Frost & Sullivan erkent Gemalto voor zijn leiderspositie in gegevensencryptie en -bescherming

Alleen voor leden beschikbaar, wordt daarom gratis lid!

Algemeen advies 08/07/2017 09:52
Amsterdam, 6 juli 2017- Gemalto (Euronext NL0000400653 GTO), wereldleider in digitale beveiliging, kondigde vandaag aan dat het de Frost & Sullivan 2017 Encryption and Data Protection Technology Leadership Award1 heeft ontvangen. De analisten van Frost & Sullivan hebben onafhankelijk de SafeNet-oplossingen van Gemalto voor gegevensbescherming en -encryptie geëvalueerd, en dan met name het commerciële succes, het groeipotentieel, de operationele efficiëntie en de voordelen voor de klanten.

Elk jaar huldigt Frost & Sullivan bedrijven in verschillende sectoren op basis van hun technologische en innovatieve uitmuntendheid. Gemalto werd geselecteerd op basis van de volgende kenmerken:
Een unieke positie in de markt, gebaseerd op een uitgebreide portefeuille en de variëteit aan toepassingen en klanten

Sterke expertise in het creëren van veelzijdige en flexibele oplossingen die verschillende uitrolomgevingen ondersteunen

Kwaliteit van de oplossingen en de positieve merkherkenning van het bedrijf

Toewijding aan onderzoek en ontwikkeling die innovatie in de sector stimuleren

"Gemalto's visie voor gegevensbescherming garandeert een op maat gemaakte en schaalbare gecentraliseerde oplossing voor IT-diensten voor organisaties die efficiëntie vereisen, zonder een volledige revisie van hun bestaande beveiligingssystemen," zegt onderzoeksanalist Danielle VanZandt van Frost & Sullivan. "Bedrijven kunnen gegevensencryptie en -bescherming standaardiseren om het delen van informatie te bevorderen, voor een betere samenwerking en zichtbaarheid tussen verschillende afdelingen."

"Deze prijs benadrukt ons vermogen om klanten een eenvoudige, geconsolideerde methode voor bedrijfswijde gegevensbescherming aan te bieden. Doordat er maar één beheerconsole is, wordt het monitoren van operaties in verschillende beveiligingsplatformen en het uitvoeren van het intern gegevensbeschermingsbeleid vergemakkelijkt," zegt Todd Moore, Senior Vice President of Encryption Products bij Gemalto. "Wanneer een organisatie zich voorbereidt op een interne of externe audit, helpt een centraal beheerd systeem deze organisatie om snel haar niveau van naleving aan te tonen, zonder informatie te hoeven verzamelen uit verschillende systemen."

Gemalto's portefeuille van SafeNet-oplossingen voor gegevensencryptie en sleutelbeheer garandeert dat gevoelige informatie wordt beveiligd, waar ze zich ook bevindt, of dat nu in de cloud, het datacenter of het netwerk is. Bovendien versnelt Gemalto het uitrolschema door gebruik te maken van verschillende digitale en cloudomgevingen, die meer dan 700 oplossingen integreren van meer dan 240 verschillende partners. Download het verslag voor meer informatie over de door de analisten van Frost & Sullivan geëvalueerde oplossingen.

Aanvullende bronnen:
Gemalto SafeNet Data Protection
Whitepaper: Own and Manage Your Encryption Keys
Encrypt Everything

1 De Best Practices Awards van Frost & Sullivan belonen bedrijven in uiteenlopende regionale en wereldwijde markten voor uitmuntende verwezenlijkingen en buitengewone prestaties op het vlak van leiderschap, technologische innovatie, klantenservice en strategische productontwikkeling. Sectoranalisten vergelijken marktdeelnemers en meten de resultaten via diepgaande interviews, analyses en uitgebreid secundair onderzoek om de beste praktijken in de sector te bepalen.
+
Second quarter and first semester 2017 statement of the Gemalto liquidity contract
Amsterdam, July 7, 2017 - Gemalto N.V. (Euronext NL0000400653 GTO, "Gemalto") hereby reports on the resources available on the liquidity account as at June 30, 2017 and the transactions carried out under the Gemalto liquidity contract independently managed by Exane BNP Paribas.

As at June 30, 2017, the following resources were available on the liquidity account:
192,064 Gemalto shares
€ 10,070,577

As at December 31, 2016, the following resources were available on the liquidity account:

175,064 Gemalto shares
€ 10,534,568

During the second quarter of 2017, i.e. from April 1, 2017 to June 30, 2017 (included), the following transactions were carried out by Exane BNP Paribas under the liquidity contract:

618,622 Gemalto shares were purchased during 58 trading days for an average daily amount of € 571,324
593,411 Gemalto shares were sold during 55 trading days for an average daily amount of € 578,756



Beperkte weergave !
Leden hebben toegang tot meer informatie! Omdat u nog geen lid bent of niet staat ingelogd, ziet u nu een beperktere pagina. Wordt daarom GRATIS Lid of login met uw wachtwoord


Copyrights © 2000 by XEA.nl all rights reserved
Niets mag zonder toestemming van de redactie worden gekopieerd, linken naar deze pagina is wel toegestaan.


Copyrights © DEBELEGGERSADVISEUR.NL