D.E. Wijziging in leiderschap bij D.E MASTER BLENDERS 1753 Jan Bennink neemt tijdelijk de verantwoordelijkheden van CEO over

Alleen voor leden beschikbaar, wordt daarom gratis lid!

Algemeen advies 10/12/2012 17:46
Amsterdam, 10 december 2012 - D.E MASTER BLENDERS 1753 maakt bekend dat Michiel Herkemij, CEO van D.E MASTER BLENDERS 1753, met wederzijdse instemming de onderneming aan het eind van het kalenderjaar zal verlaten. Jan Bennink zal de verantwoordelijkheden van de CEO overnemen totdat een nieuwe CEO is aangesteld.

"De Board en ik willen onze waardering voor Michiel uitspreken vanwege zijn werk gedurende de laatste 12 maanden en zijn bijdrage aan de afronding van de spin-off van Sara Lee, de notering van DEMB 1753 als een onafhankelijk pure-play koffie- en theebedrijf aan de Amsterdamse Beurs en de start van het uitrollen van onze strategie", zei Jan Bennink, niet-uitvoerende voorzitter van de Board van D.E MASTER BLENDERS 1753.

"2012 was een transitiejaar voor DEMB, waarin we met onze strategie van innovaties en premiumisatie zijn begonnen. Onze huidige fundamenten zijn solide en we liggen op koers om onze doelstellingen te behalen; een omzetgroei van de bedrijfssegmenten van 3 tot 5% en een verbetering van de onderliggende EBIT marge van 150 tot 200 basispunten gedurende de eerste 12 maanden[1] van het fiscale jaar 2013."

De Board heeft besloten dat Jan Bennink, niet-uitvoerende voorzitter van D.E MASTER BLENDERS 1753, de verantwoordelijkheden van de uitvoerende bestuurder overneemt om zo de benodigde continuïteit en stabiliteit te waarborgen. Deze toewijzing van verantwoordelijkheden zal in stand blijven totdat een nieuwe CEO en uitvoerende bestuurder is aangesteld door de aandeelhouders.




Beperkte weergave !
Leden hebben toegang tot meer informatie! Omdat u nog geen lid bent of niet staat ingelogd, ziet u nu een beperktere pagina. Wordt daarom GRATIS Lid of login met uw wachtwoord


Copyrights © 2000 by XEA.nl all rights reserved
Niets mag zonder toestemming van de redactie worden gekopieerd, linken naar deze pagina is wel toegestaan.


Copyrights © DEBELEGGERSADVISEUR.NL