Wat staat er voor de deur in de 2de helft van 2017? Straks meer nieuws.

Alleen voor leden beschikbaar, wordt daarom gratis lid!

Dag advies 09/07/2017 06:18
Veel betweters laten nu hun visie los over de tweede helft van 2017. Wij van XEA.nl hebben dat al veel eerder gedaan, wij vrezen niet alleen de tweede helft van 2017, maar ook de jaren daarna.
Een totale schuldenlast in de wereld van ca. 217 biljard en de onderlinge respectloze verhoudingen zullen voor nog meer onrust zorgen in de huidige wereld. Onzekerheid is niet goed voor de beurzen en dan... weet je 't wel.
Echte LEIDERS zijn er niet(meer), pappen en nathouders zijn het allen en wat koop je daarvoor?
U weet toch wel dat "zachte heelmeesters stinken wonden achterlaten"!

Dat zie aan Draghi (ECB), wat heeft hij de Grieken een kunstje geflikt in het verleden met de toetreding en dan kan je ook nog eens baas worden van de ECB!
Hij zou voor zijn daden berecht moeten worden, maar zijn daden worden afgedekt door een MANTEL!

Laat dit even rustig tot U doordringen, wie hebben gezorgd dat Draghi op die stoel/positie kwam?

Personen(Leiders) die niet het rechte pad voor ogen hadden/hebben van rechtvaardigheid etc., maar hun eigen belangen de voorkeur geven en dus zeker niet die van de onderdanen van de Eurolanden of elders in de wereld.

Aanzien, Luxe & Macht, DAT staat voor de meesten voor ogen, dus onbetrouwbare politici/Leiders.

Die Leiders zullen in de tweede helft nog meer op de rug van de bevolking gaan drukken met lasten en ongemak, want over die ruggen valt ons falen terug te halen!
Door een Capital Taks in te voeren en dan is het "Debet de spaarrekeningen van de rijke (neen, niet van onszelf en virenden), maar van de rijke die wij nu al niet ontzien met belastingdruk en Credit de schuldenlast rekeningen, die wij met/door de inkoop etc. slechte leningen hebben gecreëerd.

Zo los je toch de problemen op voor domme mensen(lees burgers). Want zo worden Burgers door hen allen gezien en behandeld.

Maar moet je dan nu nog wel in aandelen zitten, horen wij U al denken!
Wij schrijven al langer, zorg dat U zich indekt voor die Capital TAX en dat U nog aandelen heeft van bedrijven waar een goed management zit en die zorgt voor een goede strategie (innovatieve) en werkt met/aan een sterke financiële balans.
Die bedrijven moet je nu echt zoeken, want het tegenwoordige management is steeds meer besmet met 't "oppoetsen van 't bedrijf en met een zak geld vertrekken"!

Maar!!
Wat is het vreemde in de wereld met NU en ca. 40 tot 50 jaar geleden!?
Toen er in die jaren en erna wat dreiging was van oorlog en onrust, sloeg de vraag naar 't Edelmetaal per direct toe.
Nu worden de inkopen van Edelmetaal door de particulier door de hierboven genoemde Leiders/Machthebbers doormiddel van HUN kanalen per direct de kop ingedrukt (lees manipulatief gedrag Centrale Banken) en dit noemt men ook nog eens legaal!

Laat U dit ook weer even tot U inwerken en bezinken, ook nu weer moet(en) U/wij constateren dat er iets scheef zit.

Zorg dat U in valuta zit die niet van U kan worden afgepakt en die wel waarde vast zijn o.a. Edelmetaal etc..

Want misleiding is de grootste truc en bedrog die de tegenwoordige Leiders met hun Onderdanen uithalen.

Waarom worden wij zo als beleggers.... burgers behandeld met manipulatief gedrag door Centrale banken, omdat het goed is voor het ALGEMENE gebeuren/zaken in de wereld!

Hoe weten onbetrouwbare Leiders dat? Zijn 't niet HUN eigen belangen waar het goed voor is?
Zo schatten wij dit schrijven voor normaal denkende mensen in.

