USG People breidt online dienstverlening uit met Adver-Online

Alleen voor leden beschikbaar, wordt daarom gratis lid!

Algemeen advies 24/04/2013 16:51
- Met belang in Adver-Online B.V. versterkt USG People haar online propositie.
Almere, 24 april 2013 - USG People maakt bekend dat zij vandaag 51% van de aandelen van Adver-Online heeft verworven. Hiermee neemt zij een volgende stap in het verbeteren van haar online propositie. Adver-Online is een in 2002 opgerichte onderneming actief op het gebied van online arbeidsmarktcommunicatie met een sterke focus op het creëren van maatwerkcampagnes, publicaties van vacatures en het bieden van ondersteuning bij werving- en selectieprocessen.

Adver-Online heeft zich eveneens ontwikkeld als specialist in recruitmentsoftware, waarbij een totaalpropositie wordt aangeboden inclusief mobiel solliciteren, werkenbij-websites, diverse assessments en screening tools voor het MKB en de corporate markt. Hiervoor lanceerde zij de recruitmentapplicatie 'HROffice'. HROffice is een zeer moderne online applicatie waarmee klanten hun gehele werving- en selectieproces geïntegreerd kunnen beheren. HROffice biedt USG People de gewenste mogelijkheid zich verder te ontwikkelen in online HR-dienstverlening.

Rob Zandbergen, CEO USG People N.V.: "Deze deelneming is in lijn met onze strategie om ook uit te breiden in online HR-dienstverlening. Met deze deelneming verwerft USG People een toekomstbestendige online HR-oplossing in de vorm van HROffice. We zijn ervan overtuigd dat Adver-Online en de HROffice-applicatie waardevolle aanvullingen zijn op ons dienstenportfolio. Niet alleen als ondersteuning voor onze eigen activiteiten, maar vooral als waardevolle online dienst om bijvoorbeeld door Unique aan haar MKB-klanten aan te bieden. De HROffice-applicatie maakt het voor klanten mogelijk om hun gehele HR-proces en het daaraan gerelateerde mediaproces zelf te beheren."

Hans van Rijnswoud, CEO Adver-Online B.V. / HROffice: "Door de participatie van USG People versterken wij de uitrol van onze diensten, zowel nationaal als internationaal. Met de komst van USG People kunnen wij nog sneller groeien en onze diensten verder ontwikkelen. Door de synergie tussen Adver-Online/HROffice als innovatieve aanbieder van HR-oplossingen, en USG People als uitzender en totaalaanbieder van flexdiensten, zijn wij in staat om de markt een online modulaire totaaloplossing te bieden. Hierbij betalen onze klanten alleen voor die diensten die zij voor hun organisatie nodig hebben. Wij zijn zeer verheugd over deze samenwerking, welke voor beide partijen vele deuren zal openen."

De acquisitie werd betaald in contanten en gefinancierd uit eigen middelen en zal direct bijdragen aan de winst.




Beperkte weergave !
Leden hebben toegang tot meer informatie! Omdat u nog geen lid bent of niet staat ingelogd, ziet u nu een beperktere pagina. Wordt daarom GRATIS Lid of login met uw wachtwoord


Copyrights © 2000 by XEA.nl all rights reserved
Niets mag zonder toestemming van de redactie worden gekopieerd, linken naar deze pagina is wel toegestaan.


Copyrights © DEBELEGGERSADVISEUR.NL