Carrefour Banque biedt onmiddellijke activatie van de nieuwe C-zam-rekening via Gemalto Digital PIN

Alleen voor leden beschikbaar, wordt daarom gratis lid!

Algemeen advies 12/06/2017 08:42
Innovatieve online rekening biedt gebruikers een 'out-of-the-box' bankervaring
Gemalto's Digital PIN verschaft meteen codes via de mobiele app of via de website die onmiddellijk kunnen worden gebruikt

Gemalto, wereldleider in digitale beveiliging, verschaft de betaalinstelling Market Pay, een 100% dochteronderneming van Carrefour Group, betaalkaarten en een Digital PIN-oplossing voor C-zam.

Deze nieuwe rekening 'in een doosje' ligt sinds 18 april in de rekken van meer dan 3.000 Franse Carrefour-winkels. Nadat de bankrekening is geopend, is de bankkaart onmiddellijk klaar voor gebruik. De pincode wordt veilig en snel bezorgd via de mobiele app of de website Compteczam.fr. Dit proces is volledig beschermd door Gemalto's solide versleutelings- en authenticatiemechanismen.

"C-zam biedt Carrefourklanten de mogelijkheid om in de winkel een bankrekening en een bankkaart te kopen die online kunnen worden geactiveerd," zegt Frédéric Mazurier, CEO van Market Pay. "Met de steun van Gemalto brengen wij innovatie naar de Franse bankenmarkt, door een nieuwe dienst op het vlak van toegankelijkheid, beschikbaarheid en bruikbaarheid aan te bieden."

"Carrefours C-zam is een duidelijk voorbeeld van hoe de transformatie van digitaal bankieren de ervaring van de eindgebruiker radicaal verandert," zegt Bertrand Knopf, Executive Vice President Banking and Payment bij Gemalto. "Oplossingen zoals PIN by e-Channel leggen de basis voor een nieuwe generatie van gebruiksklare bankdiensten."

Over C-zam
C-zam is de eerste zichtrekening die verkrijgbaar is in winkels: C-zam kan online worden geactiveerd, is toegankelijk voor iedereen en heeft geen inkomstenvoorwaarden. Deze zichtrekening (waarbij je niet in het rood kan gaan) is gekoppeld aan een internationale Mastercard-betaalkaart en wordt verkocht in 3.000 Carrefourwinkels - hypermarkten, supermarkten, gemakswinkels - en op rueducommerce.com. C-zam is een zichtrekening die verbonden wordt dankzij zijn toegewijde app, is gebruiksvriendelijk en is zeer intuïtief.

Over Market Pay
De betaalinstelling Market Pay, 100% dochteronderneming van Carrefour Group, combineert alle elektronische betaalsystemen van Carrefour, zoals Carrefour-kaarten, POS-terminals en online betaaloplossingen, en centraliseert betaalaanvaardingen en inkomstendiensten voor alle retailkanalen. Market Pay zal onder andere de betaalgegevens van klanten van Carrefourwinkels beter beveiligen en nieuwe betaaloplossingen ontwikkelen voor de Groep.






Beperkte weergave !
Leden hebben toegang tot meer informatie! Omdat u nog geen lid bent of niet staat ingelogd, ziet u nu een beperktere pagina. Wordt daarom GRATIS Lid of login met uw wachtwoord


Copyrights © 2000 by XEA.nl all rights reserved
Niets mag zonder toestemming van de redactie worden gekopieerd, linken naar deze pagina is wel toegestaan.


Copyrights © DEBELEGGERSADVISEUR.NL