Beleggers leven in/op een roze wolk. Straks meer nieuws.

Alleen voor leden beschikbaar, wordt daarom gratis lid!

Dag advies 29/01/2017 07:58
Wij van de redactie waarschuwen vrijwel dagelijks dat de stijgingen niet realistisch zijn. In de VS is de Dow door de 20.000 grens heen gegaan. Wat is de basis daarvoor?
Mijnheer Trump horen wij U al roepen, maar dat kan 1 man (lees president) toch niet alleen af. Dan moet er meer gebeuren en als wij moeten geloven wat wij in de media lezen en op TV zien, dan heerst er veel oppositie en zijn veel partijen(lees Burgers ook) het niet eens met de gedachtegang van mijnheer Trump.

Dus onzekerheid en waar hebben beleggers afschuw aan? Juist onzekerheid.
Dus er is opletten geblazen en dat doen weinig beleggers, zijn lopen met de grote massa mee.

Want schulden(lasten in de VS en elders in de wereld) groeien dagelijks en werkeloosheid groeit hier, maar wordt door CBS foutief berekend. Zpp' ers en andere werkelozen worden NIET in haar werkeloosheid cijfer meegenomen. Dus het schijnbeeld wordt naar buiten gebracht dat de werkeloosheid in Nederland afneemt.

De stijgende rente tarieven zullen dat beetje groeit dat er in enkele sectoren is weer teniet doen. De burgers krijgen netto minder te besteden, dus ook daaruit zullen minder consumenten bestedingen zijn.
Gegeten en gedronken moet er altijd en steeds meer mensen willen gezonde voeding en dat is wat duurder. Maar dat hebben ze er wel voor over, maar dat extra geld kan niet elders uitgegeven worden.

Er is veel schijn vertoning in de wereld, ook in de Effecten branche.
Laten we wel zijn, de verhoudingen zijn zoek bij de prijsvormingen van aandelen, grondstoffen etc.. Er is veel gemaakte handel doormiddel van PAPIER vertegenwoordiging.
Fysiek wordt er nauwelijks geleverd.

Wij schrijven zo vaak, waarom komt de nummering van de digitale aandelen er niet/terug?
Veel einde van de dag nihil rekeningen worden niet of nauwelijks gecontroleerd.
Want het ervaren personeel(lees de ouderen moet weg) maar dragen enorm veel routine en ervaring met zich mee.
Ervaring kun je niet uit het boek leren, die moet je op doen tijdens je werk.

De toezichthouders gaan er van uit dat de Effectenkredietinstellingen integer zijn/handelen, maar is dat niet een foute aanname?
Wie schittert er in de media met schikking, claims etc.?

Dat al heel lang de betrouwbaarheid ter discussie staat is wel duidelijk, maar wij (lees beleggers) laten ons wel misleiden door al die MOOI PRAAT in de Effecten branche.
Tegenwoordig kan/is doormiddel van de HFT (lees systeemhandel) elke prijsvorming NEER GEZET worden.
We hebben geen GL & GB momenten meer, er moet een notering komen.
Ook DAT is een foutieve aanname.

Daarom schrijven wij heel vaak, let op de patronen die je dagelijks kunt waarnemen, daar is zoveel uit af te leiden, goed & kwaad!

Wij voorzien het volgende: Als straks de werkelijkheid (lees waarheid) naar boven komt, kunnen wij een crash beleven, die z'n weerga niet kent.

Waarom steeg tijdens de handel het zilver plots? Wel 40 tot 50 ct, is dat normaal? Papierenhandel zorgt daarvoor, maar straks moet er fysiek geleverd worden en dat zilver is er niet.

Neem dit schrijven goed tot U en laat U niet misleiden en verrassen.

