan ongezonder eten
Gezondere voedingsmiddelen zijn in tien jaar tijd gemiddeld 22 procent duurder geworden, ongezondere producten stegen gemiddeld 13 procent in prijs. Suiker, snoep en ijs waren in 2017 zelfs goedkoper dan tien jaar eerder. Dat blijkt uit een nieuwe analyse die het CBS in samenwerking met het Voedingscentrum heeft uitgevoerd. lees verder op
https://www.cbs.nl/nl-nl/nieuws/2018/03/gezonder-eten-stijgt-meer-in-prijs-dan-ongezonder-eten

media, CBS
Export groeit met ruim 9 procent in november
Het volume van de goederenexport was in november 9,4 procent groter dan in november 2016, meldt het CBS. De groei was groter dan in oktober. In november groeide opnieuw vooral de export van personenauto’s, machines en apparaten. Het volume van de import was in november 5,3 procent groter dan een jaar eerder. Ook de groei van de import was groter dan in de voorgaande maand. Volgens de CBS Exportradar zijn de omstandigheden voor de export in januari 2018 per saldo even gunstig als in november. lees verder op
https://www.cbs.nl/nl-nl/nieuws/2018/03/export-groeit-met-ruim-9-procent-in-november

DIT IS NIET WAAR, men telt nu groepen niet meer onder werkelozen mee.
media CBS
Ruim 100 duizend werklozen minder in 2017
Het aantal 15- tot 75-jarigen met betaald werk lag in 2017 gemiddeld 176 duizend hoger dan in 2016. Tegenover de stijging van het aantal werkenden in het afgelopen jaar stond een daling van het aantal werklozen. Over heel 2017 waren er gemiddeld 101 duizend werklozen minder dan in 2016. In december kwam het aantal werklozen uit op 395 duizend, zo meldt het CBS. UWV registreerde een verdere daling van het aantal WW-uitkeringen naar 330 duizend in december.
2017 is het derde jaar op rij waarin het aantal werkenden hoger ligt dan in het jaar ervoor. De gemiddelde toename was ook groter dan in 2015 en 2016. Waar het aantal mensen met betaald werk al drie jaar hoger is dan een jaar eerder, is het aantal werklozen al drie jaar op rij lager dan het jaar ervoor. Ook de gemiddelde afname van het aantal werklozen was in 2017 sterker dan in 2015 en 2016.
ZZP 'ers worden niet meer meegeteld die eerst werkeloos waren en voor zichzelf zijn begonnen, Vele van hen zitten onder de armoede grens (zie gisteren CBS) ook gedeeltelijke werkelozen (Parttimers) ook niet en langdurige worden ook niet meer meegeteld, die zichzelf niet meer laten verlengen als werkzoekenden.

media
Steun voor onze stelling!
Ombudsman: Draghi moet bankiersclub verlaten.
Europees Ombudsman Emily O'Reilly wil dat president Mario Draghi van de Europese Centrale Bank (ECB) uit een internationale praatclub van bankiers en economen vertrekt. lees verder op
https://www.telegraaf.nl/financieel/1551262/ombudsman-draghi-moet-bankiersclub-verlaten

reactie XEA.nl
De meeste hebben connecties met de Bilderberg groep. lees verder op
http://finalwakeupcall.info/blog/2014/08/10/bilderberg-een-brug-te-ver/

Rente
Wij zien de rente in de Eurolanden gaan stijgen en houdt daar wel rekening mee.
Een hogere rente is minder goed voor bedrijven die ZWAAR gefinancierd zijn o.a Altice.

tijd 07.48
De goudprijs in euro per kg 35.000.54 en de zilverprijs in euro per kg 448.65

Persbericht Groothandelsgebouwen N.V.
lees elders meer.

tijd 09.00
De AEX 565.55 +2,27 +0,40% ASML gaat door naar EUR 164,20 +2,95 vol. 60.000

