Waterland en Baltisse kondigen een private plaatsing aan van aandelen in Fagron

Alleen voor leden beschikbaar, wordt daarom gratis lid!

Algemeen advies 02/07/2019 17:39
Fagron NV (“Fagron”) werd geïnformeerd dat WPEF VI Holdco III BE B.V. (de “Verkopende Aandeelhouder”), gezamenlijk aangehouden door Waterland Private Equity Fund VI C.V. en Baltisse NV, de intentie heeft om, via een private plaatsing, tot ongeveer 7,2 miljoen bestaande gewone aandelen (de “Aandelen”) Fagron te verkopen. Dit vertegenwoordigt ongeveer 10% van het huidige uitstaande kapitaal van Fagron en stemt overeen met ongeveer 33% van het belang dat de Verkopende Aandeelhouder momenteel aanhoudt in Fagron. De private plaatsing zal gebeuren door middel van een accelerated bookbuilding. De Aandelen zullen worden aangeboden aan institutionele investeerders binnen en buiten België, en aan gekwalificeerde institutionele kopers in de Verenigde Staten op grond van Rule 144A.

De handel in de Fagron-aandelen op de gereguleerde markten van Euronext Brussel en Amsterdam wordt geschorst tot de resultaten van de private plaatsing worden aangekondigd.

De Verkopende Aandeelhouder heeft zich verbonden tot een lock-up van 90 kalenderdagen voor alle Fagron-aandelen die niet worden verkocht in de private plaatsing, onder voorbehoud van gebruikelijke uitzonderingen.

De plaatsing gaat met onmiddellijke ingang van start en kan op korte termijn afgerond worden.

De resultaten van de private plaatsing zullen worden aangekondigd kort nadat het bookbuilding proces is beëindigd en naar verwachting vindt de levering van de aandelen plaats twee werkdagen na de aankondiging van de resultaten van de private plaatsing.

Belfius NV/SA, in samenwerking met Kepler Cheuvreux S.A., Joh. Berenberg, Gossler & Co. KG en Kempen & Co N.V. zullen optreden als Joint Bookrunners in verband met de plaatsing.




Beperkte weergave !
Leden hebben toegang tot meer informatie! Omdat u nog geen lid bent of niet staat ingelogd, ziet u nu een beperktere pagina. Wordt daarom GRATIS Lid of login met uw wachtwoord


Copyrights © 2000 by XEA.nl all rights reserved
Niets mag zonder toestemming van de redactie worden gekopieerd, linken naar deze pagina is wel toegestaan.


Copyrights © DEBELEGGERSADVISEUR.NL