Model portefeuille
Rendement portefeulle
+12.035 %

Rendement AEX
+33.325 %

Startdatum
01-01-2009

Startwaarde portefeuille € 74082.37

Startwaarde AEX
€ 245.94


Laatste update:
29-01-2010

Moeten we te Amsterdam uitverkoop houden van onze parels? Straks meer nieuws.

Alleen voor leden beschikbaar, wordt daarom gratis lid!

Dag advies 02/04/2017 06:25
Gisteren en al vaker schreven wij van de redactie er over.
Wat is belangrijker, nationale trots of geld?
Laten we dit zeggen, het geld dat we NU hebben is waardeloos, geen STAAT staat garant voor de Euro en er is ook geen dekking voor de Euro van enige materiaal.
Bedrijven zijn voor de Nederlandse economie goud waard en dat beseffen veel mensen/beleggers niet. Daar hangt alles mee samen, ellende en welvaart. Laten we KLM nemen, wij bezitten als nog weinigen de oude aandelen. De Blauwe Zwaan was een teken van welvaart en opbouw, maar door het samengaan met Air France wordt de KLM uitgemolken. Bij de overname van KLM had KLM een stevig kas en een vrijwel nieuwe Vloot. Bezuinig doet de KLM en de Fransen die vele malen groter zijn, vertikken het om echt te bezuinigen en de KLM brengt de meeste winst binnen.
Zal dat straks eventueel bij Akzo en Unilever anders zijn?
Wat zagen we bij Vendex! Ook daar werd en vrijwel alle bezittingen (lees vastgoed) verkocht en het binnen komende geld nauwelijks geïnvesteerd, maar cash opgenomen(lees uitgemolken).
Zo werkt het toch met buitenlandse overnemers! Nederlandse bedrijven zijn hier ter beurs ondergewaardeerd door o.a. de SYSTEEMHANDEL. Want die vraag niet om cijfers, de sturen de prijsvorming de kant op die het vandaag uitkomt.
Toezichthouders en Euronext zijn mede verantwoordelijk voor het gebruik van die SYSTEEMHANDEL. Want waarom is dat in verschillende landen verboden? O.A. in Canada en waar houden ze geen last van de crisis intern? Juist o.a. in Canada, daar waren het gebruik van Systeemhandel en anders soort van onbegrijpelijk producten(lees o.a. derivaten) verboden en dat was juist de bescherming van HUN eigen handel en economie.
Was dat niet een verademing!

Daarom moet er hier een andere vorm van Toezicht en handel komen ter bescherming van de Nederlandse bedrijven en beleggers, want zo worden beide KAPOT gemaakt en de groten slepen alles uit Nederland weg, bedrijven en de opbrengsten.

De Effectenhandel lijkt veel op Politiek, met de met wordt je beschermd, maar de daden zijn anders, dan hebben ze niet op met je bedrijf, Euronext opent opties en laat derivaten etc. op je aandelen los. Je bent als bedrijf overgeleverd al de grillen van geld verziekende organen, die niet jouw bedrijf, maar HUN inkomsten als prioriteit hebben.
Want Geld heeft de macht in pacht en al wat je dacht is, wat je NIET had verwacht! Je hebt pech, want dan vloeit het gezonde verstand weg! En wat er dan rest is de pest en door die ellende wordt het een bende!

de agenda voor deze week
maandag 3 april
Diverse berichten EU o.a. de Industriële Producentenprijzen, binnenlandse markt - februari j.l.

dinsdag 4 april
BAVA Kiadis Pharma
Nabeurs - Nedap - Tussentijdse verklaring H1/2017

woensdag 5 april
EU - Industriële importprijzen - februari j.l.

donderdag 6 april
Koninklijke Brill NV - Jaarverslag 2016
AVA Nedap.
Federal Reserve (USA) - Geldhoeveelheid VS.

vrijdag 7 april
Ageas - Jaarverslag 2016
Cofinimmo - Jaarverslag 2016
Delta Lloyd - Laatste dag Openbaar Bod, Delta Lloyd (NL0009294552), Euronext Amsterdam.
CBS berichten.

media
Meterstanden slimme meters vaak onjuist
Bepaalde elektronische energiemeters kunnen een tot wel 582 procent te hoog verbruik aangeven. In zeker 750.000 huishoudens is een meter geïnstalleerd die potentieel foute meterstanden kan weergeven. Dit, terwijl de overheid wil dat in 2020 in elke woning zo’n slimme meter aanwezig is. lees verder op
https://www.computable.nl/artikel/nieuws/maatschappij/5970795/250449/meterstanden-slimme-meters-vaak-onjuist.html

Waar is betrouwbaarheid van de techniek? Waar is het uittesten van deze apparatuur? WE moeten het allemaal NOG eens bekijken. Maar de burgers hebben het NAKIJKEN en moeten betalen.

media,
Nederlandse consumenten besteden meer dan 1 miljard euro aan smart home-apparaten. Het gaat vooral om slimme huishoudelijke apparaten. Van alle smart home producten is de slimme thermostaat het apparaat met de hoogste marktwaarde. Dat blijkt uit de Smart Home Monitor 2017, een onderzoek van Multiscope onder 5500 Nederlanders. lees meer op
https://www.computable.nl/artikel/nieuws/digital-innovation/5989048/250449/huishoudens-steken-1-miljard-in-slimme-apparaten.html

Slachtoffers in Arnhem worden verdachten.
Vreemd Land Toch! Op dat gebied mogen ze Nederland leegkopen.
Want
Het onderzoeksteam komt voorlopig niet met verdere details over de zaak. ,,Het gaat hier om een bijzondere zaak. De slachtoffers zijn ook verdachten en dat maakt dat het tijd kost om zorgvuldig de feiten helder te krijgen'', aldus de politie.
Nu is de overvaller een vermoedelijke persoon, die toeval daar was!
De man die donderdag om het leven kwam nadat hij vermoedelijk betrokken was bij een woningoverval in Arnhem, was een 46-jarige man zonder vaste woon- of verblijfplaats.
Waar worden auto's gestolen? Niet in de buurt van het misdrijf. Bunzings stelen ook niet in de buurt van hun NEST!

media.
Vandaag Ajax - Feyenoord en de spelers en staf van PSV kunnen middag rustig achterover leunend naar de Klassieker kijken. De ploeg van trainer Phillip Cocu won zelf met 2-0 op Het Kasteel en deed daarmee wat het moest doen.

media,
Overstroming Colombia eist zeker 150 levens
Overlevende: er was bijna geen tijd. Lees verder op www.dft.nl

Media
Robotisering: bedreiging of kans? lees elders meer.

media,
DSM opent nieuw Biotechnology Center in Delft. lees elders meer.Beperkte weergave !
Leden hebben toegang tot meer informatie! Omdat u nog geen lid bent of niet staat ingelogd, ziet u nu een beperktere pagina. Wordt daarom GRATIS Lid of login met uw wachtwoord


Copyrights © 2000 by XEA.nl all rights reserved
Niets mag zonder toestemming van de redactie worden gekopieerd, linken naar deze pagina is wel toegestaan.


Copyrights © DEBELEGGERSADVISEUR.NL