Een mooie bezinning voor deze zondag.

media, Griekenland
Miljardenlening voor Griekenland
Griekenland krijgt maandag een lening van 7,7 miljard euro bijgeschreven van het Europese noodfonds ESM. Bijna 7 miljard is bedoeld om eerdere leningen af te lossen en de rest... lees verder op http://www.telegraaf.nl/dft/

De agenda voor deze week
maandag 10 juli
CBS - Overheidsuitgaven Nederland en andere berichten
Japan - Betalingsbalans Japan

dinsdag 11 juli
AVA - Holland Colours

woensdag 12 juli
In de EU - Industriële Productie

donderdag 13 juli
Docdata - Halfjaarresultaten 2017
In de VS - Producentenprijsindex - Werkloosheid - Overheidsschuld en Federal Reserve (USA) - Geldhoeveelheid.

vrijdag 14 juli
CBS met verschillende berichten.
Beter Bed Holding NV - Tussentijdse verklaring Q2 2017
Citigroup - Omzetcijfers Q2 2017
Nationale bank van België (BE) - Handelsbalans België
JPMorgan Chase & Company - Omzetcijfers Q2 2017
In de VS - diverse berichten.

Innoconcepts
Waarom duurt het zolang voor het management van Innoconcepts voor het GERECHT komt wegens BEDROG!
Wij hebben een rapport over Innoconcepts van 5 december 2008 over vreemde prijsvorming begin 2009 (7/1) persoonlijk afgegeven Te Amsterdam aan het Bureau Financiële economische Recherche (BFER).
Die hadden dat doorgeschoven naar de AFM.
Als wij schade hadden opgelopen bij transacties in aandelen Innoconcepts moeten wij aangifte tegen Innoconcepts doen bij de plaatselijke Politie.
Op donderdag 8 jan om 07.10 uur hadden wij contact met de plaatselijke politie dhr. Hans V. en vertelde dat XEA.nl GEEN uitleg mocht komen geven in de bijeenkomst waar o.a. ECD, AFM, BFER e.a. waren om uitleg te geven.
Dat hadden wij namelijk aangeboden.
Toen wij enige tijd later contact zochten met de BFER, werd er door dhr. v. B. gezegd tegen ons, dat het contact door de AFM met XEA.nl niet naar wens was verlopen.
op 31 maart 2009 belde kort na de middag de heer v. B. (BFER) en zei het volgende: 'wij hebben de kennis niet en de AFM wel en de heer v.d. B. zal al wel met U gesproken hebben'.
Op 2 april gebeld met de plaatselijke Politie dhr. Hans V. en het e.a. uitgelegd.
Die zei: dan zijn ze (AFM) wel laat met hun uitleg, maar worden jullie NIET om de tuin geleid!
In een later contact met de AFM vertelde die dat zij het rapport NIET hadden ontvangen.

Wat als de AFM WEL direct een onderzoek was begonnen bij Innoconcepts, was het bedrog van het Innoconcepts management dan WEL opgevallen!"
In december 2010 wordt Innconcepts failliet verklaard.


want op 11 dec. 2015 staat er in het FD.
Het voormalige bestuur van Innoconcepts, een beursgenoteerd uitvindersbedrijf dat eind 2010 failliet ging, heeft samen met accountant Deloitte voor 18 miljoen euro geschikt. Daarmee zijn beschuldigingen van wanbeleid en wanprestatie van de baan. Inclusief de schikking is er nog een EUR 20 miljoen in de boedel van Innoconcepts, gaat dat soms allemaal naar de banken?
https://www.businessinsider.nl/wanbeleid-innoconcepts-bestuur-en-accountant-schikken-voor-18-miljoen-euro-604360/
Waar blijft de schade vergoeding voor de benadeelden? VEB waar blijft U?
We zijn ca. 1 1/2 jaar later. Wij moeten maar eens met Cur. Louis Detering bellen.
De AFM is in deze zaak ook niet vrij uit gegaan, zij waren te laat of hebben met ONS rapport NIETS gedaan.

