Beleggers hebben er alle vertrouwen in, in Nederland. Straks meer nieuws.

Alleen voor leden beschikbaar, wordt daarom gratis lid!

Dag advies 28/05/2017 06:31
De ING heeft een peiling gedaan naar het optimisme onder de beleggers en daar kwam een verrassend mooi beeld naar voor.
Te mooi? Neen zei het hoofd van de beleggingen, het overgrote deel van de beleggers blijft conservatief en blijft kiezen voor minder risicovolle sectoren.
Maar welke sectoren zijn er zonder risico's?
Aandelen beleggingen zijn niet zonder risico's, punt uit!(red.)
En daar moeten we meeleven.
De bemiddelaars zullen zichzelf tekort doen om niet enthousiast te zijn en blijven, HUN broodheer (lees + hun eigen bonus) moet tevreden en veilig gesteld worden.
Waarom zijn/is de systemen(Lees HFT) hier toegestaan?
Daardoor krijg je veel beweeglijkheid in prijsvorming(en) en daar moet de HFT het van hebben en ook andere producten die in de markt zijn gezet o.a. ETF (Exchange Trade Funds) moeten het ook van de beweeglijkheid hebben, anders renderen zij niet.
Vrijwel alles staat of valt met elkaar.

Wij horen ook andere berichten(lees andere kant van de beleggingsmedaille) , waar beginnende beleggers (meestal studenten) zich aan hadden vertild met hun beleggingen, het was/is een gebed zonder einde, met alle trieste gevolgen.
Daar horen en lezen wij tekort over. Zelfs van meer ervaren beleggers krijgen wij reacties van: "waar halen jullie al die wijsheid vandaan"?

Beleggen moet je doen als je al de "kneepjes van het vak kent"! Zo niet, dan ben je het "voer" voor de gewiekste beleggers/profs, want die gooien eerst een visje uit en daarna is de markt(lees verdiensten) open. Ook proberen zij hun eigen collega's met NOG snellere systemen de loef af te steken.
Vandaag nog een proces in de media daarover!

Zo werkt de systeemhandel en niet anders. Wij van de redactie vinden dat triest, want bescherming is er nauwelijks. En waarom is in verschillende landen deze vorm van handel (HFT) VERBODEN!

Bij 1 online broker was dit x in het vakje voldoende om een effectenkrediet te verkrijgen en kon je een debetstand opbouwen op je eigen effectenportefeuille.

Dan kan het snel in het rood gaan, foute boel natuurlijk en wie beschermt dan de nieuweling/belegger?
Ook kunnen de margins plots gewijzigd worden als de "bemiddelaar" zelf gevaar ziet aankomen en ZO beschermt deze bemiddelaar zichzelf en kan de aspirant belegger bloeden, verplicht verkopen of anders doet de bemiddelaar dat wel voor U.

De bescherming van de jonge beleggers staat op een HEEL laag pitje, als wij van bescherming mogen spreken.

ONS ADVIES: laat je niet misleiden door MOOI praat, het mooie hoor je alleen en niet de andere negatieve kant.
Bij twijfel weet U, niet oversteken!
Zo ook ons advies, huis blijven en beleg waar Uzelf de consequenties kan overzien.
Bij voorbeelden een munten collectie van goede kwaliteit, de waarden is tegenwoordig op het edelmetaal gewicht vs prijs en de numismatische waarden is er nauwelijks in de prijs verwerkt.
Ook is het bezit een verrijking van/voor je leven en zoek eens naar de historie en achtergronden van die munten. Verdiep U eens in de vondst van een "muntenschat" (Westwoud okt. 2016) en het hoe en waarom die in de bodem terecht is gekomen.
Dit onderzoek zal een verrijking aan Uw verzameling/bezit kunnen geven.

De tegenwoordige munten zijn kwalitatief waardeloos, wat een verschil met die prachtige VOC munten, zowel de grote als de kleine.

