Opties populairder dan Turbo s. Straks meer nieuws.

Alleen voor leden beschikbaar, wordt daarom gratis lid!

Dag advies 12/02/2017 08:02
Opties daar kun je je posities mee afdekken en Turbo's, sprinters, speeders zien wij als een verbreding van je gok kansen.
Maar is het in deze markt nog wel verstandig met allerlei producten te denken dat je je afschermt van risico's?
Onze indruk is dat je met de HFT (lees systeemhandel) van alle kanten gepakt gaat worden!

Doormiddel van systeemhandel is elke prijsvorming te beïnvloeden(lees neer te zetten) en vooral in minder courante fondsen. Ook vindt er in courante fondsen tegen het einde van de dag en in de 5 spookminuten opvallende zaken plaats, die niets met normale handel te maken hebben. Een er van is dat die 5 spookminuten verlengd worden en dan gebeuren er flitsende dingen, waar U als particulier NIET meer bij kan komen(Lees invloed).
Dat is voor Beursleden en andere partijen bestemd, mogen wij 't zo uitdrukken.
Na 17.35.00 uur worden er prijs gezet en die kunnen best UW posities nadelig beïnvloeden. Dat kost U soms geld en wij dachten dat elke belegger gelijk behandelt zou moeten worden, maar is dat wel zo door/met die Systeemhandel?
Ons inzicht en antwoord is, dat NIET elke beleggers gelijk behandeld wordt.
Bescherming is er nauwelijks, want wie betaalt, bepaalt!

Nu de vraag, is het nog wel verstandig in beide producten iets te doen?

Wij kennen het verleden over de opties. Daar werd door de PROFS gestuurd, eerst de index opties, want die werd eerder vast gezet op de expiratie dag(en) en daarna de individuele opties. Daar is toen een gelijke vaststelling voor gekomen, want eerst konden de Profs zelfs zaterdags ruim in de morgen nog zaken doen in de opties.
Toen kwamen de Turbo's erbij en daar doen eigenlijk de Profs alleen transacties in en vandaar ook de matige belangstelling in allerlei vormen van Turbo's t.w. 3 - 4%.

Wij schrijven al zo vaak, met de huidige soorten en vormen van producten (lees opties, turbo's etc. etc.) is elke prijs te zetten!
Er zijn diversen spreads mogelijk en dermate ingewikkeld te doorgronden, daar het eindresultaat slechts door een handjevol specialisten te begrijpen is.

Die partijen weten o.a. welke series en prijzen etc. er in liggen bij opties en ook bij de turbo soorten, dus kunnen partijen in 95% van alle gevallen (lees de prijsvorming) beïnvloeden doormiddel van sturing HFT.

Onze stelling is dan ook, "laten die Profs elkaar maar afmaken en blijf er als particulier er buiten/vanaf!"
Een gewaarschuwde belegger telt voor twee.

Koop gewoon kwaliteitsaandelen en als U wat wilt met die aandelen, schrijf opties uit op die aandelen uit het geld (lees ruim), dan kunt U een extra prijs krijgen/verdienen bij opvraging.

De agenda voor deze week.
maandag 13 febr.
CBS (NL) - Detailhandel Nederland - december 2016

dinsdag 14 febr.
China - Producentenprijsindex China + Inflatie - januari 2017
Randstad Holding NV - Jaarresultaat 2016 + 4de kwartaal 2016
CBS (NL) - Handelsbalans Nederland - december 2016
Duitsland - BNP Duitsland - Q4/2016
Europese Unie - Snelle schatting BNP Eurozone en EU - Q4/2016
VS - Producentenprijsindex Verenigde Staten - januari j.l.

woensdag 15 febr.
ABN Amro - Resultaten 4e kwartaal 2016
Ageas - Jaarresultaat 2016
Air Liquide - Jaarresultaat 2016
Akzo Nobel NV - Jaarresultaat 2016 + 4e kwartaal 2016
Danone - Jaarresultaat 2016
DSM NV - Jaarresultaat 2016 + 4e kwartaal 2016
Euronext - Jaarresultaat 2016
Heineken NV - Jaarresultaat 2016
Vastned - Jaarresultaat 2016
VS - Detailhandel - januari j.l.+ Empire State Manufacturing Survey - februari + Industriële Productie + inflatie januari j.l.

donderdag 16 febr.
NN Group - Jaarresultaat 2016 + 4e kwartaal 2016
Schneider Electric SA - Jaarresultaat 2016
CBS (NL) - Consumptieprijsindex Nederland + andere berichten
VS - Werkloosheid de wekelijkse werkloosheidsaanvragen + Federal Reserve (USA) - Geldhoeveelheid
Acomo - cijfers 2016
Nedap - cijfers 2016

vrijdag 17 febr.
- 25 jarig verblijf op de Amsterdamse beurs van CTAc.
Allianz Group - Jaarresultaat 2016
Aegon NV - Jaarresultaat 2016 om 07.30 uur
VS - Leading Indicators

Een handelaar in Edelmetaal zei het volgende.
In 2016 heeft Deutsche Bank schuld bekend voor wat betreft het manipuleren van de goud- en zilverprijs. Samen met een aantal andere grote commerciële banken hebben zij structureel de zilverprijs gemanipuleerd om daar zelf aan te verdienen. Zo zagen we afgelopen jaren vaak onverklaarbare dalingen in de zilverprijs van vele procenten en ik hoop dat we dat in de toekomst in ieder geval niet meer zullen zien, nu deze banken schuld hebben bekend. Juist de zilvermarkt is wat dat betreft extra gevoelig hiervoor omdat het zo’n kleine markt is en omdat naar schatting er 140x meer op papier wordt verhandeld dan wat er fysiek beschikbaar is.

red. XEA.nl
Afgelopen donderdag was het weer raak! ER is nog weinig veranderd.
EDELMETAAL GOUD.
DUS GEEN winstnemingen
11.1 Tonnes Of Paper Gold Dumped In Sixty Seconds gisteren 9/2.
Zo werkt 't en WIE controleert?

