Update ten aanzien van het voorgenomen bod door Recruit Holdings Co., Ltd. op USG People N.V.

Alleen voor leden beschikbaar, wordt daarom gratis lid!

Algemeen advies 19/01/2016 07:09
Dit is een gezamenlijk persbericht van Recruit Holdings Co., Ltd. en USG People N.V., ingevolge artikel 4 ,lid 1 en artikel 7, lid 1 sub a van het Besluit Openbare Biedingen Wft, in verband met het voorgenomen openbare bod door Recruit Holdings Co., Ltd. op alle uitgegeven gewone aandelen in het kapitaal van USG People N.V.

Deze aankondiging vormt geen aanbod of uitnodiging tot het doen van een aanbod om effecten van USG People N.V. te verkopen, te kopen of hierop in te schrijven. Een bod zal slechts worden uitgebracht door middel van een apart, speciaal voor dit doel gepubliceerd biedingsbericht, in overeenstemming met de in Nederland van toepassing zijnde wet- en regelgeving. Deze aankondiging is niet bedoeld voor vrijgave, bekendmaking of verspreiding, geheel of gedeeltelijk, rechtstreeks of onrechtstreeks, in of naar Australië, Canada of de Verenigde Staten van Amerika.

Tokio, Japan en Almere, Nederland, 19 januari 2016 - Op 22 december 2015 hebben Recruit Holdings Co., Ltd. ("Recruit") (Tokyo Stock Exchange: 6098) en USG People N.V. ("USG People") (Euronext Amsterdam: USG) een gezamenlijk persbericht uitgegeven met betrekking tot het voorgenomen aanbevolen bod volledig in contanten door Recruit op alle uitstaande gewone aandelen in USG People tegen een biedprijs van € 17,50 per gewoon aandeel USG People, onder voorbehoud van de gebruikelijke voorwaarden (het "Bod").

Ingevolge Artikel 7 lid 1 sub a van het Besluit openbare biedingen Wft moet binnen vier weken na de aankondiging van een voorgenomen openbaar bod een openbare mededeling met daarin een update worden gedaan. Recruit en USG People geven hieraan gehoor met de volgende gezamenlijke update over de stand van zaken.

Recruit en USG People bevestigen hierbij dat zij goede vorderingen maken ten aanzien van de voorbereidingen op het Bod. Recruit verwacht uiterlijk 15 maart 2016 - zijnde de datum waarop volgens Nederlands recht een aanvraag tot goedkeuring bij de Autoriteit Financiële Markten ("AFM") moet zijn ingediend - een aanvraag tot beoordeling en goedkeuring van het biedingsbericht bij de AFM te hebben ingediend. Recruit zal een openbare mededeling doen over de beschikbaarstelling van het biedingsbericht en de start van de aanmeldingstermijn, die naar verwachting in april 2016 zal zijn.

Algemene beperkingen
Deze mededeling strekt uitsluitend ter informatie en vormt geen bod of uitnodiging tot het kopen of verkopen van effecten, noch een beleggingsadvies of uitnodiging tot het aangaan van een beleggingsactiviteit. Deze mededeling vormt geen bod tot verkoop of uitgifte, noch een uitnodiging tot het doen van een bod tot koop of verwerving, van effecten van USG People in enige jurisdictie.

Waarschuwing met betrekking tot toekomstgerichte uitspraken
Dit persbericht bevat mogelijk "toekomstgerichte uitspraken" en uitingen die verband houden met ontwikkelingen, zoals "voorzien" en "verwacht".

Toekomstgerichte uitspraken gelden slechts op de datum van dit persbericht, zijn gebaseerd op huidige verwachtingen en overtuigingen en houden naar hun aard een aantal bekende en onbekende risico's en onzekerheden in die ertoe kunnen leiden dat werkelijk behaalde resultaten en prestaties aanzienlijk kunnen afwijken van de verwachte toekomstige resultaten of prestaties die verwoord of geïmpliceerd zijn in de toekomstgerichte uitspraken. De informatie en standpunten vervat in dit persbericht kunnen zonder voorafgaande kennisgeving veranderen, en noch Recruit noch USG People is voornemens of verplicht om toekomstgerichte uitspraken in deze kennisgeving te actualiseren, behoudens voor zover zij daartoe verplicht zijn door de toepasselijke wetgeving of door de regelgeving van enige beurs waarop hun aandelen mogelijk verhandeld worden.

Hoewel zowel Recruit als USG People van mening zijn dat de veronderstellingen waarop hun financiële informatie en toekomstgerichte uitspraken zijn gebaseerd redelijk zijn, kunnen ze geen garanties geven dat deze veronderstellingen correct zullen blijken te zijn. Recruit noch USG People noch hun adviseurs accepteren enige verantwoordelijkheid ten aanzien van enige financiële of andere informatie opgenomen in dit persbericht met betrekking tot de business of activiteiten of resultaten of financiële toestand van de ander dan wel hun respectievelijke groepen.

Disclaimer
De distributie van dit persbericht kan in sommige landen beperkt zijn bij wet of besluit. Om deze reden dienen personen die over dit document komen te beschikken zich te informeren over deze beperkingen en deze na te leven. Voor zover toegestaan door het toepasselijke recht sluiten Recruit en USG People elke verantwoordelijkheid en aansprakelijkheid uit in verband met niet-naleving van dergelijke beperkingen door enig persoon. Niet naleving van deze beperkingen kan een schending vormen van de effectenwetgeving in de betreffende jurisdictie. Recruit noch USG People noch hun adviseurs accepteren enige verantwoordelijkheid ten aanzien van schending door enig persoon van deze beperkingen. Houders van aandelen USG People die enige twijfel hebben ten aanzien van hun positie dienen zich onverwijld door een professioneel adviseur te laten adviseren. Deze aankondiging is niet bestemd voor vrijgave, publicatie
...



Beperkte weergave !
Leden hebben toegang tot meer informatie! Omdat u nog geen lid bent of niet staat ingelogd, ziet u nu een beperktere pagina. Wordt daarom GRATIS Lid of login met uw wachtwoord


Copyrights © 2000 by XEA.nl all rights reserved
Niets mag zonder toestemming van de redactie worden gekopieerd, linken naar deze pagina is wel toegestaan.


Copyrights © DEBELEGGERSADVISEUR.NL