Gemalto breidt verbinding op afstand uit naar alle consumentenelektronica dankzij zijn GSMA-conforme oplossing

Alleen voor leden beschikbaar, wordt daarom gratis lid!

Algemeen advies 21/11/2016 07:44
Amsterdam, 21 november 2016 - Gemalto (Euronext NL0000400653 GTO), de wereldleider in digitale beveiliging, heeft een verbeterde versie van zijn LinqUs On-Demand Connectivity-platform voorgesteld die 100% compatibel is met de laatste update van de Remote SIM Provisioning-specificaties voor consumentenapparaten van de GSMA. Met deze nieuwe versie zullen fabrikanten van mobiele apparaten en operatoren van mobiele netwerken hun abonnees out-of-the-box connectiviteit kunnen aanbieden voor elk apparaat dat is voorzien van een eSIM (een 'embedded' of ingebouwde simkaart), zoals smartphones, tablets en wearables, en een naadloos abonnementsbeheer gedurende de volledige levenscyclus. On-Demand Connectivity over-the-air zorgt voor een vlotte en veilige ervaring voor abonnees en biedt mobiele operatoren, OEM's en serviceproviders de kans om nieuwe "instantdiensten" uit te vinden en nieuwe inkomensbronnen aan te boren in de snelgroeiende IoT-markt voor consumenten.

Fase 2 van de GSMA-specificatie bouwt verder op de initiële versie die eerder dit jaar werd gelanceerd en maakt het mogelijk om naadloos te verbinden met alle soorten eSIM-compatibele consumentenapparaten. Gemalto was nauw betrokken bij deze ontwikkeling, wat wordt weerspiegeld door de snelle compatibiliteit van zijn On-Demand Connectivity aanbod. De end-to-end oplossing van Gemalto is uitvoerig getest in tal van toepassingen wereldwijd[1]. Ze heeft daarbij haar flexibiliteit, schaalbaarheid en duidelijke integratie met de bestaande processen van fabrikanten en operatoren reeds bewezen.

De ontwikkeling van de eSIM-technologie draagt bij tot de snelle groei van de IoT- en M2M-markten. Het zorgt voor één gestandaardiseerde oplossing die is ingebed in het maakproces en die in alle markten en regio's kan worden toegepast. Ondersteund door het On-Demand Connectivity-platform wordt een abonnement kiezen en verbinding maken met het netwerk kinderspel.

"Door zo snel te beantwoorden aan alle vereisten van de vernieuwde GSMA-standaard, zal het On-Demand Connectivity-platform de dynamische groei van de markt mee in stand houden," zei Benoit Jouffrey, Vice President of On-Demand Connectivity bij Gemalto.



Beperkte weergave !
Leden hebben toegang tot meer informatie! Omdat u nog geen lid bent of niet staat ingelogd, ziet u nu een beperktere pagina. Wordt daarom GRATIS Lid of login met uw wachtwoord


Copyrights © 2000 by XEA.nl all rights reserved
Niets mag zonder toestemming van de redactie worden gekopieerd, linken naar deze pagina is wel toegestaan.


Copyrights © DEBELEGGERSADVISEUR.NL