Vaste patronen blijven wij dagelijks zien te Amsterdam.
tijd 09.02
De Midcap 849,10 +3,55 +0,42% Besi EUR 79,70 +85ct vol. 7.219

tijd 09.04
De Smallcap 1.088,52 +1,45 +0,13% Probiodrug EUR 12,80 -55ct vol. 9.139
de ballon loopt nog meer leeg.

tijd 09.06
De Bel 20 4.153,97 +5,37 +0,13% Aperam EUR 45,30 +53ct vol. 11.063

tijd 09.07
De CAC 5.507,23 +13,24 +0,24% STMicroelectronics EUR 19,96 +33ct vol. 133.000
Veel onervaren beleggers lopen achter de hype aan. Realiteit is er nauwelijks nog. Er is alleen een weg omhoog, maar dat zal spoedig tegenvallen.
Dat zagen we ook aan de bitcoin en andere Crypto munten.
De beleggers weten niet wel mogelijkheden er verscholen zitten in de systemen(Lees HFT) en de toezichthouders kijken de andere kant op bij deze ZEER manipulatieve vorm van omzet maken. Nep aandelen en schijn transacties vormen de hoofd kern.
Bescherming is er nauwelijks van de beginnende beleggers en straks WEG hun spaargelden.
Oorzaak een falend toezicht en het toelaten van andere vormen van omzet creëren.
DIT is geen HANDEL, handel ontstaat uit "vraag & aanbod"!
Hier vindt GEMAAKTE omzet plaats en schijntransacties.
Flipperkasten zijn bij deze vorm van omzet maken er NIETS bij.
Nauwelijks te volgen inleg en tegentrekken.
Dat schreven de brochures van de AFM van febr, 2007 en febr, 2009 juist dat dat misleidende signalen waren en verboden.
In de nieuwe brochure van de AFM ontbreken deze voorbeelden, is dat niet opvallend?
Wat eerst misleidende signalen waren worden deze nu niet meer genoemd.

Waar vinden geen manipulaties en onbegrijpelijke handel plaats?
Zelfs 't Edelmetaal blijft er niet van verschoond!

tijd 09.19
De DAX 13.236.56 +52,60 +0,40% Infineon EUR 24,33 +60ct vol. 35.000 Deutsche Luft EUR 29,31 +23ct vol. 1.315

tijd 09.23
Goud $ 1.329,10 zilver $ 17,04 en platina $ 999,-- Gold/Silver Ratio 77.98
Olie $ 64,00 en de dollar euro 1,2219
1 bitcoin = 10.654 USA dollar
1 ripple = 1.3501 USA dollar

Europe pulls together on plastic waste strategy.
lees elders meer.

Kas Bank ISAE 3402 rapport
Wij hebben op 16 januari 2018 een ISAE 3402 rapport Type 2 over 2017 uitgebracht met daarin een assurance-rapport zonder beperking van de independent auditor PwC.
Het ISAE 3402 Type 2 rapport bevestigt dat KAS BANK gedurende het jaar 2017 heeft voldaan aan de beheersingsdoelstellingen van de processen op het gebied van Transaction servicing, Asset servicing, Treasury servicing en de ondersteunende IT-processen. Met dit rapport toont KAS BANK tevens aan dat de aan haar uitbestede processen worden beheersd conform haar eigen beheersdoelstellingen.

tijd 09.42
Kendrion gevraagd op EUR 42,95 +1,15 vol. 6.097

tijd 09.43
Curetis EUR 6,34 -20ct vol. 16.207 DocData EUR 2,35 -21ct vol. 65.001
ook hier zijn de stuwers & duwers weg.
Waar zullen ze straks opduiken?
Bij Pharmoing soms of ...? Waar is nog realisme

media,
Booming US ferrous scrap exports to Pakistan and Bangladesh
lees elders meer.

media
Storm legt Haags tramverkeer plat.
Pas schreven wij nog, we leven in twee verschillende werelden.
Vroeger was er geen storm en nu wel en dan ligt alles plat!

