Nederlandse Politiek vs Voetbal. Straks meer nieuws.

Alleen voor leden beschikbaar, wordt daarom gratis lid!

Dag advies 11/06/2017 06:31
U zult wel zeggen, wat heeft dat met elkaar te maken? Toch zijn er verschillen overeenstemmingen met elkaar. Er wordt veel over gesproken, mensen maken hun beroep van en er wordt over het algemeen die zijn/haar beroep er van maken goed in verdiend. Het excuus voor de goede verdiensten is, we moeten het in korte tijd verdienen.
Is dat een excuus? Neen zeggen wij, voor beide beroepen maak je een keuze en die korte tijd is je eigen keuze(lees beroepsrisico).
Maar wij willen naar de inhoud van het beroep Politicus en Voetballers toe.
Het vraagt veel inzet beide beroepen, je moet er veel voor laten staan.
O.A. je tijd privé gaat voor een groot deel verloren, dat moet je aan de kant zetten wil je de top beiden. Want tijd kun je met GELD niet terugkopen!
Je keuzes worden "elders gemaakt/gevormd", en dat valt wel eens zwaar, daar hebben wij alle begrip voor, het gaat niet altijd van een leien dakje!

Waar wij geen begrip voor hebben is, dat als de voetballer/politicus bij de top zitten, dat bij heel veel van hen hun instelling veranderen.
Vaak NIET in de goede zin!
Je ziet steeds vaker dat de passie plaats maakt voor niet realistisch gedrag.
Bij de voetballer komt de gemakzucht om de hoek kijken en de keuze voor het Nederlands ELFTAL lijkt geen "eer" meer te zijn!
Ons voorbeeld, ook de inzet etc. en het zijn allemaal geen Kuytjes die de rondlopen. Wat toont deze mijnheer een karakter als mens en sportbeoefenaar, een voorbeeld voor de jeugd en iedereen.
Wat waren de voetballers blij met de zege op Luxemburg. Als het anders was geweest hadden zij zich toch moeten schamen!

Nu de politicus.
Ook hier komt de gemakzucht om de hoek kijken, ik ben nu wel gekozen, maar door WIE en WAARVOOR zij ze al gauw vergeten in Nederland.
Politiek is ook een bedrijf, waar veel vanaf hangt. Je moet gaan samen werken zoals de CEO & CFO in het bedrijf waarvoor zij werken ook "moeten doen". Gezamenlijk moet het afgewerkt worden om 'n goed bedrijfsresultaat te behalen.
Dat missen we al JAREN bij de politica, eigen belangen en "kinderlijk gedrag komen steeds vaker voor"!
Niet het Landsbelang staat hen voor ogen om voor de BURGERS door wie zij zijn gekozen er een goed resultaat uit te slepen.
Kinderlijk gedrag, ik wil niet met jou spelen en als hij niet meedoet, mag je ook niet meedoen. Soms hebben zij gelijk, niet iedereen past bij elkaar, dat zie je ook in huwelijken.
MAAR de opdracht die de kiezers hen meegeeft moet duidelijk zijn, maar daar twijfelen politica aan en voeren die NIET uit. Eigen belangen eerst en dan de rest.

Moet je bij het samenstellen van een Kabinet niet elkaar respecteren en de keuze van de Burgers uitvoeren!?

Dat wordt door Politica totaal over het hoofd gezien. Pim werd vermoord, maar ook de kiezers van partijen worden soms monddood gemaakt(lees ook mond DOOD gemaakt). Welke verschillen zijn er ?
Wat zou de politiek er MET PIM heel anders uit zijn gaan zien, maar DAT moest voorkomen worden, Pim werd niet door een eenmansactie omgelegd! Daar heeft veel meer achter gezeten. o.a. Waarom werd de chauffeur van PIM OOK niet omgelegd?

Waar zijn de echte politieke leiders nog waar respect van/voor uitstraalt?
Leugen & bedrog, samen met KINDERLIJK gedrag zien wij steeds meer op de voorgrond als KENMERK van de politica, mogen wij schrijven "draaikonten"!
Leiderschap missen zij steeds meer en doorpakken lijkt hen onzeker te maken, dus moet een ander dat maar doen.
Willen zij wel een goed resultaat behalen/bereiken?
Als zij dat niet voor ogen hebben staan, dan moeten ook zij zich schamen.

