Algemene Vergadering van Aandeelhouders Delta Lloyd neemt alle voorstellen aan

Alleen voor leden beschikbaar, wordt daarom gratis lid!

Algemeen advies 22/05/2015 05:28
De Algemene Vergadering van Aandeelhouders van Delta Lloyd N.V. heeft vandaag, 21 mei 2015, de jaarrekening over 2014 vastgesteld.
- Daarnaast is het voorstel tot het uitkeren van dividend aangenomen. Er wordt een bedrag van € 216,1 miljoen ter beschikking gesteld als dividend ten laste van de vrij uitkeerbare reserves. Dat komt overeen met € 1,03 per gewoon aandeel. Na aftrek van het per 4 september 2014 uitgekeerde interim dividend van € 0,42 per gewoon aandeel resteert een slotdividend van € 0,61 per gewoon aandeel.
De aandeelhouders kunnen kiezen tussen een uitkering van het slotdividend geheel in contanten of geheel in aandelen. De waarde van het stockdividend zal ongeveer overeenkomen met de waarde van het contante dividend plus een opslag van 2%.

Nadere details over de keuze tussen dividend in contanten of in aandelen en de keuzeperiode zijn beschikbaar op www.deltalloyd.com.

Op de vergadering is ook ter kennisgeving meegedeeld dat mevrouw Annemarie Mijer per 21 mei 2015 is benoemd tot chief risk officer (CRO) en lid van de Raad van Bestuur en dat de heer Onno Verstegen is herbenoemd tot lid van de Raad van Bestuur. Beiden zijn benoemd voor een periode van vier jaar.

Alle overige agendapunten, waaronder een statutenwijziging en de herbenoeming van EY als externe accountant, zijn ook door de Algemene Vergadering van Aandeelhouders aangenomen.



Beperkte weergave !
Leden hebben toegang tot meer informatie! Omdat u nog geen lid bent of niet staat ingelogd, ziet u nu een beperktere pagina. Wordt daarom GRATIS Lid of login met uw wachtwoord


Copyrights © 2000 by XEA.nl all rights reserved
Niets mag zonder toestemming van de redactie worden gekopieerd, linken naar deze pagina is wel toegestaan.


Copyrights © DEBELEGGERSADVISEUR.NL