Bij banken en bemiddelaars advies en goede raad, wat moet je ermee? Straks meer nieuws.

Alleen voor leden beschikbaar, wordt daarom gratis lid!

Dag advies 15/10/2017 08:04
De bovenstaande tekst moet je met ruime marges zien en met ogen die beter horen!
Kijk eens hoe bedrieglijk dat kan zijn. De media neem veel over en dat zagen wij afgelopen zaterdag in de Grootste Courant van Nederland. Een mooi plaatje van Arcelor Mittal en welke tekst staat er onder? Een heel verhaal over ASML uit Veldhoven. Koersdoel EUR 200
Maar wat moet je ermee? Kunnen zij in de toekomst kijken.
Nemen we de rente derivaten waar zoveel over te doen is (geweest), als je als MKB 'er een lening/krediet in het korte verleden wilde hebben, dan werd je door de bank/bemiddelaar dringend geadviseerd een rente dekking te nemen, dan zette je als Baas van het bedrijf de rente vast voor een langere periode, want dan wist je dat je rentelasten NIET verder zouden stijgen. Een juiste beeld van wat mogelijk zou kunnen zijn/worden, maar in de top wisten de meeste al dat de ECB had laten doorschijnen dat i.v.m. de zwakke Eurolanden(zij hadden hoge tot zeer hoge rente tarieven), de rente wel eens structureel laag e/o zou gaan verlagen.
Dus waren eigenlijk die rente dekkingen in haar geheel niet nodig.
Maar die rente derivaten werden wel met bosjes afgesloten en wat gaan de banken & bemiddelaars nu doen? Coulancevoorschotten uit keren op die rente dekkingen die afgesloten zijn. Dit gaat niet geheel uit vrije wil!
De ABN-AMRO gaat alvast de komende tijd EUR 250 miljoen uitkeren en de RABO bank ca. 200 miljoen uitkeren.
Je zou maar hebben afgesloten, het gevolg was, omdat de rente daalde. Hoge betalingen i.v.m. die rente dekkingen, waar veel MKB 'ers nauwelijks aan konden voldoen.
Leiden was in Last en de rentedekkingen haalden de media en claims kwamen er!

Wat zien wij in de Effecten branche?
Veel goed bedoelde adviezen, maar wie kan er in de toekomst kijken?
Hoeveel adviezen lopen er niet door elkaar? Te hoge en te lage op hetzelfde bedrijf, maar die adviezen stellen NIETS meer voor, de systeemhandel bepaald de prijsontwikkelingen en zijn te sturen. Vooral de kleine bedrijven in de Smallcap en lokaal zijn daar slachtoffer van, ook in AEX & Midcap zijn daar bedrijven kwetsbaar voor en slachtoffer.
Wij van de redactie zien dagelijks vreemde prijsvormingen, die "NIETS met normale prijsvorming te maken hebben". Vraag & aanbod kunnen de prijzen NIET meer bepalen.

Ons advies is, adviezen moet met een andere bril bekijken en volg Uw gevoel en vaar daarna UW eigen koers!

Adviezen zijn NU niet meer van deze tijd!

Alles draait om UW GELD & OMZETTEN uit Uw transacties, daaraan hangen wel HUN bonussen aan vast(lees worden daarover bepaald)!

De agenda voor deze week
maandag 16 okt.
geen mededelingen

dinsdag 17 okt.
In de VS - Import -en exportprijzen + Industriële Productie.
In Duitsland - de ZEW Indicator.

woensdag 18 okt.
Akzo Nobel NV 3de kw. cijfers
In de VS - MBA Hypotheek-aanvragen + de In aanbouw genomen woningen en bouwvergunningen.

donderdag 19 okt.
ASML Holding NV cijfers voorbeurs.
Philips Lighting, Unilever, Kas Bank allen 3de kw. cijfers
Handelsbalans Japan.
In de VS - Werkloosheid + Leading Indicators.

vrijdag 20 okt.
TomTom 3de kw. cijfers.
In Duitsland - Producentenprijsindex.
In de VS - Vastgoed bestaande huizenverkopen.

Staats WIET
Het idee om zo te gaan handel, geeft aan dat alles om GELD draait en NIET de GEZONDHEID van de Burgers.
Zoals ook de razzia's om automobilisten te bekeuren voor te hard rijden. Je moet als automobilist verandert rijden.
De STAATSWIET zet alleen maar aan om de gezondheid van de MENS negatief te beïnvloeden of is dat juist het doel?
Lees, de Nederlandse Burgers moet schijnbaar korter leven en DAT levert besparingen op t.w. minder uitkeringen in de vorm van bijstand, AOW en mindere kosten van gezondheidsproducten t.w. medicijnen en hulpmiddelen.
HEEFT dit Kabinet zoveel met U op? Wel neen, daarom willen aan de WIETTEELT verdienen door die handel ook zelf te kunnen sturen, onder het mom van goede kwaliteit!
EEN idee van iemand die niet geheel NORMAAL is!
Die moet opgepakt worden en opgesloten tot dat 't idee van STAATSWIET in de loop der jaren is weggevaagd!

Media,
Gratis beleggingscursus op locatie, leer in één dag de basisprincipes beleggen!
reactie XEA.nl
Als dat WAAR zou zijn, dan hoefde er niemand meer te werken.
1 Je moet wel geld op je rekening hebben staan!
2 beleggen moet je door ondervinding leren!
3 tegenwoordig vis je van de 10 maal 9 keer achter het net, doordat systeemhandel je steeds overtroeven.
4 je koopt te duur & verkoopt te goedkoop, ook weer doordat systeemhandel je hier aftroeven.
5 beleggen is een vak en dat leer je niet in 1 dag.
6 dit zijn loze kreten en het gaat om UW GELD!