Goede voortzetting van Uw weekend.
De agenda voor deze week
maandag 29 mei
China - Shanghai Stock Exchange gesloten
VK - London Stock Exchange gesloten
VS - New York Stock Exchange gesloten

dinsdag 30 mei
AVA ABN AMRO bank
Holland Colours NV - Jaarresultaat 2016/2017
CBS - diverse berichten.
In Duitsland - Consumptieprijsindex Duitsland (Prel.).
EU - Economisch Sentiment - mei + Ondernemersvertrouwen.
In de VS - Consumentenuitgave april j.l. + Consumentenvertrouwen + S&P Corelogic Case-Shiller HPI

woensdag 31 mei
ASR Nederland - Tussentijdse verklaring Q1 2017
België - Producentenprijsindex + Werkeloosheid.
VS - MBA Hypotheek-aanvragen

donderdag 1 juni
De Nederlandsche Bank (NL) - Rente en wisselkoersen
D'Ieteren - Algemene Aandeelhoudersvergadering + tussentijdse verklaring Q1/2017
In de VS - Productiviteit en loonkosten + Werkgelegenheid ADP Banenrapport +Werkeloosheid + Ondernemersvertrouwen ISM + Federal Reserve (USA) - Geldhoeveelheid.

vrijdag 2 juni.
De Nederlandsche Bank (NL) - Rentetermijnstructuur.
In de VS - Handelsbalans + Werkgelegenheid.
EU - Producentenprijsindex

de media
G7-top: mislukking ternauwernood voorkomen.
reactie XEA.nl
Waarom staat er niet dat die G7 top totaal mislukt is? Zo worden burgers om de tuin geleid.

Onze nieuwsbrief ligt bij de techneuten.
Die zullen voor plaatsing zorgen.
Ons onderwerp
Negatieve rente een zegen of ...!
De ECB dreigt zelfs met negatieve rente voor de gewone spaarders en waarop is het beleid van de ECB eigenlijk gestoeld?

media,
A man fatally stabbed two passengers aboard a Portland, Oregon, commuter train after they tried to stop him from harassing two young women who appeared to be Muslim, police said on Yesterday. Police identified the assailant, who was arrested soon after the Friday afternoon attack, as Jeremy Joseph Christian of Portland, a 35-year-old convicted felon. read more on
http://www.reuters.com/article/us-usa-muslims-portland-idUSKBN18N080

media
Jubilant Announces Price Increase of Up to 15% for Vitamin B3.
26 May 2017 --- Jubilant Life Sciences Ltd, an integrated global Pharmaceutical and Life Sciences Company, has announced a price increase of up to 15% for its Vitamin B3 (Niacin & Niacinamide) with immediate effect, for non-contract customers and wherever existing contracts permit. This is further to the price increase of up to 15% announced in December 2016. Jubilant is the second largest producer of Vitamin B3 globally. The Vitamin B3 business is part of our Life Science Ingredients (LSI) segment, which offers a broad portfolio of high quality ingredients that find application in wide range of industries.


In AVA's
wordt steeds meer Engels gebruikt en de jaarverslagen zijn er van de 10 wel 8 alleen nog in het Engels. Niets mis mee, MAAR WAAR is onze eigen TAAL & CULTUUR?
Zo gaat 't ook met de Islam.
Nederlandse schoolkinderen worden uitgenodigd kennis te maken met de Islam in de Moskee, maar wordt er in de media al niet voldoende aandacht besteed?
Maar wat gebeurd daar in de Moskee!
De Nederlandse schoolkinderen moeten daar ook bidden(Islamitisch) en knielend met gebogen hoofd naar Mekka.
En dat daar vaak de woorden Allahu akbar gezegd moeten worden door die schoolkinderen en dat daar opnames van worden gemaakt en die opnames MISBRUIKT worden als propaganda in Islamitische landen en op sociale media!

Dezelfde woorden waarmee Jihadisten luid roepend hun aanslagen mee plegen in de wereld!
Schoolbesturen weten niet WAT zij de schoolkinderen aandoen en zo wordt er nog meer Cultuur van ons afgepakt, onder het MOM van excursies van Nederlandse scholen aan Moskee bezoeken.

DIT moet per direct stoppen! MAAR wie stopt dit? Een links kabinet zeker niet!
U als ouders kunnen dit aankaarten bij de schoolbesturen en hen verbieden nog meer bezoeken te doen aan 'n Moskee. Ziet U al dat Moslim kinderen Christelijke gebeden gaan bidden in de kerken in Nederland!