De Storm heeft bij ons ook huis gehouden, dus daarom even geen berichten

tijd 14.08
De AEX 564,82 +1,54 +0,27% de Bel 20 4.142,21 -6,39 -0,15% de CAC 5.492,59 -1,40 -0,03% en de DAX 13.226.61 +42,65 +0,32%

tijd 14.10
De Midcap 849,51 +3,96 +0,47% en de Smallcap 1.091,40 +4,33 +0,40%
tijd 14.14
Porceleyne Fles EUR 8,70 +35ct vol. 1.014
beleggers reageren positief op de verkoop van de BK pannen.

tijd 14.16
Goud $ 1.328,40 zilver $ 17,04 en platina $ 1.001 Gold/Silver Ratio 77.94
Olie $ 64,01 en de dollar euro 1,2227
1 bitcoin = 11.462 USA dollar
1 ripple = 1,55011 USA dollar
een herstel.

Asanko Gold Announces Q4 and Full Year 2017 Production Results'
lees elders meer.

tijd 14.36
Altice keert in het groen op EUR 8,859 +39ct vol. 5,9 miljoen. 't kan verkeren, maar past op de rente stijging, dan krijgt dit bedrijf een extra last.

tijd 14.38
Avantium heeft het moeilijk EUR 6,40 -27ct vol. 210.000 Kendrion zit in de lift op EUR 43,25 +1,45 vol. 24.491

media
The Next View en Beethree samen verder als Nextview.
SAP-dienstverlener The Next View uit Den Bosch en Salesfoce-partner Beethree uit Amsterdam bundelen hun activiteiten onder de naam Nextview. Het nieuw gevormde bedrijf richt zich specifiek op design thinking, consulting en managed services. De thuisbasis is het Design Thinking Center in Amsterdam, dat ook onderdeel is van Nextview. De locatie in Den Bosch blijft behouden.
lees verder op
https://www.computable.nl/artikel/nieuws/digital-innovation/6282646/250449/the-next-view-en-beethree-samen-verder-als-nextview.html

media,
Fraunhofer ontwikkelt biobased coatings uit aardappelzetmeel.
In de nabije toekomst kunnen aluminium oppervlakken binnenshuis rendabel worden gecoat met biobased verf. lees verder op
https://www.agro-chemie.nl/nieuws/biobased-verf-en-vernis-op-basis-aardappelzetmeel/

media,
De goudprijs in euro per kg 34.920.43 en de zilverprijs in euro per kg 448.39

tijd 16.07
Sandstorm Gold Today Vol. 34.700
Time X Price Chg Vol Buyer Seller Markers
09:47:11 T 6.38 +0.06 100 79 CIBC 1 Anonymous K
09:47:11 T 6.38 +0.06 100 79 CIBC 1 Anonymous K

tijd 16.10\
In de VS even 'n stap terug na de grote winst van gisteren, wat winstnemingen.
De Dow 26.070.10 -45.55 -0.17%
De Nasdaq 7.280.59 -17.69 -0.24%

media In de VS
PHILADELPHIA (AFN) - De industriële bedrijvigheid rond de Amerikaanse stad Philadelphia groeit in januari minder sterk. Dat blijkt uit cijfers die de Federal Reserve van Philadelphia naar buiten heeft gebracht. De zogeheten Philly Fed-index, die de bedrijvigheid weerspiegelt, kwam uit op 22,2, tegen 26,2 in december

media in de VS
WASHINGTON (AFN/BLOOMBERG) - Het aantal eerste aanvragen voor een werkloosheidsuitkering in de VS is vorige week met 41.000 gedaald tot 220.000. Dat meldde het Amerikaanse ministerie van Arbeid. Het is het laagste aantal aanvragen sinds begin 1973 en de grootste daling sinds december 2008. Het cijfer van vorige week bleef onveranderd op 261.000 aanvragen. De cijfers laten zien dat de Amerikaanse arbeidsmarkt nog verder aantrekt. Naar verwachting zal de werkloosheid in de VS dit jaar verder dalen.