Waar is de passie van ene mijnheer Kuyt en mijnheer Joseph Luns nog!?
Ook zij zijn maar 'n gewoon mens, maar worden wel gerespecteerd om HUN daden.

Dus meer heren voetballers/politica, "geen woorden, maar daden"!

Van Uw gedrag hangt heel veel af, sociaal en economisch. Ook het aanzien van het Land en de Club.

de agenda voor deze week
maandag 12 juni
Ascencio CVA - Halfjaarresultaten per 31 March 2017
In de VS - Overheidsschuld.

dinsdag 13 juni
In Duitsland - Economisch Sentiment ZEW Indicator

woensdag 14 juni
China - Economische groei China
CBS (NL) - Handelsbalans Nederland.
In Duitsland - Consumptieprijsindex.
In de EU, verschillende berichten
In de VS - Detailhandel - Consumptieprijsindex - MBA Hypotheek-aanvragen en Federal Reserve (USA) - Rente.

donderdag 15 juni
Nationale bank van België (BE) - Handelsbalans België.
CBS (NL) - Werkloosheid Nederland.
In de VS - Import -en exportprijzen - Werkloosheid - Industriële Productie - Federal Reserve (USA) - Geldhoeveelheid.

vrijdag 16 juni
Bank of Japan (JP) - Rente Japan.
In de Europese Unie - Loonkosten - Consumptieprijsindex.
In de VS - Consumenten sentiment en in aanbouw genomen woningen en bouwvergunningen in de VS.

Innoconcepts
Waarom duurt het zolang voor het management van Innoconcepts voor het GERECHT komt wegens BEDROG!
Wij hebben een rapport over Innoconcepts van 5 december 2008 over vreemde prijsvorming begin 2009 (7/1) persoonlijk afgegeven Te Amsterdam aan het Bureau Financiële economische Recherche (BFER).
Die hadden dat doorgeschoven naar de AFM.
Als wij schade hadden opgelopen bij transacties in aandelen Innoconcepts moeten wij aangifte tegen Innoconcepts doen bij de plaatselijke Politie.
Op donderdag 8 jan om 07.10 uur hadden wij contact met de plaatselijke politie dhr. Hans V. en vertelde dat XEA.nl GEEN uitleg mocht komen geven in de bijeenkomst waar o.a. ECD, AFM, BFER e.a. waren om uitleg te geven.
Dat hadden wij namelijk aangeboden.
Toen wij enige tijd later contact zochten met de BFER, werd er door dhr. v. B. gezegd tegen ons, dat het contact door de AFM met XEA.nl niet naar wens was verlopen.
op 31 maart 2009 belde kort na de middag de heer v. B. (BFER) en zei het volgende: 'wij hebben de kennis niet en de AFM wel en de heer v.d. B. zal al wel met U gesproken hebben'.
Op 2 april gebeld met de plaatselijke Politie dhr. Hans V. en het e.a. uitgelegd.
Die zei: dan zijn ze (AFM) wel laat met hun uitleg, maar worden jullie NIET om de tuin geleid!
In een later contact met de AFM vertelde die dat zij het rapport NIET hadden ontvangen.

Wat als de AFM WEL direct een onderzoek was begonnen bij Innoconcepts, was het bedrog van het Innoconcepts management dan WEL opgevallen!"
In december 2010 wordt Innconcepts failliet verklaard.

want op 11 dec. 2015 staat er in het FD.
Het voormalige bestuur van Innoconcepts, een beursgenoteerd uitvindersbedrijf dat eind 2010 failliet ging, heeft samen met accountant Deloitte voor 18 miljoen euro geschikt. Daarmee zijn beschuldigingen van wanbeleid en wanprestatie van de baan. Inclusief de schikking is er nog een EUR 20 miljoen in de boedel van Innoconcepts, gaat dat soms allemaal naar de banken?
https://www.businessinsider.nl/wanbeleid-innoconcepts-bestuur-en-accountant-schikken-voor-18-miljoen-euro-604360/
Waar blijft de schade vergoeding voor de benadeelden? VEB waar blijft U?
We zijn ca. 1 1/2 jaar later. Wij moeten maar eens met Cur. Louis Detering bellen.
De AFM is in deze zaak ook niet vrij uit gegaan, zij waren te laat of hebben met ONS rapport NIETS gedaan.

