USG People verwerft deelneming in Blue Carpet

Alleen voor leden beschikbaar, wordt daarom gratis lid!

Algemeen advies 01/11/2014 07:31
Almere, 31 oktober 2014 - USG People maakt bekend dat zij vandaag twintig procent van de aandelen in online dienstverlener Blue Carpet heeft verworven.

Blue Carpet is een Nederlandse onderneming die werkgevers en regionale en sectorale hr-platformen helpt bij het ontwikkelen van intelligente hr-communities voor werving en selectie, organisatie van de flexibele schil, uitwisseling van kennis en talent, mobiliteit, talentpools en talentontwikkeling. De dienstverlening van Blue Carpet biedt tal van mogelijkheden voor slimme hr-toepassingen binnen organisaties, communities en platformen voor talenten.

Het hart binnen de community-oplossingen die Blue Carpet biedt, wordt gevormd door Ixxer, een platform voor verrijkte talentprofielen - ook ePortfolio's of competentiepaspoorten genoemd. De inzet van de slimme software van Ixxer verbetert de verbinding tussen door organisaties gezochte profielen en wat mensen zelf kunnen laten zien van hun talent, inclusief 'soft skills'. De match tussen gevraagd en aangeboden talent wordt op deze manier verbeterd.

Met deze deelneming beoogt USG People de toegevoegde waarde voor haar klanten en kandidaten te verhogen en hiermee nog meer bij te dragen aan een goed functionerende arbeidsmarkt.




Beperkte weergave !
Leden hebben toegang tot meer informatie! Omdat u nog geen lid bent of niet staat ingelogd, ziet u nu een beperktere pagina. Wordt daarom GRATIS Lid of login met uw wachtwoord


Copyrights © 2000 by XEA.nl all rights reserved
Niets mag zonder toestemming van de redactie worden gekopieerd, linken naar deze pagina is wel toegestaan.


Copyrights © DEBELEGGERSADVISEUR.NL