STANDARD & POOR ADJUSTS RATING OF KARDAN TO ilCC
Amsterdam, January 18, 2018 - Kardan N.V. (“Kardan” / “the Company”), active in Real Estate and Water Infrastructure in emerging markets announces that Maalot, the Israeli subsidiary of Standard & Poor’s (“S&P”), has reported today that it has adjusted the rating to ilCC with negative outlook, for Kardan and for its Debentures Series A and Series B. The adjustment of the rating is due to S&P’s assessment that the Company will fail to meet the upcoming debentures maturities in February 2018. The negative outlook is due to S&P’s assessment for a default (D rating), according to its methodology, in the short term. In addition, S&P indicated that, according to its methodology, a debt settlement with the debenture holders will also be considered as a default.

Prijs afspraken in de Olie industrie
’Olie is veel te duur geworden’.
De prijzen van Brent- en WTI-olie stijgen dit jaar, oliekartel OPEC schroeft de productie terug hopend op hogere tarieven. Maar de futureprijzen zijn veel te hoog, meent analist Nitesh Shah, grondstofspecialist bij ETF Securities.
lees verder op
https://www.telegraaf.nl/financieel/1559378/olie-is-veel-te-duur-geworden

Transacties in aandelen Corbion
d.d. prijs 17.30.00 uur omzet aantal transacties idem na 17.35.00 uur en latere
15 jan. EUR 26,38 50.545 489 EUR 26,40 59.499 560 17.35.09
71 transacties voor 9,000 sts omzet. Om 17.34.33 EUR 26,44
16 jan. EUR 26,22 42.712 387 EUR 26.26 60.619 447 17.35.01
om 17.34.40 EUR 26.32
17 jan EUR 26,04 116.710 968 EUR 26.04 137.595 1.036 17.35.19
18 jan EUR 26,10 68.876 561 EUR 26.14 89.167 655 17.35.14

tijd 17.38
De AEX 566.49 +3,21 +0,57% Altice EUR 8,498 +38ct vol. 10 miljoen
De Midcap 852,37 +6,82 +0,81%
De Smallcap 1.086,40 -0,67 -0,06% Kendrion EUR 44,00 +2,20 vol. 67.852
De Bel 20 4.142,06 -6,54 -0,16%
De CAC 5.494,83 +0,84 +0,02%
De DAX 13.263.82 +79,86 +0,61%

Oranjewoud herinvoering van nummering digitale aandelen.
WIE is de partij die de prijs vorming weer aan het drukken is?
Wiens belang is dat?
Niet verkopen en wachten tot er een bieding komt?
Als er nummers aan de digitale aandelen zaten, dan was 't een koud kunstje geweest.
Toezichthouders willen geen schonere handel. Onder druk van de grote partijen houden zij zich rustig. Trieste constatering van ons.

media
BEIJING/ULAANBAATAR, Jan 18 (Reuters) - Moody's Investors Service Today raised Mongolia's long-term issuer ratings and senior unsecured ratings from Caa1 to B3, a level that is still deep in non-investment territory.

tijd 17.57
Goud $ 1.329,80 zilver $17,00 platina $ 1.002,-- Gold/Silver Ratio 78.19
Olie $ 63,93 en de dollar euro 1,2242
1 bitcoin = 11.450 USA dollar
1 ripple = 1,65000 USA dollar
De meeste Crypto munten herstellen.

tijd 18.04
De goudprijs in euro per kg 34.937.12 en de zilverprijs in euro per kg 447.11

Antea Groep
New passing tracks reduce disturbances on Ystadbanan.
+
Strukton LLC wins contract for the Design, Supply and Installation of a Photo Voltaic system on the roof of depot line 4/6 for Riyadh Metro
lees elders meer.

TMG dient verzoek beëindiging beursnotering in
lees elders meer.

Fijne avond en eet smakelijk.
Hopelijk bent U op tijd thuis.Beperkte weergave !
Leden hebben toegang tot meer informatie! Omdat u nog geen lid bent of niet staat ingelogd, ziet u nu een beperktere pagina. Wordt daarom GRATIS Lid of login met uw wachtwoord


Copyrights © 2000 by XEA.nl all rights reserved
Niets mag zonder toestemming van de redactie worden gekopieerd, linken naar deze pagina is wel toegestaan.


Copyrights © DEBELEGGERSADVISEUR.NL