Fijne zondag nog.

hier de agenda voor deze week.
maandag 30 jan.
In de VS - Consumentenuitgave - december 2016

dinsdag 31 jan.
In Duitsland - Detailhandel.
In de VS - Loonkosten Q4/2016 + Consumentenvertrouwen jan. 2017

woensdag 1 febr.
Koninklijke KPN NV - Resultaten 4e kwartaal 2016
Siemens AG - Resultaten 1e kwartaal 2017 + AVA
In de VS - Hypotheek aanvragen + Werkgelegenheid ADP Banenrapport - januari j.l. + Federal Reserve (USA) - Rente.

donderdag 2 febr.
Daimler AG - Jaarresultaat 2016
Deutsche Bank AG - Voorlopige jaarcijfers 2016
ING Groep NV - Resultaten 4e kwartaal 2016
Royal Dutch Shell - Resultaten 4e kwartaal 2016
In de VS Werkloosheid, de wekelijkse werkloosheidsaanvragen + Federal Reserve (USA) - Geldhoeveelheid.

vrijdag 3 febr.
Sligro Food Group N.V. - Jaarverslag 2016
WDP - Jaarresultaat 2016
In de VS - Werkgelegenheid en werkeloosheid - januari j.l. Ondernemersvertrouwen ISM Non-Mfg - januari j.l.

Manipulaties
Wanneer zal er serieus worden opgetreden tegen dit spel?
Bij edelmetaal blijven grote instellingen, elkaar van alles over en weer, met elkaar bespreken en wat er gehandeld wordt (lees doorgegeven). Controles waren er intern en extern nauwelijks. XEA.nl schreef daar al ca. 15 jaar geleden over. Niets aan de hand kregen wij te horen, normale handel. ER kwamen onderzoeken en die brachten NIETS aan het licht. MEN WILDE DE WAARHEID niet naar buiten brengen medio 2005.
Men wist zelf wel dat het fout was/zat en toen kregen beleggers met edelmetaalrekeningen van hun Effectenkredietinstelling een aanbod om hun edelmetaalrekeningen te liquideren. Ook werd het niet meer mogelijk een edelmetaalrekening te openen bij veel instellingen.
Dat was een signaal voor de kenners, pas op, er is wat gaande, want straks worden ook wij bij deze smerige handel betrokken.
Daarom bleven wij volharden in de manipulatieve beoordeling van het edelmetaal, lezers stuurde mails van, kunnen jullie dat bewijzen? In zo'n grote markt kan dat niet! Dat blijkt dus wel te kunnen en daarom deden heel veel instellingen mee. Dit wordt door de Overheden en Politiek nauwelijks aangekaart! Waarom niet? Omdat Centrale Banken hetzelfde ook doen bij het GOUD!

De Effectenkredietinstellingen scoren goed in de sector boetes en schikkingen, waar moet U Uw zaken doen? Geeft dat een goed gevoeld? Wie moesten en moeten de beleggers in het vervolg gaan redden?
Vreemde constructie toch. Waarom is komt er geen STAATS gegarandeerde en gecontroleerde bank? Die nimmer is particuliere handen mag komen.

Duidelijke Marktmanipulatie
Prijs manipulatie bij aandeel Telegraaf (TMG) op 16 november 2016
lees elders meer.
Dit zien wij dagelijks en bij tig aantal fondsen. Wij hebben een hele lijst. Lees meer op
http://www.xea.nl/advies.php?id=dba-30513&type=toon

Vodafone
zit met een hels probleem, ze willen het oplossen, maar de berekening van dubbel geld voor NIET gebruikt gebruik, gaat nog wel door. Onze techneut had de fout bloot gelegd nadat er al enige tijd abnormaal veel gebruik was vast gelegd door Vodafone. MAAR zij berekende zijn gebruik naar boven afgerond en DUBBEL. Zo kun je rijk worden van NIET geleverde diensten.
Wijkt UW gebruik bij Vodafone ook af, neem contact op met consuwijzer tel. 088 0707070
Nog steeds geen oplossing. Heeft U ook een onverklaarbare rekening (lees te hoge gebruik) onderneem actie maar Vodafone.

media
De export van goud richting China is in de aanloop naar het Chinese Nieuwjaar geëxplodeerd, zo blijkt uit handelsdata uit Zwitserland en Hong Kong. De Zwitserse douane registreerde in december een export van 158 ton goud richting China, ruim vier keer zoveel als het maandelijkse gemiddelde van de afgelopen jaren. De import uit Hong Kong steeg van netto 40,6 ton in november naar netto 47 ton in december. Dit weekend begint volgens de Chinese kalender het jaar van de haan, een feestelijke gelegenheid waarbij ook veel goud wordt gekocht om cadeau te geven aan vrienden en familie. Maar dat is niet de enige reden voor de explosieve stijging van de goudimport. Ook de ontwikkeling van de goudprijs speelde eind vorig jaar een rol van betekenis.