Waarom herhaling jullie dit steeds kregen wij te horen!
Omdat het antwoord van de VEB uitblijft, waarom niet meedoen met de andere partijen? Nu is dat geld vrijwel WEG! Beetje laat vinden wij en waarom ook geen antwoord naar XEA.nl, naar aanleiding van onze vraag in het "Vragenuurtje"!

Innoconcepts
Wij hebben gisteren 5 juli contact gehad met 't kantoor van Taylorwessing ('t knt. van Louis Deterink curator) en er worden geen mededelingen meer naar XEA.nl gedaan over de zaak, slechts wordt er verwezen naar de openbare verslagen die er e/o geweest zijn inzake het faillissement van Innoconcepts, meer krijgen wij niet meer te horen.
uit het FD van dec. 2015
Het voormalige bestuur van Innoconcepts, een beursgenoteerd uitvindersbedrijf dat eind 2010 failliet ging, heeft samen met accountant Deloitte voor 18 miljoen euro geschikt. Daarmee zijn beschuldigingen van wanbeleid en wanprestatie van de baan.
Dit geld is met de aanmelders geschikt werd ons 29 mei j.l.(des morgens) verteld. Na aanmelding zou moeilijk worden.

VEB wat is de stand van zaken met UW verzoek inzake Innoconcepts?
Wij hebben dit ook toen voorgelegd tijdens 't telefoon vragenuurtje aan de VEB, er zou overleg plaats vinden en daarna... ?
Waarom wil de curator niets meer zeggen? Wie zit daar achter? Vreemde zaak!

media
De Nacht van Hamburg.
Politie veegt Hamburg schoon
De politie in Hamburg wordt door demonstranten bestookt met flessen, stenen en vuurwerk, maar slaat hard terug met traangas en waterkanonnen. lees verder op
http://www.telegraaf.nl/
reactie XEA.nl
Wir schaffen das!
Wat heeft Mevr. Merkel een misvatting gemaakt en Nu vooral ook in haar geboorte plaats Hamburg.

media Hamburg
'De politie stond daar en deed niets'
Inwoners zijn woest over het slechte optreden van de Duitse politie tijdens de rellen van de afgelopen dagen in Hamburg. Verslaggever Laurens Slooijer neemt polshoogte. lees verder op http://www.telegraaf.nl/

Sport AJAX
Gisteren UPDATE 23:35 - Abdelhak Nouri is buiten levensgevaar. Hij wordt op de intensive care nog wel in slaap gehouden. lees verder op http://www.telegraaf.nl/

De G20
organisatie belooft niet veel goeds voor de toekomst, mogen wij dit zo stellen! De Leiders weten niet wat er in de wereld allemaal speelt.
Burgers worden nauwelijks nog beschermt, dat ervaren de particulieren beleggers ook al. Euronext heeft GEEN tijd meer voor de particulier en die worden doorgeschoven naar de Giro.
Die doen hun best, maar de Euronext moet de particulier wijzen op wat er gaande is met oa. wijzigingen ter beurze.

media
Uw end points zijn goed beveiligd, uw bedrijfsdata worden netjes en frequent geback-upt. Firewalls en ids/ips-systemen voorkomen ongewenste datastromen binnen uw netwerk en dankzij een proxyserver met antivirussoftware maakt malware geen kans. U hebt kortom de it-beveiliging van uw bedrijf op orde. Toch?
lees verder op https://www.computable.nl/artikel/blogs/security/6058020/5260614/waarom-traditionele-cybersecurity-niet-werkt.html



Beperkte weergave !
Leden hebben toegang tot meer informatie! Omdat u nog geen lid bent of niet staat ingelogd, ziet u nu een beperktere pagina. Wordt daarom GRATIS Lid of login met uw wachtwoord


Copyrights © 2000 by XEA.nl all rights reserved
Niets mag zonder toestemming van de redactie worden gekopieerd, linken naar deze pagina is wel toegestaan.


Copyrights © DEBELEGGERSADVISEUR.NL