Besluiten Algemene Vergadering van Aandeelhouders USG People N.V.

Alleen voor leden beschikbaar, wordt daarom gratis lid!

Algemeen advies 08/05/2014 16:58
Almere, 8 mei 2014 - Alle agendapunten van de op 8 mei 2014 gehouden jaarlijkse Algemene Vergadering van Aandeelhouders zijn conform het voorstel door de aandeelhouders goedgekeurd dan wel vastgesteld.

De aandeelhouders hebben de jaarrekening over 2013 vastgesteld. Het dividend over het boekjaar 2013 is vastgesteld op € 0,14 per gewoon aandeel van € 0,50 nominaal. Dit dividend kan, naar keuze van de aandeelhouder, geheel in contanten onder aftrek van 15% dividendbelasting worden opgenomen, dan wel in aandelen worden uitgekeerd. Op 12 mei 2014 wordt het aandeel ex-dividend genoteerd. Aandeelhouders kunnen hun keuze kenbaar maken in de periode van 15 mei 2014 tot 2 juni 2014, 15.00 uur CEST. Betaalbaarstelling van het dividend en levering van de aandelen uit hoofde van de omwisseling van het dividendrecht zal plaatsvinden met ingang van 5 juni 2014.

De zittingstermijn van mevrouw Van Lier Lels, de heer Mulder en de heer De Jong is geëindigd in 2014. In verband met het verstrijken van de maximale zittingstermijn van twaalf jaar (best practice bepaling III.3.5 Corporate Governance Code) was mevrouw Van Lier Lels niet beschikbaar voor herbenoeming. De Raad van Commissarissen heeft de heren Mulder en De Jong voorgedragen om te worden herbenoemd. Daarnaast heeft de Raad van Commissarissen mevrouw W.J. Maas en de heer J.F.F.E. Thijs voorgedragen als nieuw lid van de Raad van Commissarissen van USG People. Tijdens de vergadering zijn de voorgedragen personen (her)benoemd voor een periode van vier jaar.

Aansluitend aan de Algemene Vergadering van Aandeelhouders heeft de Raad van Commissarissen de heer R. Zandbergen en mevrouw L. Geirnaerdt herbenoemd tot respectievelijk CEO en CFO van USG People.

De overige agendapunten werden in de vergadering eveneens conform het voorstel door de aandeelhouders goedgekeurd dan wel vastgesteld.




Beperkte weergave !
Leden hebben toegang tot meer informatie! Omdat u nog geen lid bent of niet staat ingelogd, ziet u nu een beperktere pagina. Wordt daarom GRATIS Lid of login met uw wachtwoord


Copyrights © 2000 by XEA.nl all rights reserved
Niets mag zonder toestemming van de redactie worden gekopieerd, linken naar deze pagina is wel toegestaan.


Copyrights © DEBELEGGERSADVISEUR.NL