Duidelijke Marktmanipulatie
Prijs manipulatie bij aandeel Telegraaf (TMG) op 16 november 2016
lees elders meer.
Dit zien wij dagelijks en bij tig aantal fondsen. Wij hebben een hele lijst. Lees meer op
http://www.xea.nl/advies.php?id=dba-30513&type=toon

media,
hier horen wij niets over.
Getuige: Julio Poch geruild voor Jorge Zorreguieta.
Er is een relatie tussen het optreden van het Nederlandse Openbaar Ministerie in de zaak tegen de Nederlands-Argentijnse piloot Julio Poch, verdacht van moorden, en het justitiële handelen tegen de vader van koningin Máxima, Jorge Zorreguieta.

Dat vertelde Michiel Meijer, voormalig president-directeur van luchtvaartmaatschappij Transavia, gisteren bij de rechtbank in Den Haag. Meijer werd via een videoverbinding onder ede verhoord door de rechtbank in Buenos Aires, waar Poch terechtstaat. De piloot is ervan beschuldigd ‘dodenvluchten’ te hebben uitgevoerd voor de Argentijnse junta (1976-1983), waarbij ‘subversieven’ uit het vliegtuig werden gegooid.
Meijer zei zich te baseren op een “off-the-recordgesprek” dat hij enige maanden na aanhouding van Poch in 2009 voerde met officier van justitie Guus Schram. Meijer:
“Hij zei me dat er in het onderzoek tegen Poch hogere belangen waren die ik me waarschijnlijk niet kon voorstellen. Ik vroeg Schram of hij doelde op de relatie van deze zaak met het Koninklijk Huis, een gerucht dat toen al in bredere kring werd gehoord. Hierop gaf hij geen antwoord, maar uit zijn lichaamstaal maakte ik op dat ik gelijk had.”
lees meer op https://www.nrc.nl/nieuws/2014/10/17/getuige-julio-poch-geruild-voor-jorge-zorreguieta-a1421684

media,
De vraag naar verfijnde schapenwol explodeert. De prijzen van de Australische soort zijn naar topniveaus gegaan nu vooral Chinezen afscheid nemen van de synthetische kleding. ,,Wol is een luxe product. Nu mensen meer inkomen krijgen, willen ze betere kwaliteit", aldus Peter Small, schaapherder met zesduizend exemplaren in het Australische Victoria tegen de Financial Times.
lees verder op
http://www.telegraaf.nl/dft/27604515/__Schapenwol_weer_geliefd__.html

ICT personeel
Is een schaars volk geworden, goeie moeten ver uit het buitenland gehaald worden en dan is het NOG de vraag is 't een goede !
Onze techneut bij het Amerikaanse bedrijf zit met Roemenen, Polen China e.a.

media Griekenland
Greece, lenders risk euro zone instability if review talks drag on-EU's Dombrovskis
reuters.com
Sunday February 12, 2017 1:00 AM
BERLIN, Feb 12 (Reuters) - Greece and its lenders should quickly approve a review of reforms the indebted country must take in return for unlocking new loans, a senior European Union official said on Sunday, warning of financial instability in the euro zone if the issue lingers. read more on
http://www.kitco.com/news/2017-02-12/Greece-lenders-risk-euro-zone-instability-if-review-talks-drag-on-EU-apos-s-Dombrovskis.html

tijd 16.01
DUBAI, Feb 12 (Reuters) - Petrochemical and banking shares boosted Saudi Arabia's bourse on Sunday after oil prices firmed at the end of last week, while small and mid-sized stocks were the main movers on other Gulf markets. Saudi Arabia's index added 0.8 percent with nearly three-quarters of the 14 listed Saudi petrochemical shares advancing, after Brent oil futures closed 1.9 percent higher at $56.70 a barrel on Friday. Saudi Industrial Investment was the top gainer in the sector, jumping 5.5 percent. The positive mood spilled into other sectors, with banking shares also advancing. Saudi British Bank climbed 3.8 percent. read more on
http://www.kitco.com/news/2017-02-12/MIDEAST-STOCKS-Firm-oil-boosts-Saudi-Kuwait-rebounds-but-Egypt-slips.html

media,
BOVAG wil fiscaal voordeel bedrijfsfiets terug.

Hoe zet je een prijsvorming naar je HAND? Zo,
lees verder op
http://www.xea.nl/advies.php?type=toon&id=029-30943



Beperkte weergave !
Leden hebben toegang tot meer informatie! Omdat u nog geen lid bent of niet staat ingelogd, ziet u nu een beperktere pagina. Wordt daarom GRATIS Lid of login met uw wachtwoord


Copyrights © 2000 by XEA.nl all rights reserved
Niets mag zonder toestemming van de redactie worden gekopieerd, linken naar deze pagina is wel toegestaan.


Copyrights © DEBELEGGERSADVISEUR.NL