Aanslag of ongeluk?
Een automobilist is zaterdagavond ingereden op voetgangers op het Stationsplein in Amsterdam. Acht mensen raakten daardoor gewond, twee van hen zijn zwaargewond. De politie gaat vooralsnog niet uit van opzet maar zegt dat de automobilist waarschijnlijk onwel is geworden. lees elders meer op http://www.telegraaf.nl/

Voetbal
Er staat geen enkele maat op Robert Lewandowski in de kwalificatiereeks voor het WK van 2018. De Poolse spits rekende zaterdagavond eigenhandig af met Roemenië door te tekenen voor een hattrick in de 3-1 overwinning.
en
Duitsland scoorde er op los 7 -0 tegen San Marino

media,
Door een schietpartij in Kratovo, een voorstad ten zuidoosten van Moskou, zijn ten minste vier mensen om het leven gekomen. lees meer op http://www.telegraaf.nl/

Novartis presents data demonstrating efficacy of AMG 334 (erenumab) in migraine prevention at the American Headache Society Annual Meeting. lees elders meer.

media VS soldaten
Three American soldiers were killed and one wounded on Saturday when an Afghan soldier opened fire on them in eastern Afghanistan, according to officials. The shooting occurred in the Achin district of Nangarhar province, where U.S. special forces have been fighting alongside Afghan troops against Islamic State and Taliban militants, said Attaullah Khogyani, a spokesman for the Nangarhar provincial governor. The Afghan soldier was killed in the incident, Khogyani said. read more on
http://www.reuters.com/article/us-afghanistan-attack-idUSKBN1910OL

Van de VEB
De Rabobank heeft een deel van de beleggingsportefeuille met minderheidsdeelnemingen van investeringsmaatschappij Value8 in onderpand. Niet eerder was duidelijk dat de bank expliciet zekerheden heeft verkregen in ruil voor financiering. lees verder op
https://www.veb.net/artikel/06282/beleggingsportefeuille-value8-in-onderpand-bij-de-bank

media,
Beursgang of onderhandse verkoop
Eigenaar wil Hema verzilveren
Het is de deal waar de hele Amsterdamse Zuidas verlekkerd van droomt. Het is ook een deal die nodig is om Hema s toekomst financieel zeker te stellen. En toch wordt de verkoop... lees verder op
http://www.telegraaf.nl/dft/

TMG media,
Talpa, het bedrijf van mediaondernemer John de Mol, zal naar eigen verwachting op korte termijn het openbare bod van 6,50 euro per aandeel op Telegraaf Media Groep (TMG) officieel gaan lanceren. Dat werd vandaag bekendgemaakt.
lees verder op
http://www.telegraaf.nl/dft/bedrijven/telegraaf/28357006/__Talpa_wil_bod_op_TMG_doorzetten__.html

media
Nieuwe video in gruwelzaak VS
4 uur geleden
SPARTANBURG - De Amerikaanse politie heeft in de geruchtmakende zaak rond seriemoordenaar Todd Kohlhepp schokkende beelden van de bevrijding van het slachtoffer Kala Brown naar buiten gebracht. De vrouw zat in 2016 twee maanden vastgeketend in een zeecontainer. lees verder op en zie video
http://www.telegraaf.nl/buitenland/28360867/__Nieuwe_video_in_gruwelzaak_VS__.html



Beperkte weergave !
Leden hebben toegang tot meer informatie! Omdat u nog geen lid bent of niet staat ingelogd, ziet u nu een beperktere pagina. Wordt daarom GRATIS Lid of login met uw wachtwoord


Copyrights © 2000 by XEA.nl all rights reserved
Niets mag zonder toestemming van de redactie worden gekopieerd, linken naar deze pagina is wel toegestaan.


Copyrights © DEBELEGGERSADVISEUR.NL