Vroege Vogels(Radio) vs Politiek
In het programma hoorden wij dat de Kolencentrales in Nederland in 2030 gesloten moeten zijn, maar als er een ander kabinet komt kunnen die dat zo terugdraaien, zoals Trump de ObamaCare in de VS wil terugdraaien.
Kist& bedrog en Rutte zelf blijft in het kabinet, die heeft zich de afgelopen jaren als de MEEST onbetrouwbare partner getoond, de andere 3 durfden het niet aan in het kabinet te gaan zitten.
Laf en zij wilden geen verantwoording nemen voor hetgeen zij hebben bedisseld.
Er wordt met geld & macht gegooid door de 20 grote partijen in de wereld, zij bepalen wat er op alle gebieden gebeurd. Dat zie je aan Dijsselbloem, 1 partij van nog maar slecht 9 leden, dat vond hij te min om erin voor in de KAMER te gaan zitten. Milieu is in maar had dat niet altijd de basis moeten zijn? Zoals het geloof, dat nu ook aan de kant geschoven wordt en KERKEN gesloten moeten worden. Is het LEVEN niet gebaseerd op " Geloof, Hoop & Liefde!
Wij spraken gisteren nog met een bejaarden Dame van 88 jaar, mijnheer zei zij, ik heb zelf een melkzaak samen met mijn man in Amsterdam gehad, maar het sociale is helemaal weg uit de wereld, ieder voor zich. Ik ben al ruim 27 jaar weduwe, maar ik denk nog terug aan de tijd, dat Dirk v.d. Broek ons toen wegdrukte.
Er was niet meer tegen te werken. De Politiek nam 't toen OOK niet voor de kleine MAN op! Zullen ze dat nu wel doen?

Kolen in Canada.
Wij waren in Canada en daar werden weer meer kolen gebruikt, de filters waren zo goed dat het verstandiger was weer meer kolen te gaan gebruiken.
Was dat goedkoper? Dat hebben wij niet gevraagd, misschien kwamen de Mijnbouwers die tegen als zij dieper gingen met boren.

media,
Getuige: Julio Poch geruild voor Jorge Zorreguieta.
Rutte III
deze man heeft OOK hulp nodig, maar die zijn de kabinetten RUTTE I&II vergeten.
Meijer zei zich te baseren op een “off-the-recordgesprek” dat hij enige maanden na aanhouding van Poch in 2009 voerde met officier van justitie Guus Schram. Meijer:
“Hij zei me dat er in het onderzoek tegen Poch hogere belangen waren die ik me waarschijnlijk niet kon voorstellen. Ik vroeg Schram of hij doelde op de relatie van deze zaak met het Koninklijk Huis, een gerucht dat toen al in bredere kring werd gehoord. Hierop gaf hij geen antwoord, maar uit zijn lichaamstaal maakte ik op dat ik gelijk had.”

Reacties OM en RVD
Volgens het Openbaar Ministerie heeft officier van justitie Guus Schram “nooit iets heeft gemerkt van enige invloed van wie dan ook buiten het OM” in de zaak-Poch. Schram ontkent tegen Meijer iets te hebben gezegd over invloed van het koningshuis. De Rijksvoorlichtingsdienst “heeft geen beeld van of opvatting over het handelen van het OM. Het OM handelt zelfstandig en onafhankelijk.”
Meijer zei te hebben vastgesteld dat het OM en de KLM wisten dat Poch tijdens zijn laatste vlucht, naar Valencia, op verzoek van Argentinië zou worden gearresteerd, maar dat Transavia – de werkgever van Poch – van niets wist.
reactie XEA.nl
Hoe hoger je komt, hoe onbetrouwbaarder 't is!
Dat hoorden wij ook in Canada, ook daar is de "betrouwbaarheid" tanende! Triest, want dan wordt het moeilijk zaken doen.

“Het OM is er altijd van overtuigd geweest dat Poch schuldig was, nog voordat er bewijs was gevonden.”
reactie XEA.nl
Dat hebben wij ook 30 jaar geleden ondervonden, van je bed worden afgelicht en op basis van...? Later moest 't als vergissingen worden gezien, maar de agenten hadden wel drugs op, ze stonden te hijgen als... !!!
Wij hadden 's nachts per direct 'n advocaat in de CEL en dat hadden ze(OM) niet verwacht. Wij weten wat 't is onschuldig te worden vast gezet op basis van NIETS!

Heineken introduces new “plug and pour” Nespresso-style draft beer platform Blade.
lees elders meer.

media,
Oscar Academy royeert filmproducent Weinstein
Actrices en medewerkers van Weinsteins bedrijf beschuldigen hem van aanranding en verkrachting. Het komt bijna nooit voor dat de Oscar Academy een lid royeert.
lees verder op
https://www.nrc.nl/nieuws/2017/10/15/filmproducent-weinstein-uit-oscar-academy-gegooid-a1577306Beperkte weergave !
Leden hebben toegang tot meer informatie! Omdat u nog geen lid bent of niet staat ingelogd, ziet u nu een beperktere pagina. Wordt daarom GRATIS Lid of login met uw wachtwoord


Copyrights © 2000 by XEA.nl all rights reserved
Niets mag zonder toestemming van de redactie worden gekopieerd, linken naar deze pagina is wel toegestaan.


Copyrights © DEBELEGGERSADVISEUR.NL