Wist U
dat in de gehele wereld heden ten dage ca. 100 miljoen Christenen om HUN geloof vervolgd worden.

Novartis receives FDA approval for expanded use of Zykadia® in first-line ALK-positive metastatic non-small cell lung cancer (NSCLC).
lees elders meer.

Oordeel niet te snel.
Beknopt verhaal,
een 24 jarige zoon zat met zijn vader in de trein en zag door het raam van de trein en schreeuwt, "papa kijk de bomen gaan achteruit"! Papa glimlachte ..
Een jong stel zit vlak bij de jongen en kijkt met medelijden naar de jongen om zijn kinderachtige opmerking. Eventjes later zei de jongen, kijk papa: "de wolken open met ons mee"!

Innoconcepts
Waarom duurt het zolang voor het management van Innoconcepts voor het GERECHT komt wegens BEDROG!
Wij hebben een rapport over Innoconcepts van 5 december 2008 over vreemde prijsvorming begin 2009 (7/1) persoonlijk afgegeven Te Amsterdam aan het Bureau Financiële economische Recherche (BFER).
Die hadden dat doorgeschoven naar de AFM.
Als wij schade hadden opgelopen bij transacties in aandelen Innoconcepts moeten wij aangifte tegen Innoconcepts doen bij de plaatselijke Politie.
Op donderdag 8 jan om 07.10 uur hadden wij contact met de plaatselijke politie dhr. Hans V. en vertelde dat XEA.nl GEEN uitleg mocht komen geven in de bijeenkomst waar o.a. ECD, AFM, BFER e.a. waren om uitleg te geven.
Dat hadden wij namelijk aangeboden.
Toen wij enige tijd later contact zochten met de BFER, werd er door dhr. v. B. gezegd tegen ons, dat het contact door de AFM met XEA.nl niet naar wens was verlopen.
op 31 maart 2009 belde kort na de middag de heer v. B. (BFER) en zei het volgende: 'wij hebben de kennis niet en de AFM wel en de heer v.d. B. zal al wel met U gesproken hebben'.
Op 2 april gebeld met de plaatselijke Politie dhr. Hans V. en het e.a. uitgelegd.
Die zei: dan zijn ze (AFM) wel laat met hun uitleg, maar worden jullie NIET om de tuin geleid!
In een later contact met de AFM vertelde die dat zij het rapport NIET hadden ontvangen.

Wat als de AFM WEL direct een onderzoek was begonnen bij Innoconcepts, was het bedrog van het Innoconcepts management dan WEL opgevallen!"
In december 2010 wordt Innconcepts failliet verklaard.

want op 11 dec. 2015 staat er in het FD.
Het voormalige bestuur van Innoconcepts, een beursgenoteerd uitvindersbedrijf dat eind 2010 failliet ging, heeft samen met accountant Deloitte voor 18 miljoen euro geschikt. Daarmee zijn beschuldigingen van wanbeleid en wanprestatie van de baan. Plus nog een EUR 20 miljoen in de boedel van Innoconcepts, gaat dat soms allemaal naar de banken?
https://www.businessinsider.nl/wanbeleid-innoconcepts-bestuur-en-accountant-schikken-voor-18-miljoen-euro-604360/
Waar blijft de schade vergoeding voor de benadeelden? VEB waar blijft U?
We zijn ca. 1 1/2 jaar later. Wij moeten maar eens met Cur. Louis Detering bellen.
De AFM is in deze zaak ook niet vrij uit gegaan, zij waren te laat of hebben met ONS rapport NIETS gedaan.



Beperkte weergave !
Leden hebben toegang tot meer informatie! Omdat u nog geen lid bent of niet staat ingelogd, ziet u nu een beperktere pagina. Wordt daarom GRATIS Lid of login met uw wachtwoord


Copyrights © 2000 by XEA.nl all rights reserved
Niets mag zonder toestemming van de redactie worden gekopieerd, linken naar deze pagina is wel toegestaan.


Copyrights © DEBELEGGERSADVISEUR.NL