Edelmetaal
Gelooft U in goud, Koop dan zilver!
Zilver is het meest gemanipuleerde edelmetaal in de wereld. Dus kan de goud - zilver verhouding plots sterk gaan afwijken van de 70
zilver verhouding plots sterk gaan afwijken van de 70
Waarom gingen de grote partijen niet in het goud? Omdat Centrale banken hen dat verbod. Daar waren zij voor (lees 't manipuleren) De grote partijen bleven dus in het zilver en zo had elk zijn eigen grondstof.
Niemand zat in elkaar vaarwater.
AND: JPM is long physical Silver and short paper as a hedge- A brief history of Silver manipulation from the 1990s
read more on
https://www.marketslant.com/articles/if-you-are-bullish-gold-buy-silver-analyst
Deze link is,
Heel belangrijk om te weten als U zilver bezit of wilt kopen.

Silver Replaces Copper in Volkswagen Windshield De-Icer.
ilver is The Goldilocks of Metals
Via Soren K and MarketSlant. As more and more applications are found for Silver, its industrial use will bolster and complement its status as a precious metal. We're Silver Bulls relative to Gold for this reason.
Once upon a time, technology was the silver-killer through film elimination. Now technology is finding increasing applications for Silver. At this rate, we may yet see the 16 to 1 ratio for reasons not yet championed.
Self-heating windows have existed for decades. However, they’ve have always relied on near-invisible wires that can be a distraction when revealed by oncoming headlights. So instead of wires, the laminated glass used in Volkswagen’s new windshields includes an ultra-thin invisible layer of silver connected to the vehicle’s electrical system so that it heats up and melts away ice.- Gizmodo lees verder op
https://www.marketslant.com/articles/now-silver-replaces-copper-volkswagen-windshield-de-icer

Voetbal Heracles - PSV 1 -2

media,
Innovatieve MKB’ers op het gebied van biobased economy, kunnen voortaan een beroep doen op deels kosteloze, professionele support. Via het Interreg NWE project BioBase4SME kunnen bedrijven aanspraak maken op praktische en financiële ondersteuning bij het doorontwikkelen van een biobased innovatie naar een commerciële innovatie. Bijvoorbeeld een LCA, marktonderzoek, applicatie testen, opschaling en advies over sociale acceptatie. Namens Nederland is REWIN bij het project betrokken. Volgens Roel Koevoets, business developer Biobased Economy bij REWIN, is deze support zeer belangrijk voor het MKB. ‘De fase van laboratorium naar concept of proof is vaak lastig. Men weet bijvoorbeeld vaak in een laboratorium nog niet of het uiteindelijke product commercieel haalbaar is. Daardoor is de stap naar investeerders voor veel MKB’ers nog te ver. Wij willen deze zogenaamde ‘valley of death’ helpen overbruggen.’
Support
Bedrijven die deelnemen aan het project krijgen toegang tot een internationaal netwerk van potentiële partners, klanten en dienstverleners. De support is met name gericht op het bewerkstelligen van industriële proof of concept en een realistisch business plan. Via het BioBase4SME netwerk kunnen MKB’ers deelnemen aan workshops over specifieke onderwerken, bijvoorbeeld biopolymeren en feedstock analyse. Daarnaast worden er innovatieve bootcamps en trainingen op het gebied van marktonderzoek en juridische kaders gehouden. Ook kunnen MKB’ers aanspraak maken op innovatiecoupons tot maximaal €100.000,-. Deze kunnen worden ingezet voor financiering van technologische ondersteuning.



Beperkte weergave !
Leden hebben toegang tot meer informatie! Omdat u nog geen lid bent of niet staat ingelogd, ziet u nu een beperktere pagina. Wordt daarom GRATIS Lid of login met uw wachtwoord


Copyrights © 2000 by XEA.nl all rights reserved
Niets mag zonder toestemming van de redactie worden gekopieerd, linken naar deze pagina is wel toegestaan.


Copyrights © DEBELEGGERSADVISEUR.NL