Gemalto's toestellenbeheer boost LTE-integratie en -gebruik

Alleen voor leden beschikbaar, wordt daarom gratis lid!

Algemeen advies 06/12/2016 07:20
Amsterdam, 6 december 2016 - Gemalto (Euronext NL0000400653 GTO), wereldleider in digitale beveiliging, kondigt de nieuwste versie van zijn LinqUs Device Management-oplossing aan, bedoeld om mobiele operatoren te helpen hun abonnees een naadloze overgang naar LTE aan te bieden. Operatoren kunnen de 4g-toestellen van hun abonnees nu in real time identificeren en automatisch draadloos configureren. Daarnaast kunnen beoogde tariefplannen en aanbiedingen ook onmiddellijk worden gepromoot. De belangrijkste voordelen zijn een hogere 4G-integratie en een hoger 4G-gebruik door de klanten, sneller rendement op invetseringen in LTE-netwerken, en een hogere loyaliteit van de abonnees. Het bewezen Gemalto-platform beheert nu al meer dan een miljard toestellen over de hele wereld.
Deze nieuwste versie van Device Management weerspiegelt de stijgende populariteit van LTE-capabele toestellen, die tegen 2020 naar verwachting 72% zullen uitmaken van alle smartphones ter wereld.1 Zij voldoet aan de groeiende noodzaak van operatoren om te focussen op de migratie van klanten naar LTE-plannen die meer opleveren. De oplossing biedt in real time inzicht in, en analyses van, de toestellen en het dataverbruik van abonnees. Tevens garandeert zijn een efficiënte LTE-integratie via verbeterde gepersonaliseerde aanbiedingen, loyaliteitsprogramma's en Quality of Experience (QoE). De mogelijkheid om de door deze toestellen ondersteunde LTE-frequentiebanden te detecteren helpt operatoren om de complexiteit van de LTE-bandfragmentatie aan te pakken, en zo dus een hoger gebruik te garanderen via promoties voor de juiste toestellen en gebruikers. Deze nieuwe release richt zich ook op het fenomeen van de toestellen met meerdere simkaarten: dergelijke toestellen kunnen ermee worden geïdentificeerd en er kunnen loyaliteitscampagnes worden opgezet om abonnees aan te moedigen bij de operator te blijven.

"De nieuwste versie van Gemalto's Device Management-oplossing zal voor een nog betere onmiddellijke samenwerking met de klant zorgen. Ze biedt de gebruiker informatie en analyses die nodig zijn om de 4G-ervaring van de abonnee te verbeteren, inkomsten te genereren, de toestellenfragmentatie aan te pakken en de loyaliteit te versterken," zegt David Buhan, Senior Vice President for Mobile Subscriber Services bij Gemalto. "Operatoren blijven streven naar hogere snelheden en capaciteit, en ook Gemalto wijdt zich aan een roadmap die 4,5G en hoger in de armen sluit."

Bron:
CCS Insight - Market Forecast, Mobile Phones, Worldwide, 2016-2020 (CCS Insight - Marktvooruitzichten, mobiele telefoons, wereldwijd, 2016-2020.)





Beperkte weergave !
Leden hebben toegang tot meer informatie! Omdat u nog geen lid bent of niet staat ingelogd, ziet u nu een beperktere pagina. Wordt daarom GRATIS Lid of login met uw wachtwoord


Copyrights © 2000 by XEA.nl all rights reserved
Niets mag zonder toestemming van de redactie worden gekopieerd, linken naar deze pagina is wel toegestaan.


Copyrights © DEBELEGGERSADVISEUR.NL